• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Cow's 'American Drug War: The Last White Hope' was officially released in NYC at the Evil City Film Festival, Saturday October 14th and won this year's best documentary!

trailer:
    http://youtube.com/watch?v=rb4nr9ndYrA
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MUCKER: koukám, že jsem subutex koupil třikrát dráž, tststs
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PIZI: Jmenuj ty větší reálná rizika, prosím. Zatím mě nic jiného tak výrazně neohrozilo. Tudíž ani nevytočilo.
    Buď konkrétní, já jsem konkrétní.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Když se mluví o ilegalitě šíření marihuany, Kuba se usmívá. „Nebojím se, mě už chytli na záchodech s jointem. Byl z toho docela průšvih, ale nakonec jsem to ukecal na třídní důtku,“ povídá.

ááá, bože sme to ale nuly, chodili sme hulit za garáže a to ještě až na gymplu! :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    jo a btw. tady máte ty vaše děti, který chcete restrikcema chránit:
    http://lidovky.zpravy.cz/kdyz-devitka-hulila-skoro-cela-deh-/ln_noviny.asp?c=A061124_000017_ln_noviny_sko
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    _BENNY: krásný článek. zejména: "Marihuana je tak normální, jak jen něco nezákonného může být."
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/zdravi-skola-spolecnost/clanek.phtml?id=292571&tro1164_0_0
    Ceny drog klesají. Ale spotřeba neroste

no nevim, kam na to chodi. jsou prumerne velkoobchodni ceny? :)

Průměrné ceny drog v letech 2004 a 2005 (v Kč)
    Droga 2004 2005
    Extáze (tbl) 230 210
    Hašiš (g) 280 245
    Heroin (g) 1050 1090
    Kokain (g) 2300 2260
    LSD (dávka) 170 180
    Marihuana (g) 170 170
    Metamfetamin (g) 1100 1020
    Subutex (8mg tbl) 275 375
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    MUCKER: Ceny konopí padají
    Agentura hodnotí jako v zásadě pozitivní skutečnost, že růst užívání drog se v Evropě celkově zastavil navzdory výraznému snížení jejich cen. Zejména v důsledku vývoje v Afghánistánu a prudkému zvýšení tamní produkce opia klesly za posledních pět let ceny heroinu v Evropě až o 45 procent, u kokainu činí snížení cen asi 22 procent. Trvají však nadále velké rozdíly v ceně v jednotlivých zemích: zatímco v Portugalsku je gram konopí k dostání už za 2,30 eura, v Norsku je to 12 eur; u heroinu cena kolísá od 12 eur za gram v Turecku po 141 eur ve Švédsku.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Češi užívají nejvíce konopí z celé EU
    Česká republika se dostala na špičku mezi evropskými zeměmi v užívání produktů z konopí (marihuany), v němž dostihla i Spojené státy, a má nadále výjimečné postavení v užívání metamfetaminu (pervitinu). Vyplývá to z údajů obsažených ve výroční zprávě agentury EU pro drogy za rok 2006, která byla dnes zveřejněna v Lisabonu a současně i v hlavních městech členských států unie.
    http://svet.ihned.cz/c4-10072050-19819870-003000_d-cesi-uzivaji-nejvice-konopi-z-cele-eu
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    MUCKER: plus mínus proto to píšu...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    KERRAY: no ve svých feťáckých geopolitických úvahách jsem došel k tomu, že je to pouze druhý level proti drogám. feťáci už nikoho nestraší, ale teďka budou straši teroristi!
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    já bych investoval do války proti terorismu :))))
    PIZI
    PIZI --- ---
    PALEONTOLOG: Nikde tam blaho spolecnosti nezminuji. Uplne stejne to muzes delat i jako jedinec. Akorat teda zalezi zda nad temi potrebami premyslis racionalne, nebo emotivne. Jestli das prednost tomu investovat do odstraneni jehel, ktere te hrozne serou, nebo zda radeji zvazis realna rizika. Jsem presvedcen ze ve svete kolem tebe cihaji rizika se kterymi se setkas s vyssi pravdepodobnosti nez s pouzitou strikackou. Jak rikas, jde-li ti o tve bezpeci, myslim si, ze ho muzes ziskat vice investici stejneho usili jinam.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PIZI: ..to je ale tvůj přístup, můj ne. Netvrdím, že mě nemůžeš inspirovat, ale tímhle příspěvkem jsi mě neinspiroval. Tobě jde o blaho společnosti, budiž ti vzdán holt za tvou dobromyslnost a obětavost. Chceš li tahat ostatní z jejich brynd - prosím. Mě jde především o moje bezpečí.
    PIZI
    PIZI --- ---
    CHARION: Zkusim tva tvrzeni prepsat hezky ciste: Pozil jsem pet papiru, bylo mi blbe, myslim si, ze je to necistotami.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    CHARION: no to jsou mi veci :)))
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    to jsou zas kecy tady... psychedelickej speed si z toho udelas sam, nebo si z toho naopak ne-udelas neco uzitecnyho...
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    MUCKER: Pozor, to zase Charion netvrdil. Myslel tim ucinek LSD.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam