• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    WYDER
    WYDER --- ---
    MACKIEE: Dobrá poznámka, upravím :-D...
    MACKIEE
    MACKIEE --- ---
    WYDER: Pekny blog, ale prvni veta, kterou jsem si precetl byla "Nějak opět nenecházím témata o čem psát." coz neni zrovna idealni teda. Kdyz nemas co rict, tak nic nerikej a kdyz mas, tak to neuvadej takovou vetou jinak vsichni utecou :)
    ELISCHKA001
    ELISCHKA001 --- ---
    FALLENANGEL: Díky.
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    ELISCHKA001:
    WYDER:
    Je to tam.
    WYDER
    WYDER --- ---
    Taky mě tam třeba přihoďte http://wydrikovo.blogspot.com
    ELISCHKA001
    ELISCHKA001 --- ---
    Prosím o přidání na nástěnku:

http://elischka001.blog.cz/
    LOGOUT
    LOGOUT --- ---
    pouziva tu nekdo bloguje.cz ?

posledni dobou jsou nejaci mimo. uz mesic a pul hlasim chybu v komentarich a zda se ze jim to je uplne jedno, nereaguji, neresi, neodpovidaji.

dost mne to stve, ale zatim jsem nenasel alternativu, kterou bych mohl provozovat na vlastni subdomene a pritom to byl maly a kompaktni cms, bez zbytecnych opruzu a molochovitosti.
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    Zdravím, pánové (a dámy).. předem se omlouvám za poněkud (ale opravdu jen malý( offtopic. Mám soukromý projekt, při kterém potřebuji poradit (případně pomoct) od zkušeného administrátor WordPressu. Jde o integraci tří elementů: WordPress, buddyPress, a bbForum. První dva nejsou problém.. ale při integraci bbFora jsem se dostal do pořádných sra.. (však víte).

Takže jestli je mezi vámi někdo kdo by s tím měl zkušenost, případně takové věci dělal dnes a denně, budu moc vděčný za pomoc. :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Blogspot snad mění vzhled blogů samovolně?
    MACKIEE
    MACKIEE --- ---
    VOLLYS: Wordpress ma oproti Blogspotu par vyhod IMHO. Sablony nahravat jdou. Pokud blog provozujes na vlastnim hostingu (domene), staci nahrat sablonu do adresare themes. S hostovanim na wordpress.org nebo kde to nabizeji nemam zkusenost.

Hlavni vyhodou Wordpressu je to, ze se Ti web nebude pod rukama menit sam (protoze si majitel vymyslel nejakou aktualizaci). V pripade provozu WP na vlastnim hostingu jsi sam jeho panem ;)
    VOLLYS
    VOLLYS --- ---
    Zkouseli jste nekdo nejaky program na offline editaci blogu? Nainstaloval jsem Windows live a nevypada to spatne...
    VOLLYS
    VOLLYS --- ---
    Nevite kde sehnat css templates na blog? Potrebuji si jeden zalozit do prace a porovnavam, ktera sluzba bude nejlepsi. Wordpress nebo blogspot?

Bohuzel do wordpressu v bezplatne verzi nejdou nahrat sablony...
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    M1C4A1: Moje máma coby školačka donesla kdysi dávno dvojku z diktátu, protože napsala vydět. Děda jí jednu ubalil se slovy: "Ty vidíš na tvrdo?" S odstupem času jsem za to rád, protože to zřejmě bylo nějaký metalový sémě. Takhle jsem mohl vyrůst na Robertu Křesťanovi a AG Fleku :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Dnes mě pobavil komentář jakéhosi anonyma pod jedním mým příspěvkem:

"Tenhle Blog je ten nejskurvenější co sem zatím vyděl je vydět že všichni kdo tady píšou tyhle zhovadilosti jso imbecilové taky je vydět že neposlouchaj METAL!!!!!!!lol!?"

"natálije vyšoustaná vlchká píča"
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    LOGOUT: ajo javascript! ja se v tech terminech moc neorientuju.. ale hlavne ze to umim aspon trochu pouzivat ,)

+ mohl bys mi teda poradit nejaky lepsi pocasi?
    LOGOUT
    LOGOUT --- ---
    MITSUKO: tak treba to pocasi je javascript, coz je naprosto neco jineho nez java. i kdyz si myslim ze blog se principielne obejde bez obojiho, protoze oboji zatezuje zbytecne prohlizec a na funkci rostlinare nema vliv...
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    LOGOUT: treba to pocasi je java a myslim ze v pohode.. i kdyz u toho bych taky uvitala jiny design ,) opet kdyby nekdo mel tip na dobre pocasi (podminkou je aby zvladal zobrazovat pocasi Volda, Norsko)
    KORESSAK
    KORESSAK --- ---
    LOGOUT: nemyslim primo nejakej java blbinec, ktery by to zpomalil. Jenom troska CSSek a hnedle je to pro oko pritazlivejsi. Ale tot zase muj nazor ;)
    LOGOUT
    LOGOUT --- ---
    a kazit rychlou stranku necim v jave, co se bude dlouho tahat, dlouho spoustet a vubec to bude zpomalovat - to nevidim jako dobry napad
    LOGOUT
    LOGOUT --- ---
    mne se ten kalendar libi. je pekne jednoduchy a naopak nerusi ten design okolo. ale to je jen soukromy nazor cloveka co ma rad jednoduche veci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam