• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFPravidelne ctvrtecni cviceni jogy na Vysehrade zadarmo :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    UŽ ZÍTRA je od 18 hod. poslední letošní jóga zadarmo na Vyšehradě, využijte téhle výjímečné příležitosti a přijďte si naposledy zacvičit! Předpověď počasí je taková, že přes den bude přecházet fronta, ale večer má být krásně, takže nás opět čeká fantastický západ slunce! :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    Vážení přátelé, vzhledem k tomu, že letošní sezóna venkovního cvičení končí a my se chystáme na cestu zpět domů do Thajska, rozhodli jsme se udělat poslední letošní jógu na Vyšehradě příští čtvrtek 26.9.2013. Sraz je opět v 18 hod na naší cvičební louce, tady je popis kde je: http://jogapraha.eu/kde-se-cvici/. Je to tedy poslední příležitost zacvičit si jógu v Praze zadarmo tento rok, a zároveň je to poslední příležitost rozloučit se s námi a případně přispět na to naše "České jógacentrum PhiPhi Thajsko". Pokud to nestíháte na těch 18 hodin, tak přijďte klidně později, budeme na louce tak do 20 hod. Takže si přijďte naposledy zacvičít a vezměte také svoje přátele! :)
    [ Poslední letošní jóga zadarmo na Vysehradě! :) / sportsport / 26.9.2013 / CR - Praha - Vyšehrad ]
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    ALEF: sympatické osazenstvo. Asi začnu chodit taky! :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    jo a ještě pro představu fotky z naší 17. jógy zadarmo na Vyšehradě jsou tady: http://www.hypno.cz/130905vysehrad/ , více info o tom, jak si můžete přijít zacvičit jógu zadarmo je tady: http://jogapraha.eu
    ALEF
    ALEF --- ---
    RJH: jo, jsou vsechny na facebooku :)
    RJH
    RJH --- ---
    Ahoj, budou někde vyvěšené fotky?
    ALEF
    ALEF --- ---
    Data cvičení jógy zadarmo v roce 2013: http://jogapraha.eu/data-cviceni/
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Co takhle joga dnes ??? je tam krasne (+:
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    supeer :) konec roku asi nebude, takze.. :)) nicméne, co fotky?? se jich delalo celkem dost, ne, tak nechces je nahodit nekam, pod heslem treba? co si tak pamatuju, tak se vsicni krásne smáli :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    KLEVKA: jojo pristi rok zase zacneme znovu, nekdy od dubna kvetna... :)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    ALEF: Toto letí...Příští rok začnem znova? (+:
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    ták nene, bohužel mám důležitou poradu, takže pravděpodobně již před tvým odjezdem Jógu nestihnu. Tak nezmrzněte! A tobě šťastnou cestu jestli už se nepotkáme.
    ALEF
    ALEF --- ---
    diky vsem, kteri dorazili na vcerejsi jogu na vysehrad, bylo to moc prijemny, pokracujeme pristi ctvrtek, kdy ma byt podle predpovedi 26 stupnu a slunecno, tak vezmete sve pratele a prijdte si zacvicit jogu zadarmo! :)

    [ 17. cviceni jogy na Vysehrade zadarmo a oslava / sportsport / 27.9.2012 / CR - Praha - Vysehrad ]
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    jo jo, je to megasuper!
    ALEF
    ALEF --- ---
    Díky všem co dorazili včera na jógu, bylo to moc příjemný, poněkud nižší teplota nás vůbec nerozhodila, naopak vzali jsme to jako trénink na jógu v Himálájích, takže příští čtvrtek si vezměte teplé oblečení a doražte taky, je to super! :) [ 16. cviceni jogy na Vysehrade zadarmo a oslava / sportsport / 20.9.2012 / CR - Praha - Vysehrad ]
    ALEF
    ALEF --- ---
    Predpoved na dnesni vecer je dobra, bude pekne ale docela zima, takze doporucuju vzit si na jogu hodne tepleho obleceni... Na potapeni vzdycky rikame: "Neexistuje skutecna zima, to jenom lidi jsou malo obleceni"! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam