• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM

rozbalit záhlaví
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    STERN: zalez, ty kedro :o)

MUCKER: hm, o tom nic nevim. to bude asi tim, že nevypadám jako zkuřka :oD
    STERN
    STERN --- ---
    FUNKY_BUSINESS: Kedra v parku na verejnosti za bilyho dne opravdu neni jenom tvoje vec ty kravo...
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    MUCKER: what? blokovku? :oD nemyslíš vážně.. upřímně řečeno je mi uplně u pr**** s čim mě kde jakej Mr. Polda uvidí :o)) i kdybych si šlehala hérák přímo v parku za bílýho dne, je to snad moje věc ne?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    YMLADRIS: první možnost je nereálná, k druhé směřujeme a i když legislativně není naplněna, v praxi už to tak dávno funguje a třetí je spíš o filozofickym názoru. věci jsou tak, jak mají být - ostatně je na tom hodně pravdy. kdo chce, si to opravdu sežene... problém je spíš v tom, že právě když nám začnou fetovat děcka, jsou z toho zbytečně vystrašená :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    FUNKY_BUSINESS: mam trochu pocit, že je v tomhle praha o dost napřed - ostatně feťáků je tu nepočítaně už od komunismu. v ostatních menších městech prostě jsou policajti furt předevšim pro represe a když tě vidí se špekem v ruce, daj ti blokovku :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---

jaky vyvoj drogove politiky by vam vyhovoval?

26 hlasy od 26 respondentů

FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    MUCKER: hm mno jak je to s trávou a v Praze tak to nevim, do toho moc nedělám
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    FUNKY_BUSINESS: mno, protože kdyby potírali malý ryby, tak se všechno daleko víc radikalizuje. samozřejmě vědí i o těch pátr "kofících" co fungujou v praze, ale kdyby zakročili, tak se to všechno bude akorát přesouvat směr hlavák, což nikdo nechce. už kvůli turistům, že :)

a naše děti dostanou první fet televizi s internetem, pak mcdonalda, nakonec budou za trochu možnosti užít si svobodu s trávou, rády :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MUCKER: hele, nejde o to, že by to dnes někdo nemohl udělat. jde o to že to má trošku těžší a lze to postihnout... respektive - ruka zákona existuje. Sám nevím jak bych obecně tuhle otázku řešil, ale na tak prostou otázku "Jakej má význam w. p. d. ?" bych řekl, že význam má. Přece jen, jsou mezi námi tací, kteří se některých svobod vzdali a pracují pro systém, na nemž parazitujeme. My, feťáci :)
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    MUCKER: mno schízaři prostě :o) moje info z krimipčr je takový že malý ryby nikoho nezajímaj...mno MALÝ... hehe...višjak
    PALEONTOLOG: hmmm děti? daleká budoucnost? až já budu mít děti tak se bude fetovat uplně běžně... teda denně... teda jako všichni... :oDDD (neber mě vážně)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    PALEONTOLOG: a to dnes nikdo udělat nemůže? :)) btw. problém děti a drogy jsme tu řešili tak týden, dva zpátky, tak zalistuj, případně reaguj rovnou na to, ať se tu zase neopakujem, je to citlivé "flamewarové" téma...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FUNKY_BUSINESS: a co kdyby někdo nabízel fet tvejm dětem.. ? nebo na diskošce něco nasypal tvé dceři do pití ?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    FUNKY_BUSINESS: navíc je to drahý a pro feťáky stresující. v mém nedávném mládí jsem od dealerů neustále poslouchal "bacha, tamhle je kamera" / "nevolej mi, sem napíchlej" a "co je to za divnou dodávku? jdem dál" :)))
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    já bych proti drogám nebojovala :o) vůbec

když někdo neumí drogy brát, ať je prostě nebere a nebo ať se ufetuje

ale otravovat se s nějakym bojem proti drogám? ffffff
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Kéž by všichni feťáci byli k sobě tak upřímní jako je teď MUCKER, to by spousta stressorů ztratilo půdu pod nohama..
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    čili Válka proti drogám je ochrana naší slabé vůle... a jejím důsledkem je vůle ještě slabší
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    coz je btw porad :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    KERRAY: jojo, pro mne je zasadni naucit se delat veci jenom ve chvili, kdy je delat chci a mam na ne chut. coz je pripad, co mi fungovalo u cigaret a huleni celkem nejakou dobu, ale uz je to dlouho co se to zlomilo a delam to vzdycky, kdyz se mi jenom nic jinyho delat nechce :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    MUCKER: Návyk je volba, respektive vzdání se volby...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    KERRAY: mne už to popravdě delší dobu nic nedává - mam na mysli "stav zhulenosti" právě proto, že ten nemam kam nasměrovat, zbytkovou energii bych uměl využít na tisíci místech... nicméně návyk je návyk :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    FUNKY_BUSINESS: v 19. století pár "negrů" v americe sebou z cizokrajných míst přivezlo i své návyky a cizorodé látky, které bílý křešťanští puritáni odsoudili a svedli na ně problémy s svobodynabyvšími otroky.
    koka, marihuana a další látky se staly hlavním rasistickým argumentem proti nim a americká vláda od té doby prosazuje potírání jejich pěstování i obchodu na celém světě, s největším vlivem se to povedlo právě v evropě.
    paradoxně je to právě americkej způsob života, který k životaschopnosti všechny tyto látky potřebuje a vyvolává tím obrovskou poptávku..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam