• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM

rozbalit záhlaví
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ATOMINATOR: chudák paní štajnrová, ta jim fakt neuteče
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    znicili jsme ho psychicky! ;))
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    MUCKER: Uf...

Zda se, ze boj proti drogam zpusobuje vetsi dusevni poruchy nez intenzivni uzivani drog samotnych.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    jj uz wikipeduju ;) celej shulgin mi nejak unik koukam... mozna mi to jenom huleni vymazalo z pameti me pubertalni znalosti ;))
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    MUCKER: no vida :)) a to chces valcit proti valce proti drogam :)))
    PIHKAL je zkratka pro nazevk jedne z knih pana a pani Shulginovych
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    jezis marja co to je? ja tu googluju jak blazen ;)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    PIZI: tyjo, to by bylo dobry tema na clanek... takhle ho testnout :) jestli treba vi, co je pihkal :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    Me by zajimalo zda by Komorous treba byl schopen reagovat na slovo Shulgin. Jestli vubec vi, kdo to je. Asi spis zna jen Escobara.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    mohl by z te sms byt zajimavej psychologickej rozbor...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    MUCKER: proto jsou smazky tak nebezpecny prece ! :))
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    no jo, ale ja myslel, ze je to jenom ultrakonzervativni nackovitej policajt a on je to klanovitej landovskej verici magor!
    vzdyt to uz kazdej fetak cerstve sjetej ma objektivnejsi pohled na svet a napsal by smysluplnejsi smsku na obhajobu sveho stbactvi
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Nejhorší je, že ve většině různých mediálních komentářů, co se kolem Komorouse a jeho kauzy aktuálně vyrojily mu pochopitelně členství v STB spousta lidí vyčítá, ale zároveň drtivá většina uznává jeho "nepopiratelnou" odbornost. Což je podle mě naopak něco, co absolutně nemá a v porovnání s jeho absolutní nekompetencí je mi členství v STB celkem šumák (jakkoliv mě nijak nepřekvapuje a samozřejmě ho považuji za důvod k okamžitému odstoupení).
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    MUCKER: tomu nerozumis, je to ocividne HRDINA na strane DOBRA
    co naplat, ze dobro mu nekdo nadefinoval a on si tu definici nezkontroloval, a hrdinou je jen v ocich sobe podobnych poskoku...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    tohodle cloveka tu mame v boji proti drogam:
    http://zpravy.idnes.cz/komorous-je-v-kolonce-hodny-estebak-d6b-/domaci.asp?c=A070314_214315_domaci_mia

SMS zpráva Jiřího Komorouse
    (doslovný přepis)

Vazeni moji nadrizeni, vazeni pratele, spolupracovnici z policie, novinari, kamaradi, rockeri, bratri ve vire a duchovni, senatori, poslanci, advokati, predstavitele protidrogovych organizaci, motorkari, predstavitele disentu, bojovnici proti komunismu, a vsichni vy, kteri jste me dnes poslali desitky a desitky sms!

Hluboce a z celeho srdce dekuji za vyrazy podpory, duvery a pochopeni pro chyby a omyly meho mladi na me ceste poznani, ktere jsem nikdy nezastiral! Ony dve damy z MFD tezko pochopi me pocity pri otvirani expozice lagru Vojnanebo pri mavsteve Muzea 3.odboje, ci kazdorocne pri kladeni vencu obetem perzekuci totality a podporu veteranu KPV, kteri plni pochopeni vyjadruji me duveru. Nebo prozitky na me duchovni ceste a poznani nyni k blizicimu se krtu. Nebo, kdyz jsem se musel x-krate skryvat po uspesnych akcich protidrogovky a objevovali se infromace o mem zavrazdeni.

I proto vas vsechny zadam nehnevejte se na ony dve pani. Jsou jen pouhymi nastroji! Ten, kdo s plnym vedomim uziva kradenou vec, je hoden stejne "ucty" jako zlodej sam. Je na stejne urovni! Ja jim odpoustim.

A je me i jedno kdo a proc je v pozadi. Myslim si, ze ve svetle 17 let tvrde valky proti narkobyznysu a uderu, jez jmse mu zasadili a zasazujem, je to dost zrejme!

Pro me je rozhodujici ta fantasticka odezva od vas vsech a to, co jsem veteranum KPV kdysi na lagru Vojna slibil! ZE DA-LI BUH NIKDY JIZ ZLU NEUSTOUPIM! MYM PATRONEM JE SV.PAVEL! I PRAVE PRO PODOBNOST CESTY! DEKUJI A SALOM! JK.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    jenom přepastnu... že drogová fronta plná zlodějů, lhářů a darebáků je stále morálně čistější než parta neohrožených potíračů:

[ LEGI @ Domácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál ]
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Tak to mestecko s problemem s drogama. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam