• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Give addicts NHS heroin, senior officer says

A police chief has suggested that heroin users should be prescribed the drug on the NHS to tackle their addiction and stop them committing crime.

...

http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2006/11/22/uheroin122.xml
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Toto je take pekny graf.

ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Samozrejme toto ukazuje rozpeti mezi ucinnym mnozstvim latky a davkou letalni (takze pravdepodobnost predavkovani), nerika to nic o tom, jake ucinky ma casta konzumace vliv na telesnou schranku. V tom pripade by na tom heroin nebyl az tak spatne a naopak by se posunul mezi ty setrnejsi drogy pro organismus - pokud se mluvi o ciste latce podavane v ne-letalnich davkach :)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---

Ranking psychoactive substances by their ratios of lethal dose to effective dose gives a general picture of how likely each is to precipitate an acute fatal reaction. By this measure, many illicit drugs are considerably safer than alcohol.
    David Schneider
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Valka proti drogam "slavi dalsi uspech" :/

Friday, November 24, 2006
    Police Gun Down 92-Year-Old in Drug Raid

Here we go again. This scenario is becoming all too familiar. Police in Atlanta, Georgia have gunned down a 92-year-old woman in her home in a drug raid gone bad.

How many of these stories have we heard over the past few years? This is getting ridiculous.

92-year-old Kathryn Johnson had lived in her Atlanta home for 17 years--ALONE. Her niece had bought her a handgun for protection--a gun that was registered. Narcotics agents had supposedly made a drug deal at the residence earlier that day, a deal that involved an unidentified young man. A warrant was obtained for police to raid the home without knocking on the door.

When police broke through Johnson's door, the 92-year-old opened fire, as any normal citizen would when it is obvious they are at danger of being killed in a home invasion. Police returned the gunfire, killing Johnson.

Sooner or later someone in law enforcement, whether it is the Feds, the State Police, or local police, is going to have to pay the ultimate price for these 'mistakes.' In other words, someone needs to go to prison.

In addition, situations such as these highlight the danger of the nation's failed 'war on drugs.' This ill-conceived program has given law enforcement officers too much freedom to push the limits of the law, and even cross commonly-accepted legal boundaries, such as private property rights. Under the current system, police can essentially confiscate your property if they suspect drugs are being sold out of it or grown on it...even if you, the owner, had nothing to do with these crimes.

This is not to mention the fact that non-violent suspects should not be subjected to the violence of a home invasion by law enforcement, which, by its very nature, is dangerously violent for both law enforcement and the suspects. Kathryn Johnson is not the first American to be gunned down by mistake by police in a case of mistaken identity in home invasions. As long as we insist on keeping a failed program such as the 'war on drugs,' she won't be the last.

It is time we as citizens put a stop to this insanity. Citizens who are gunned down are owed a debt by the law enforcement officials who make these kinds of mistakes. They should be charged with a felony and placed on trial at the very least. The victims and their families are owed financial recompense.

In addition, we need to make it clear to our elected officials that it is time to end the war on drugs. Too much money, time, energy, resources, and prison space is being given to track down, arrest, prosecute, and imprison non-violent drug offenders. Innocent lives are being lost in a futile cause--both those of law enforcement officers who are forced into these raids and the innocent citizens who get caught in the crossfire.

We need to demand that it stop.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Cow's 'American Drug War: The Last White Hope' was officially released in NYC at the Evil City Film Festival, Saturday October 14th and won this year's best documentary!

trailer:
    http://youtube.com/watch?v=rb4nr9ndYrA
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MUCKER: koukám, že jsem subutex koupil třikrát dráž, tststs
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PIZI: Jmenuj ty větší reálná rizika, prosím. Zatím mě nic jiného tak výrazně neohrozilo. Tudíž ani nevytočilo.
    Buď konkrétní, já jsem konkrétní.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Když se mluví o ilegalitě šíření marihuany, Kuba se usmívá. „Nebojím se, mě už chytli na záchodech s jointem. Byl z toho docela průšvih, ale nakonec jsem to ukecal na třídní důtku,“ povídá.

ááá, bože sme to ale nuly, chodili sme hulit za garáže a to ještě až na gymplu! :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    jo a btw. tady máte ty vaše děti, který chcete restrikcema chránit:
    http://lidovky.zpravy.cz/kdyz-devitka-hulila-skoro-cela-deh-/ln_noviny.asp?c=A061124_000017_ln_noviny_sko
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    _BENNY: krásný článek. zejména: "Marihuana je tak normální, jak jen něco nezákonného může být."
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/zdravi-skola-spolecnost/clanek.phtml?id=292571&tro1164_0_0
    Ceny drog klesají. Ale spotřeba neroste

no nevim, kam na to chodi. jsou prumerne velkoobchodni ceny? :)

Průměrné ceny drog v letech 2004 a 2005 (v Kč)
    Droga 2004 2005
    Extáze (tbl) 230 210
    Hašiš (g) 280 245
    Heroin (g) 1050 1090
    Kokain (g) 2300 2260
    LSD (dávka) 170 180
    Marihuana (g) 170 170
    Metamfetamin (g) 1100 1020
    Subutex (8mg tbl) 275 375
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    MUCKER: Ceny konopí padají
    Agentura hodnotí jako v zásadě pozitivní skutečnost, že růst užívání drog se v Evropě celkově zastavil navzdory výraznému snížení jejich cen. Zejména v důsledku vývoje v Afghánistánu a prudkému zvýšení tamní produkce opia klesly za posledních pět let ceny heroinu v Evropě až o 45 procent, u kokainu činí snížení cen asi 22 procent. Trvají však nadále velké rozdíly v ceně v jednotlivých zemích: zatímco v Portugalsku je gram konopí k dostání už za 2,30 eura, v Norsku je to 12 eur; u heroinu cena kolísá od 12 eur za gram v Turecku po 141 eur ve Švédsku.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Češi užívají nejvíce konopí z celé EU
    Česká republika se dostala na špičku mezi evropskými zeměmi v užívání produktů z konopí (marihuany), v němž dostihla i Spojené státy, a má nadále výjimečné postavení v užívání metamfetaminu (pervitinu). Vyplývá to z údajů obsažených ve výroční zprávě agentury EU pro drogy za rok 2006, která byla dnes zveřejněna v Lisabonu a současně i v hlavních městech členských států unie.
    http://svet.ihned.cz/c4-10072050-19819870-003000_d-cesi-uzivaji-nejvice-konopi-z-cele-eu
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    MUCKER: plus mínus proto to píšu...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    KERRAY: no ve svých feťáckých geopolitických úvahách jsem došel k tomu, že je to pouze druhý level proti drogám. feťáci už nikoho nestraší, ale teďka budou straši teroristi!
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    já bych investoval do války proti terorismu :))))
    PIZI
    PIZI --- ---
    PALEONTOLOG: Nikde tam blaho spolecnosti nezminuji. Uplne stejne to muzes delat i jako jedinec. Akorat teda zalezi zda nad temi potrebami premyslis racionalne, nebo emotivne. Jestli das prednost tomu investovat do odstraneni jehel, ktere te hrozne serou, nebo zda radeji zvazis realna rizika. Jsem presvedcen ze ve svete kolem tebe cihaji rizika se kterymi se setkas s vyssi pravdepodobnosti nez s pouzitou strikackou. Jak rikas, jde-li ti o tve bezpeci, myslim si, ze ho muzes ziskat vice investici stejneho usili jinam.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PIZI: ..to je ale tvůj přístup, můj ne. Netvrdím, že mě nemůžeš inspirovat, ale tímhle příspěvkem jsi mě neinspiroval. Tobě jde o blaho společnosti, budiž ti vzdán holt za tvou dobromyslnost a obětavost. Chceš li tahat ostatní z jejich brynd - prosím. Mě jde především o moje bezpečí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam