• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    ALESH
    ALESH --- ---
    nevadi mi ze je nekdo konzumuje, vadi mi ze to inzeruje tak, ze si to muzu precis mimo jine (moje) deti... to mi opravdu vadi...
    ADAM
    ADAM --- ---
    ALESH: nojo. raděj nic, než si pak odporovat.

to je takovej divnej přístup. shrnul bych jej: "dyť mě to valstně nevadí, hlavně ať to nedělají a když jo, tak ať je někdo potrestá"

dost divný a nekonzistentní, souhlasíš?
    ALESH
    ALESH --- ---
    ADAM: to uz bych pak nemohl psat vubec nic :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    ALESH: hele, aleshi. na jednu stranu tvrdíš, že nikomu nic nezakazuješ a na druhou stranu bys byl rád, kdyby byl ten člověk potrestán.

nemusíš mu to zakazovat explicitně, stejně to v tvých příspěvcích je.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    no to je jasny, je to provokativni :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    MUCKER: za to ze inzeruje ze prodava herak, piko.... atd (ale cekal jsem, ze se toho beztrestne nekdo chytne :-)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    beztrestne? za co by mel byt trestany?
    ALESH
    ALESH --- ---
    MUCKER: nerikam ze se problem vyresi tim ze se o nem nebude mluvit, ale myslim si ze se nevyresi, pokud tu nedo bude beztrestne inzerovat ze prodava piko, herak atd...
    ALESH
    ALESH --- ---
    ADAM: to sem nerek... rek sem ze se mi to nelibi...nikomu nic nezakazuju...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    jinak v tomto sporu jde samozřejmě o základní dva střety... o pokrytecký náboženský postoj, který se snaží vymazat jakoukoliv zmínku o "drogách" a na základě toho se tvářit jako že je problém a vyřešen a na druhý, který tvrdí, že většina drogový problémů je způsobenu tímto přístupem prvních
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    JAPAN: krom toho, že to tak v dnešní době rozhodně není... tak co když si cyklista ublíží sám?
    Jen se snažim poukázat na to, že argumentovat penězma takovýmhle způsobem je hloupost.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    vymlouvat se na to, že léčení feťáků je drahý a proto nesmí na internetu nabízet houby je zcela mimo mísu. kolik stojí léčení houbařů?
    ADAM
    ADAM --- ---
    toto:  pokud nekdo srazi ciklistu na kole, tak za toi muze ten, kdo ho srazil a mel by kompletne hradit naklady na lecbu a rekonvalescenci... v mnohych statech to tak je, ze lecba jde z pojistky toho, kdo zavinil nehodu. a tomu se taky rapidne zvysi platby zaloh...

je zajimavá myšlenka. stačí to domyslet: vztáhnout to ve vztahu k tomu, kdo škodu způsobí sám sobě (třeba drogami)
    ADAM
    ADAM --- ---
    ALESH: to je ale krásnej přístup:
    MĚ se nelíbí, že (...děláš to a to...), JÁ s tím nesouhlasím, tak TY to nedělej...
    ADAM
    ADAM --- ---
    pokračování z nabídek/poptávek:

JAPAN: hele hele, klidek.
    to co mi podsouváš, nemá ani molekulu společnou s tím, co říkám já.

jak mužeš srovnávat spotřebu hub s vražděním nebo kradením?

jak tě napadlo rušit věznice nebo soudce? to jsou opravdu zajimavé asociace...
    PIZI
    PIZI --- ---
    Marihuana: Vyloučený maturant s odvoláním na kraji neuspěl
    http://www.ceskobudejovickelisty.cz/zpravodajstvi_kraj_cb/CB20060511000006.html
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    to se nedá popsat jinak než: dva blbci si rozdávají rozumy o drogách přes noviny:

http://volby.ihned.cz/?m=d&article[id]=18414300
    Bublan kritizuje Němce kvůli výroku o tvrdých drogách
    Předseda unionistů měl prohlásit, že je ochoten diskutovat o beztrestnosti pro výrobce tvrdých drog pro vlastní potřebu.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    VOID: uz mam i osobni zkusenost ze vcerejska. mestska policie mne napomenula... kdyz byl ten svatek... :)
    VOID
    VOID --- ---
    MUCKER: odzacatku sem rikal, ze je kazde opatreni proti kurakum uplne liche.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    schizofrenní je každej kdo čumí na televizi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam