clanek na lupe - neni moc zajimavej spise, spise v diskuzi sem konecne zaslechl nazor, s kterym se ztotoznim.
"...Zatím tu máme hory technicky laděných blogů a fůru "blogů o blozích", ale na druhou stranu se dost rozšiřuje fenomén osobních deníčků."
a to je prave ono. spousta blogu (veskrze i pooh) byvali kvalitni, dokud se neobjevil (a jako prvni sem to zacal pozorovat prave u poohaku), jak bych tak rekl, "kult bloggera". pooh zacal protlacovat jakousi elitu bloggeru a prislo mi ze blogy zacali ziskavat na popularite prave kvuli tomu "JA JSEM BLOGGER".
a Bloggeri si zacali poradat srazy a zahledeli se do sebe... ne-e-e, to je IMHO vsehcno spatne. nikoho nezajima to jak se pooh tluce s cernovlaskou, s lidma z kompostu a ja nevim kym jeste. nikoho nezajima ze "elita prazskych bloggeru se sesla tam a tam". a vrcholem je kdyz nakej kostej vyda knizku slozenou prave z techto blogerskych zapisku, kterazto knizka se stane vdecnym predmetem vsech blogeru v nadchazejicich dnech.jeden tyden uz sem opravdu na kazdem blogu cetl jen o teto valce bloggeru.
bloger by si IMHO mel jet svou vlastni lajnu. nemel by se moc, nebo radsi vubec, zajimat o to, co pisou ostatni blogeri. protoze tito Blogeri pak maji potrebu reagovat na vse co se sustne na ceskych blozich, maji se potrebu s kazdym hadat a kazdemu oponovat- na druhou stranu svuj vysledek to ma, jejich navstevnost blogu stoupne...
mno kdyz uz se tady tak rozepisuju tak jeste pisnu odkaz na imho velice kvalitni
denicek.net .)