• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALLENANGELBLOGY - blogeri, mista, blogovaci systemy, kamararadi, programy, rss...
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    Ahoj, nemáte někdo zkušenost, jestli existuje nějaký nástroj na export z blog.cz včetně štítků a kategorií?
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    můj blog o obchodování na forexu http://blog.bittem.com
    LOGOUT
    LOGOUT --- ---
    MS_: tak to mě ovšem hrubě zklamalo! čekal jsem čakry, multidimenzionální hrubé vibrace a osvícení a ona obyčejná prachsprostá světelná technika :)
    MS_
    MS_ --- ---
    PAULOVLISTO
    PAULOVLISTO --- ---
    Kouknete! a komentujte ... blog z me studentske vymeny v Ekvadoru) jsem ten nejrozmazlenejsi zastupce lidskeho tvorsta, totiz student z 21. stoleti. Dostal jsem se na 5 mesicu do Jizni Ameriky a tato udalost je pro me tak nepredvidatelna, ze jsem se svuj sok rozhodl vyjadrit psanim blogu ... www.nohablomuybien.wordpress.com
    SARGO
    SARGO --- ---
    KEPASO: Veliké díky, ó mocný mágu! :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    KEPASO: To bys byl moc hodný. Není to nějaká náhodná známost, máme se svým blogískem trvalý, hodnotný vztah :-))
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    SARGO: zmena barvy komentaru by mela jit prec css, stejne jako vyska zahlavi. druhej bod nejspis editaci html. zitra se muzu mrknout.
    SARGO
    SARGO --- ---
    MICKEY_MOUSE: Z těch tří věcí se mi tam povedlo jenom zmenšit zápatí - o maličko :-D
    Komentáře mě obzvlášť provokují, ale je to tam vložené nějak divně, jakoby obrázek, nedá se to toho šťourat. Asi nějaký externí... něco. A ten vršek jsem nenašla vůbec. :-/
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    SARGO: Ono tohle vše co píšeš závisí od konkrétní šablony, kterou na blogu používáš. Je to vše v její definici a každá šablona to může mít (a má) trochu jinak. Musíš sáhnout přímo do HTML kódu šablony přes menu Šablona - tlačítko Upravit HTML. A pak chvíli zkoumat, jak je ta šablona definovaná a pohrát si s tím. Nedávno jsme takto "ladil" svůj vlastní blog, tak vím, jak na to, nicméně nejsem rozený HTMLista, takže jsme se v tom chvílemi ztrácel, chvílemi se nedělo to, co jsem chtěl, takže dobrodružství, ale nakonec dopadlo dobře. V každém případě si tu šablonu než do ní začneš vrtat zazálohuj, ale to je snad jasné.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Prosím pěkně, nevíte, jak na blogspotu:
    - změnit barvu komentářových oken
    - zmenšit nebo odstranit zápatí, takové to, kde je napsáno Picture Window – šablona. Používá technologii Blogger.
    - zmenšit prostor nad záhlavím (navigační lištu jsem dala pryč, ale ona jenom zmizela, místo aby se vystřihla.)
    Děkuji :-)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    MARKOVKA: Díky. To jsem udělala a chtělo to po mě nastavení přímo u domény (přidat CNAME nebo A), což ovšem v tuhle chvíli nejde. Řešila jsem to s ID KEPASO (ještě jednou děkuju za pomoc) a teď to řeším se správcem domény, tak snad se povede.
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    LENZIE: Kdyz se na blogger.com podivas do casti Settings - Basic - Publishing, je tam + Set up a third-party URL for your blog. Klikni na to a zkus tam zadat svou domenu a pak Save.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Ahoj - potřebovala bych poradit, tak snad nebudu totálně OT... :) Založila jsem blog na blogpotu, nicméně jsem si zároveň pořídila vlastní doménu a teď bych to chtěla propojit. Ale jsem totální lama, když dojde na pojmy jako nastavení DNS, CNAME a tak. Najde se někdo, kdo by mě navedl na správnou cestu? Předem díky a nezlobte se, jestli jsem mimo...
    JADER_NOMAK
    JADER_NOMAK --- ---
    Hledám lidi, kteří by chtěli psát blog o cestování. Mám jeden založený. Píšeme s přítelkyní. Máme 130 článků z Kanady, Čech, Portugalska, Mexika. Rád bych posunul blog dál. Kdyby to někoho lákalo a chtěl se dozvědět více tak budu rád pokud napíšete do pošty.
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Po zvážení snad všech dostupných možností, kdy jsme analyzovali jak pohodlí při psaní a editaci, tak zážitek pro čtenáře, jsme se rozhodli využít pro další travelbog Medium :)

    Cestu Střední Amerikou můžete sledovat na http://medium.com/@andwetravelled

    and we travelled
    http://www.andwetravelled.cz
    ELISCHKA001
    ELISCHKA001 --- ---
    Někoho z Vás by tohle třeba mohlo zajímat... Vyšší odborná škola publicistiky vyhlašuje soutěž mladých bloggerů; je možné vyhrát tablet, čtečku apod. Podrobnosti kdyžtak na http://blogtalent.cz/
    ESY
    ESY --- ---
    Za účelem oprášení a zlepšení mého mluveného přednesou, jsem si během jednoho večera naprogramoval takový micro audio blog. Tak uvidíme jak to cely dopadne :)))
    Esy Crux's Blog - Home Page
    http://esy.name
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Nedávno jsem řešil, jestli je možné blog na Blogger.com převést na jiný Google účet. Dlouho jsem myslel, že to nepůjde, ale nakonec jsem našel řešení, které mě vlastně mohlo i napadnout, ale nenapadlo. :)
    Pokud byste někdo řešil něco podobného, tak návod je zde: https://support.google.com/blogger/answer/41448?hl=cs
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    Ahaaaa,dekuju ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam