• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    jo a da se nejak ve wordpressu nastavit rozvrzeni blogu? :-)
    (ja jsem zvykla pracovat v bloggerem a tam mi to prijde o dost snazsi :-)
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    SKIN: nahraju velkou fotku(a mam moznosti zobrazeni na male, stredni, velke a puvodni velikost - ta se mi objevuje vzdy kolem 600 na 300 plus minus), kdyz to vlozim do blogu, tak ta fotecka je takova titerna a musi se rozkliknout ...:-(vcera jsem s tim do noci bojovala a neslo to. nevim, kde je problem. asi ve mne :_)
    SKIN
    SKIN --- ---
    OFFINKAA: co je hrozne malinkate, ve WP to lze zmenit
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    tak jsem zkusila wordpress a ty fotky se mi stale zobrazuji hrozne malinke :-(
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    EJDAM: taky bych potrebovala neco podobneho a jeste aby se dali vkladat gify ...
    EJDAM
    EJDAM --- ---
    Ahoj, neznate nahodou neco jako je photoblog.com, ale zadarmo a bez hloupyho omezeni ze clovek uze vkladat vic nez 5 fotek za den?
    SKIN
    SKIN --- ---
    JULESKAH: neni to vulgarni... Lass je neco jako kdyz reknes o holce ze je kocka/kraska nebo tak...
    a foxy lady je krasna dama :)
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    doufam, ze to neni nic vulgarniho :DDD
    SKIN
    SKIN --- ---
    JULESKAH: foxy classics? ;) Czech Vintage Lassies?
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    vysvetlim situaci:
    budu zakladat novy blog, kam chci davat scanny fotek ze starych, casopisu, vetsinou tam budou cesky herecky, mam treba casopis Kino kompletne z let 1945 - 1948 a chtela jsem nazev a naky povidani kratky v anglictine ... ale kdyz to budu vymyslet sama, tak v tom nasekam chyby, si myslim ... muzete mi nekdo prelozit, nebo proste napsat asi tak dve vety o tom, ze zdrojem tech obrazku jsou knizky a filmove casopisy po mem dedovi a ze jsem se rozhodla je tam nahazet, protoze by mi bylo lito nemoct je nikomu ukazat, takze doufam, ze se budou libit? :) a nazev potrebuju, neco jako treskute vtipny Czech Vintage Beauties (ale nevim,jestli to nezni, jakoby clovek mluvil o autech :)) a potrebovala bych, aby to znelo ze "nejen cesky" a to taky nevim, jak se rekne :)
    predem dekuju za pochopeni
    ERTHAINEL
    ERTHAINEL --- ---
    Mrkni se na www.porg.tv, jeden kamos to tam takhle udělal. Použít se místo Flowplayeru dá asi cokoliv.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Řeším následující problém :
    Potřebuju do Wordpress naházet nějaká videa, ale vzhledem k autorským právům který jsou vztaženy jenom na ty stránky to nejde hodit na youtube a pak klasickym pluginem to prolinknout. Je nějaký způsob jak do wordpress nahrát vlastní videa a pak to hezky zpouštět něco jako na youtube ?
    Všude jsou právě pluginy jenom pro externí video servery... díky
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    40 Excellent Blog Designs - moc hezká sbírka.
    SKIN
    SKIN --- ---
    ma tu nekdo zkusenost s instalaci e-Commerce pluginu pod wordpress?
    Mam takovy problem (pouzivam WP 2.7, a e-Commerce 3.6.7 - protoze 3.6.8 RC* se mi nepodarilo uspokojive rozchodit):

mam nadefinovane Product Groups a zobrazeny v sidebaru (at uz pres widget nebo pres PHP) a linkuji mi k neexitujicim strankam (404), co s tim?
    SATAI
    SATAI --- ---
    LOSEMILOS: Nepotkalo te nejake XSS?
    LOSEMILOS
    LOSEMILOS --- ---
    cau - potrebuju radu s blogem na wordpressu http://www.fopa-wear.com/ - nejak jsem se stim popral - upravil stazenej skin k obrazu svemu - vsechno jede vklidecku, ale posledni dobou se mi zacinaji ozyvat lidi, ze je na blog nechce pustit prohlizec a vyhazuje vselijake hlasky jako napr. tuto

Podezřelá útočná stránka!

Webová stránka serveru www.fopa-wear.com byla nahlášena jako útočná stránka a proto byla na základě vašeho bezpečnostního nastavení zablokována.
    Útočné stránky se pokouší nainstalovat programy, které kradou vaše důvěrná data, používají váš počítač k dalším útokům, nebo jakkoliv poničí váš systém.
    Některé stránky poskytují škodlivý software záměrně, řada z nich byla ale sama napadena a činí tak bez vědomí jejich vlastníků.

Me osobne to z opery jede bez problemu, ale protoze to hlasi tento sranec vic lidem, tak bych stim potreboval neco udelat............... jakakoliv rada-pomoc je vazne vitana - s blogem na wordpressu jsem jinak vcelku spokojenej

diky
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    WYDER: Blogspot si taky nemůžu vynachválit.
    WYDER
    WYDER --- ---
    Ja bloguju na http://wydrikovo.blogspot.com a nemuzu si to vynachvalit. oproti bloguje, kde jsem blogoval asi 3 roky mi to prijde daleko vychytanejsi a celkove privetivejsi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam