• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    ahoj mam prosbu. mam phpbb verzi 3.0.4 a potreboval bych radsit prispevky obracene ,,takze NE mit novy prispevek nakonci, ale na zacatku ,,netusi nekdo ,,prolezam nastaveni a nic ,,nebo nejaky mod ?

diky
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    hmm asi to zkusim vzit taky nacistku jeste jednou :) dik
    MACKIEE
    MACKIEE --- ---
    BOHOUR: Meli jsme stejny problem, databaze se nam na hosting odmitala nahrat, vyresila to az cista instalace.
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    no mam to u sebe a s predchozi verzi uplne v pohode. zkousel jsem jeste nahrat plugin flexible-upload a tam jsem si mohl nastavit nahledy, ale zas nefungoval pak odkaz na originalni velikost zkusim jeste pohledat dik
    KORESSAK
    KORESSAK --- ---
    BOHOUR: a neni to tim, ze na danem serveru neni povolen modul pro praci s grafikou (resp. pro zmensovani obrazku). Coz by byla vec samotneho nastaveni PHP.
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    zde je screen

BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    ahoj mam prosbu a nejak nemohu nic najit.

zkousel jsme nyni wordpress verzi 2.7 a problem mam s vkladanim obrazku do prispevku. vytvorim prispevek a chci pridat obrazek a nabidne mi pouze plnou velikost a ostatni polozky jsou sedive.

nahled / stredni / velky

nevite co s tim ? v nastaveni medii toho moc k nastaveni neni diky
    SKIN
    SKIN --- ---
    MCKIDNEY: wordpress bo joomla
    YAZOO
    YAZOO --- ---
    MCKIDNEY: Skor by som isiel do wordpressu, na blogovanie asi najlepsia volba imo.
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    Jj, je to webapp. Zkoušel jsi Joomlu? Možná je to trochu s kladivem na mouchu, ale mě se to docela líbilo.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    FALLENANGEL: Hmm , ale to musím hostovat u nich ne?
    Chtěl bych něco co si dám k sobě na hosting
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    MCKIDNEY: blogspot
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Doporučte nejlepší systém na stránku pro:
    A) Lamu (Webová administrace, zmenšení obrázků)
    B) Systém Článek + fotografie
    C) Nutná funkčnost Kategorií, nejlépe dynamické (Článek může patřit do více z nich.)

Nebo nějaký soupis a já si to naštuduju, díky předem
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    to je strasny dobrodruzo, ted jsem diky tomu prisla na herecku, kterou jsem nijak predtim neregistrovala, ackoliv jsem ji videla v nekolika filmech ...
    A uplne nejvic me dneska dostala Ljuba Skorepová, pac ja si ji proste pamatuju predevsim jako carodejnici z ruznych silenych pohadek ...
    Tim se musim pochlubit i tady!
    http://vintagelasses.blogspot.com/2009/03/ljuba-skorepova-foto-k-novak.html
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    ale super, mam radost :)
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    z temahle casopisama konkretne to bude asi trochu komplikovany, pac mam svazany do jedny tlusty velky knihy rocniky 1945 - 1948 (kdy to asi komunisti zakazali) a je to na celkem jemnym papire, tak je to mala akrobacie nad skenerem, abych to nak nepotrhala ... a vazi to sto kilo, musim najit nejakej figl, jak na to :)
    SKIN
    SKIN --- ---
    JULESKAH: hezky pekne, jen tak dal... pastiche je pekny
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    prvni obrazek co jsem naskenovala a jsem z toho tak ztahana, ze si dam radsi pauzu ...
    http://vintagelassies.blogspot.com/
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    SKIN: uz jsem ho zalozila, vintage lassies bylo volny, tak dekuju za nazev :)
    ted se jdu poprat se scannerem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam