Zdravím, píšu články na téma práce s podvědomím (tím chci říct obyčejné články, sem tam obrázek, nic speciálního) a chci rozjet vlastní blog, kam je chci dávat. Jelikož jsem v oblasti blogů nový, chci se zeptat, jestli má vůbec význam řešit, na čem to budu provozovat anebo neudělám chybu, když použiju třeba Blogger.com.
Chci od toho dvě věci:
- jednoduchý šikovný přehledný (okamžitě použitelný) systém, kterým mohu tvořit články, vkládat do nich obrázky, odkazy.
- jednoduchý přehledný obsah (i proto, že někdy na sebe některé články navazují, tvoří ucelený seriál, tak aby se v tom dalo vyznat). Přijde mi nepřehledné, nelogické a nevhodné, když blog sám dělí články podle měsíců, musí se to rozklikávat... Pro můj blog je fuk, kdy článek vznikl, ideální je, kdyby se obsah blogu choval jako obsah knihy - pod sebou jsou v jediném sloupci vidět názvy článků a kliknutím na název se článek objeví. Případně kdyby to umělo tvořit vlastní strukturu, že v hlavním seznamu bude třeba název seriálu a v něm názvy článků, které do něj patří, to by bylo úplně ideální. Tohle je v podstatě to nejdůležitější, co bych rád, aby to umělo.
Poradíte nějaký konkrétní tip?
Díky!