• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    CONTINUITY: a ja bych jen dodal: a naopak... kdyz jsi bezohledny, strizlivost te taky nezachrani...
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    ne že bych věděla co je to nějakej HUMEX a ne že by mě to nějak sralo :oD
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ATOMINATOR: hele s temahlema vodickama.... visco :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    YMLADRIS: jj jasny, vzdyt jsem nakonec dal prvni moznost :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    MUCKER: ptam se co by ti vyhovovalo, ne co realny
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a protože bude úplně blaho, tak se na tom ten smutnej člověk stane závislej, a pak ho nic nezajímá...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jenže vyrobte čistou drogu, kterou si jde vpíchnout přímo do žíly a hnedka to nějakej magor udělá..
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    PALEONTOLOG: hm tak to je ale jiná věc...
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    STERN: zalez, ty kedro :o)

MUCKER: hm, o tom nic nevim. to bude asi tim, že nevypadám jako zkuřka :oD
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    použitá buchna pohozená v trávě u rybníka, taková je moje zkušenost letošního léta... byl jsem pěkně nasranej, protože jsem tam šel plavat - bosky, nahej.. a nebyl jsem sám, fakt svinstvo. jsem si docela vzpomnel na zákonny etc.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    FUNKY_BUSINESS: neasi, mu to řekni; u nás se za to blokovky dávaly... stačilo vypadat jako zkuřka, jít někam v bandě, mít u sebe otrhanou pet flašku s pitim a už tě šacovali... :) když něco našli, každej dostal dvě stě a čau :_)
    STERN
    STERN --- ---
    FUNKY_BUSINESS: Kedra v parku na verejnosti za bilyho dne opravdu neni jenom tvoje vec ty kravo...
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    MUCKER: what? blokovku? :oD nemyslíš vážně.. upřímně řečeno je mi uplně u pr**** s čim mě kde jakej Mr. Polda uvidí :o)) i kdybych si šlehala hérák přímo v parku za bílýho dne, je to snad moje věc ne?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    YMLADRIS: první možnost je nereálná, k druhé směřujeme a i když legislativně není naplněna, v praxi už to tak dávno funguje a třetí je spíš o filozofickym názoru. věci jsou tak, jak mají být - ostatně je na tom hodně pravdy. kdo chce, si to opravdu sežene... problém je spíš v tom, že právě když nám začnou fetovat děcka, jsou z toho zbytečně vystrašená :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    FUNKY_BUSINESS: mam trochu pocit, že je v tomhle praha o dost napřed - ostatně feťáků je tu nepočítaně už od komunismu. v ostatních menších městech prostě jsou policajti furt předevšim pro represe a když tě vidí se špekem v ruce, daj ti blokovku :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---

jaky vyvoj drogove politiky by vam vyhovoval?

26 hlasy od 26 respondentů

FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    MUCKER: hm mno jak je to s trávou a v Praze tak to nevim, do toho moc nedělám
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    FUNKY_BUSINESS: mno, protože kdyby potírali malý ryby, tak se všechno daleko víc radikalizuje. samozřejmě vědí i o těch pátr "kofících" co fungujou v praze, ale kdyby zakročili, tak se to všechno bude akorát přesouvat směr hlavák, což nikdo nechce. už kvůli turistům, že :)

a naše děti dostanou první fet televizi s internetem, pak mcdonalda, nakonec budou za trochu možnosti užít si svobodu s trávou, rády :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MUCKER: hele, nejde o to, že by to dnes někdo nemohl udělat. jde o to že to má trošku těžší a lze to postihnout... respektive - ruka zákona existuje. Sám nevím jak bych obecně tuhle otázku řešil, ale na tak prostou otázku "Jakej má význam w. p. d. ?" bych řekl, že význam má. Přece jen, jsou mezi námi tací, kteří se některých svobod vzdali a pracují pro systém, na nemž parazitujeme. My, feťáci :)
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    MUCKER: mno schízaři prostě :o) moje info z krimipčr je takový že malý ryby nikoho nezajímaj...mno MALÝ... hehe...višjak
    PALEONTOLOG: hmmm děti? daleká budoucnost? až já budu mít děti tak se bude fetovat uplně běžně... teda denně... teda jako všichni... :oDDD (neber mě vážně)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam