• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    PIZI
    PIZI --- ---
    MUCKER: Jo
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    akorat ze v XLS :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    čili se tady celou dobu bavíme o policejnim bločku? :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    MUCKER: Pochop, ze ta databaze neni neco oficialniho. Je to proste pracovni pomucka policajta. Jeho vymysl, ne narizeny zakonem. Pravdepodobne mistni zalezitost.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    čili ti nejčistší, který to nikomu neprodaj. nedejbože bance, kam si pudu zažádat o úvěr :)
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    pristup k nim maji zrejme jen ty fizlove co delaj do neceho s drogama spojenyho - corky, protidrogovy oddeleni a tak
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    no právě. ale já se s nima nechci dohadovat, že jo. buď ať vyblejou obvinění a nebo nic, ale tohle strašení předběžnýma výslechama a zkoušení nějakejma neoficiálníma databázema feťáků, ke kterejm pak (s fizlama se vetsinou dohodnout da...) muze mit pristup kde kdo, se mi prostě moc nelíbí no.
    proto mě zajímalo, co je o tom známo
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    :)) mne snad taky pani rikala ze toho hasise v tom dopise bylo tak malo ze bych se ani moc nezhulil. proste s fizlama se vetsinou dohodnout da
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    já sem přislušné zkoušky nepodstupoval samozřejmě, protože internetová objednávka neobsahovala ani mé pachy, zbytky vlasů, ba dokonce jsem s ní vůbec nepřišel do styku. jenom taková perlička, udělali rozbor všech látek obsažených a upozornili mne, že teda ta tráva, co jsem si k tomu přibalil (ostatní byly houby) stála za prd... :)
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    ja nevim, ale posilat si domu drogy postou trestne podle zakona podle meho nazoru je. a nevidim v tom zadne lhani, kdyz reknu, ze si nevybavuju kdo mi balicek poslal a ze neminim jakozto osoba neobvinena z zadneho cinu strpet odber prislusnych zkousek
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    někdo lže a někdo ví, že jsou věci, co nejsou trestný
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    to jsi ale neudelal dobre. jestli jsi rek, ano to jsem si poslal ja, to jsi neudelal dobre, no co se da delat. nekdo v tom holt umi chodit nekdo ne :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    no, ta příhoda je staršího data a opravdu veselá, každopádně jsem neměl zapotřebí jim lhát.
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    MUCKER: To se ale nic nedeje. Prijde ti vyzva k podani vysvetleni, ty reknes "jeje to asi mejakej znamej", reknes ze odmitas strpet zkousky na otisky, sliny a grafologickou zkousku a jdes. to s tebe proste narkomana nedela a do toho seznamu se timhle taky nedostanes

pokud jsi to ovsem zbabral tak to je jina ;)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    většinou udělaj tzv. "namátkovou kontrolu na jisto". alespoň tak jsem to viděl za svých mladých let (t.j. nedavno :)). mně se zase přihodilo, že mi to zabavili v poštovnim balíku na hranicích...
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    MUCKER: Proste blbej zakon, co je komu do toho co mas u sebe nebo v sobe ze jo. Prodej uz je trochu neco jinyho.

Ale stejne mi to prijde divny, ze u nekoho policajti najdou drogy. Pri jake prilezitosti??
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    no to mně se zase staly různý věci s policajtama a drogama, ale ani bych neřek že je to nějak o blbosti, jako o nechuti se s tim někde skrývat. aneb možná sem blbej ale určitě nejsem narkoman :)
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    MUCKER: No jo no, co se da delat. Chce to jednoduse nebejt tak blbej aby u tebe nekdo nasel drogy. Napr. mne se to nikdy nestalo a nevim proc by melo, proto me to nevzrusuje, ale jinak chapu to rozhorceni. Ale to je blbej zakon proste
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    POTHEAD23: jo, to je taky pravda. mě se nelíbí to klasické "mam drogy, vy jste jí u mně našli a do smrti budu vedenej v nějakym excelu jako feťák, kterýmu se nesmí věřit a před soudem musí podstoupit psycologický testy"
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    kdyz nekdo dejmetomu krade, tak si tu databazi o zlodejich udelaji prece taky. a to ti taky neprijde koser? kradez nebo drzeni drogy - vsechno je to bud prestupek nebo trestny cin. za to nemuze policie ale zakonodarci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam