• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM

rozbalit záhlaví
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    KERRAY: jojo, pro mne je zasadni naucit se delat veci jenom ve chvili, kdy je delat chci a mam na ne chut. coz je pripad, co mi fungovalo u cigaret a huleni celkem nejakou dobu, ale uz je to dlouho co se to zlomilo a delam to vzdycky, kdyz se mi jenom nic jinyho delat nechce :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    MUCKER: Návyk je volba, respektive vzdání se volby...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    KERRAY: mne už to popravdě delší dobu nic nedává - mam na mysli "stav zhulenosti" právě proto, že ten nemam kam nasměrovat, zbytkovou energii bych uměl využít na tisíci místech... nicméně návyk je návyk :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    FUNKY_BUSINESS: v 19. století pár "negrů" v americe sebou z cizokrajných míst přivezlo i své návyky a cizorodé látky, které bílý křešťanští puritáni odsoudili a svedli na ně problémy s svobodynabyvšími otroky.
    koka, marihuana a další látky se staly hlavním rasistickým argumentem proti nim a americká vláda od té doby prosazuje potírání jejich pěstování i obchodu na celém světě, s největším vlivem se to povedlo právě v evropě.
    paradoxně je to právě americkej způsob života, který k životaschopnosti všechny tyto látky potřebuje a vyvolává tím obrovskou poptávku..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KERRAY: pro leckoho jo, já chápu co píšeš ;-)
    Každopádně, je tu ještě jeden aspekt, kterej bych chtěl dát vědět. Jde prostě o to, že těch způsobů jak provést cokoliv je hodně. A proto bych řekl, že jsme všichni hrozní omezenci :-)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    PALEONTOLOG: No, jako jo, je fajn, na druhou stranu to je zrovna taková fixace na navyklé způsoby, těch způsobů, jak se dostat k závanu inspirace je nespočet, akorát většinou vyžadují aby se člověk vzdal vlastní pohodlnosti - nebo jinak, ten "závan inspirace" samotný přichází převážně teprve ve chvíli, kdy do něj člověk investuje, a čím větší množství pohodlnosti člověk shodil, tím bývá silnější... ale to už je pro leckoho asi těžká metafyzika :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    MUCKER: Jo, to projasnění je super, jeden z hlavních důvodů :)) ale na druhou stranu, nemít kam ho nasměřovat a co s ním tvořit, tak by mi bylo spíš na škodu, jak už jsem tu jednou psal v KERRAY - čímž teda nechci říct, že je kupa lidí, kteří si hulením tu svoji bystrost otupují, na druhou stranu, jelikož jim společnost nedokáže poskytnout motivaci nebo alternativy, tak se tomu nedivím - dneska být bystrej je spíš na škodu, pokud člověk nemá nějaký solidní základy a motivaci, protože co s tou bystrostí můžeš dělat - většinou člověk vidí jen tu možnost dělat otroka korporaci, státu... a spousta jich řekne "děkuji nechci, radši se zhulím abych výmysly té vaší společnosti nemusel řešit, a měl pocit, že dělám něco, co chci já" - a ačkoliv to je celkem hloupé, nedivím se tomu ani v nejmenším :)
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    A nejenom to.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Tohle auditko sleduje samej fetak.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    FUNKY_BUSINESS: No, jak to mají amíci v rámci War on Drugs?
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    a proč vlastně?
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    válka proti drogám...

proti jejich výrobě?
    proti jejich prodeji?
    proti jejich existenci??

nebo jak?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Právě že nudu lze rozehnat různě. Chcete - li, fixujte se na svoje řešení. Ale ten závan inspirace po skouření malého množství marihuany - ten bych ti MINERWO přál.. :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    kerray: a co hlava? :) reaguje na to nejaky bystrejsim uvazovanim? :))
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    hm, to jsem nepobral, ale kašlu na to :)) nicméně zajímavé, nekouřit z nudy, to by mně fakt nenapadlo :))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SLEEPY: No ale tak nechci být někým, kdo nebude nekouřit z nudy :))) kašli na to....:)
    SLEEPY
    SLEEPY --- ---
    MINERWA: Tím "on" myslíš Kerraye?

Říká, že cigarety "nebude", čímž cítím říká, že je nebude kouřit, ne že cigarety nebudou.

Doporučuju Ti, abys pečlivěji četla. :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SLEEPY: Jako on, interpretovat si, že cigarety nebudou a my budem:))
    SLEEPY
    SLEEPY --- ---
    MINERWA: Jak nechceš dopadnout?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KERRAY: ((:takhle nechci dopadnout:))
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    a nemit velice silne zaimprintovano, ze cigarety proste nebudu, tak uz davno kourim... a jako dekuju pekne, proc bych to mel delat? uz takhle jsem s uzasem pozoroval, jakych vykonu jsem schopen abych si opatril ingredience do speka - a tim myslim paradoxne vic ten tabak nez to huleni, casto huleni bylo ale bylo potreba nekde sehnat cigaro, a nez bych si dal treba pozde v noci prda s dymky, tak jsem radsi vyrazil na dlooouhou prochazku nekam na benzinku... jak rychle se clovek podda tomu nutkani uspokojit tu chut... a jako chapu, ze to je prijemny a lakavy... dava to cloveku paradoxne pocit jistoty - v kazde situaci, i kdyby byla jakkoliv neprijemna, je vzdycky neco, co muzu udelat - dat si speka/cigaro - a tim padem je vzdycky moznost zvitezit, na chvili v sobe upokojit tu existencni nejistotu, a doprat si tu vytouzenou odmenu, bez nejake vetsi namahy :))
    navic i kdyz ted "nehulim" a mam k tomu pristup jakej mam tak vim, ze kdyz si parkrat zahulim tak v tom zas budu nejakou dobu s chuti pokracovat... coz neni uplne povzbudiva myslenka :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam