• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    HANT
    HANT --- ---
    ted jsem objevil zajimave brozurky: http://www.rekninedrogam.cz/

treba ta o lsd stoji za precteni:

"kdyz mi bylo 13, dala jsem si sveho prvniho panaka a kratce pote jsem se seznamila s marihuanou. netrvalo dlouho a do ruky se mi dostalo lsd a ja se stala zavisla, jedla jsem ho jako bonbony (...) kdyz mi bylo 21 let, nastoupila jsem do sveho prvniho odvykacniho programu"

"kdyz jsem flamovala, zustavala jsem vzhuru cele dny. nakonec jsem hodne zhubla a vypada jsem jako zivouci mrtvola. byla jsem zklamanim pro vsechny, kdo me meli radi"

"protoze se lsd uklada v tele, uzivatele si vytvareji vuci droze urcitou toleranci (odolnost). jinymi slovy nekteri uzivatele s opakovanou zkusenosti musi uzivat vyssi davky, aby dosahli stejne silneho uletu. to zvysuje fyzicke ucinky a zvysuje riziko spatneho tripu, ktery muze vyvolat psychozu."

a tak dal...:(
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Strategie světa bez drog je chimérou

http://blisty.cz/2008/5/9/art40491.html
    HLEN
    HLEN --- ---
    VYHULENY_UFO: blbe jsem to napsal ... i mezi temahle velkoprodejcema jsou i fer lidi (treba takovy zlutasci jsou prej hodne v pohode ... ) ..ale je mezi nima spousta takovejch jakeky jsem posal (spis vetsina) ... ja se snazim resit od tech lidi co jsou v tomhle ohledu fer, ale ne vzdy to jde ... znas to ... nejlepsi jsou ale ti, co to sami pestujou :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    tak nehulte skanky, stejnak je to diametralne odlisna dorga nez outdoor....
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    TENCOKACISTROMY: presne. udani je udani i kdybys mel jen rezy. stejne ti to zabavi, poslou na rozbor- mas hmotnou skodu (zabavene veci a znicena budouci uroda), zapis v rejstriku (i kdyz dostanes zrejme max. podminku, stejne te to docela hodne omezi- napr. pracovne), slozku na policajtech (jako ze si natebe daji pro priste pozor), na mensich mestech jeste mozna i ostudu (to je ten co vyrabel ty zakazane drogy) ... a v nekterych oblastech muzes taky jen proste dostat pres hubu...
    HLEN
    HLEN --- ---
    VOXDEI: takze litujes toho, ze dealeri ztratej praci :))) ? zastavam teda nazor "support your local dealer" a spousta dealeru jsou kamaradi, ale lidi od kterejch to kupujou teda fakt nelituju ... clovek co to nehuli a vydelava 200 k mesicne na mokrym skeru nema moje sympatie ... radej si to vypestim sam
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    VOXDEI: nevim odkud ses. ale i obcas i v liberalni Praze narazis na problem, ze si nemuzes ani smotat speka.

jinak znam nekolik lidi, ktery s diky huleni dostali do vezeni a nebo dostali podminku. tak jako tak, to neni zadna vyhra.

A policajti to neresi, dokud to neresit lze ... pak uz nemaj na vybranou.
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    TENCOKACISTROMY: za poslednich par let sem neslysel onikom kdo by sel do bani zato ze by si petoval doma pod 400w nebo tak neco podobneho. jen par duchodkych kterim to prerostlo pres plot, bo rakosnicke pestirny ale to sme o par tisic watu jinde. Hulit speka v dnesni dobe pred poldama taky neni problem. Beztak to unas nepovolej kdyz to ted v holansku zakazujou bo EU. Spis my pride ze nemas odkoho kupovat bo mas ale kupujes 0.7...
    HLEN: kdo se tu bavi o policajtech?D Oni beztak todle neresi, aspon ne to co je do par kill 8d
    HLEN
    HLEN --- ---
    VOXDEI: policajti praci neztratej, ale budou mit cas zamerit se na opravdovy zlocince :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    TENCOKACISTROMY: maluju andely.... ze zasady....
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    DARJEEL: nemaluj certy na zed !
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    TENCOKACISTROMY: jasne, este by zacli mamky co sou sami doma a duchodci hulit misto toho, aby koukali na novu, toby tak jeste zchazelo...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    VOXDEI: ano, je mnohem lepsi kdyz misto beztrestneho pestovani muzes jit na nekolik let do vezeni. naprosto s tebou souhlasim ( ironicky smajlik ).
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    Rozhodne bych legalizaci nepodporoval us jen z toho duvodu ze to veme dosti lidem praci a satan vi jak pak dopadnou. Navic dost nato ze ty zmrdi tam nahore nam dyktujou jak zit, kolik zaco platit, jeste aby nam vzali to jedine ktere mohou ovlivnit jen pramalo, tak se lidi proberte...
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    ola, vyzyvam vsechny, kdo maji zajem podporit letosni demonstraci za konopi, Global Marihuana March, hledame dobrovolniky na pomoc, stavba, uklid a poradatelska sluzba, ozvete se mi do posty, diky moc
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    PINO: vypada dobre, jen vice takovych aktivit. v CR se nabizeji kvalitni preventivni programy, jenom se o tom moc nevi nebo se za ne nechce platit. i kdyz nemuzu dorazit, tak jenom strucny dotaz jestli se tam bude probirat prevence obecne nebo PP, HR?
    PINO
    PINO --- ---
    Jenom doplňuji popis semináře:

Cílem semináře je představit programy primární prevence a vysvětlit co je a co není kvalitní a efektivní program a představit dva konkrétní úspěšné příklady. Současně v diskusi chceme vysvětlovat, že mnohdy politikové podporují nekvalitní programy nebo dokonce programy, které vůbec žádnou prevenci nejsou nebo jsou za ni mylně považovány. Budou diskutovány i neefektivní leč stále vice populární testy dětí ve školách - kde recentní výzkumná studie přinesla jednoznačný doklad o tom, ze tyto "programy" nepřináší žádný pozitivní efekt a jsou zbytečně vyhozenými prostředky.
    PINO
    PINO --- ---
    Ahoj,

rád bych Vás informoval o zítřejším semináři podvýboru pro problematiku civilizačních onemocnění a závislostí výboru pro zdravotnictví, v Poslanecké sněmovně ČR na téma:

„Prevence dopadů užívání návykových látek: současnost a další vývoj"
    („Prevence potřebuje jasnou politickou podporu a nikoli proklamace aneb účinná a kvalitní prevence není bohužel vždy ta, která je politicky nejvíce podporovaná“: motto semináře)

který se koná dne 24. dubna 2008 od 14. 00 hodin
    v budově Poslanecké sněmovny Praha 1 – Malá Strana,
    vchod z Malostranského náměstí č. 7/19, místnost
    č. 48/přízemí – tzv. „Konírna“

k tématu vystoupí hosté:
    doc. PhDr. Michal Miovský, PhD. (1. LF UK Praha)
    PhDr. Jana Zaplatelová (IPPP ČR)
    PhDr. Jiří Pilař (MŠMT)
    PhDr. Lenka Skácelová (PPP Brno)
    Mgr. Ondřej Počarovský (Prev-centrum Praha)
    Mgr. Tereza Daněčková (1. LF UK Praha)

Kdyby měl někdo zájem. Jste vítáni.

Pino
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    sorry za spam... přeposílejte dál :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam