• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    HIJACK
    HIJACK --- ---
    TENCOKACISTROMY: mno.. jako zastance dekriminalizace travy, verim, ze vypestovani a drzeni max. kila a pul travy /rozumej suchych palic/ na rok na osobu je jak pro lekarske ucely tak osobni spotrebu mnozstvi dostacujici.. kdo nema moznost pestovat /at z duvodu absence zahrady nebo skrine/ by mel mit moznost stat se clenem jakehosi cannabis clubu /legislativne vymezeno klubu pestitelu travy/, v kterem budou jasne definovana prava a povinnosti jak clena odberatele /prispevatele/ tak i clena pestitele.
    KLX
    KLX --- ---
    TENCOKACISTROMY: to jsme se nepochopili vzájemně, ale to je fuk! teď totiž vždycky když někde vychytaj pěstírnu, tak sou to vietnamci, tak proto dobře jim tak! češi jen ať pěstujou, alespoň máme co ghulit :-))
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    KLX: tak to jsem te asi spatne pochopil. mel jsem za to, ze "dobre jim tak" se odviji od toho, ze jsou vietnamci
    KLX
    KLX --- ---
    TENCOKACISTROMY: hele vim že to je nezákonný, ale nepřál, protože mi přijde nejvíc ujetý zavírat lidi do lochu kvůli něčemu jako je tráva...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    HIJACK: jak velka pestirna by podle tebe smal byt, aby to jeste bylo "neopravneny" ?

KLX: kdyby to byli cesi, pral by jsi jim to taky?
    KLX
    KLX --- ---
    MUCKER: dobře jim tak, zase vietnamci, u nás už snad nikdo jinej ve velkým ani nepěstuje.
    HIJACK
    HIJACK --- ---
    MUCKER: husta pestirna, jen co je pravda. zasah opravneny..
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    NEPA
    NEPA --- ---
    KYBL: jo, v Anglii to teď celkem rozjeli, ex-ředitel národní protidrogové jednotky teď třeba otevřeně říká, že skoro všichni lidi, mezi kterýma se pohyboval, věděli, jaká je současná "proti-drogová politika" nesmysl a že celý problém jenom zhoršuje http://www.guardian.co.uk/politics/2008/aug/13/drugs.legislation

Mám pocit, že pomalu přestává být "legalizace všech drog" vtipem nebo představou z jiné planety, akorát nevím jestli to bude průstřelný přes všechny ty mezinárodní úmluvy. Ale představa: jít do obchodu a koupit si tam heroin, za to stojí žít:))
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    http://www.novinky.cz/clanek/146380-nejvice-kokainu-je-na-spanelskych-bankovkach.html
    Téměř všechny bankovky používané ve Španělsku obsahují stopová množství kokainu.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    KYBL: !!!!!!
    Podle Brunstromovy třicetistránkové zprávy dosavadní prohibiční protidrogová politika selhala a pouze sleduje, jak roste nejen počet uživatelů drog, ale také s drogami spojená zločinnost a v neposlední řadě i obrovské zisky překupníků, které tak prohibice vlastně financuje.

Obchod s drogami podle Brunstroma destabilizuje situaci v zemích, které je produkují a podněcuje porušování lidských práv na celém světě.

...

Brunstromovy návrhy naopak podporuje členka velšského parlamentu za velšskou nacionalistickou stranu Plaid Cymru a bývalá sociální kurátorka Leanne Woodová.

"Viděla jsem, jak jsou lidé (v současném) systému recyklováni. Jdou do vězení, vyjdou z vězení, zase začnou brát drogy a zase začnou porušovat zákon. Myslím, že Richard Brunstrom upozornil na něco, co je třeba udělat už dlouho," řekla televizi BBC.
    KYBL
    KYBL --- ---
    Legalizujte všechny drogy, říká vrchní britský konstábl

http://aktualne.centrum.cz/zahranici/blizky-vychod/clanek.phtml?id=511112
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Například jedna z lékáren v Žatci měla na skladě zásoby Nurofenu na 37 let. Životnost balení jsou přitom tři roky.

http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/lekarny-prodavaly-fetakum-dve-skoncily.html
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    M4JKL05: pro me terorista jak terorista. :) jedni legalne druzi ne, podstata je pro me skoro stejna. ti legalni jsou v leccem i horsi (berou mi pulku mych penez...)
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    MORPHLER: doufam ze vsichni jejich obcani zase vedi ze stat resp. politici jsou financovani z legalnich drog :)
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    BLAF: k nicemu, ale kdyby napsali "ilegalni drogy" misto "drogy" tak by mi usetrili rozcilovani
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    HANT: ono spise jde o to ze to budou predpokladat ti, co delaji zakony... (jo tema leg. je furt dokola.. taky k tomu nic nechci ted dodavat)
    HANT
    HANT --- ---
    MORPHLER: jo, ale (pokud tedy budeme predpokladat, ze existuji nejaci teroristi, kteri ohrozuji ameriku:)) jsou financovani z ilegalnich drog prodavanych na cernem trhu!:) (ale stejne tu nechci rozvijet nejake co by kdyby legalizace, uz se to tu asi parkrat resilo:))
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    HANT: "war on drugs tolik nepotrebuji, kdyz maji ted war on terrorism" kez by, ale bohuzel se obavam, ze to maji spojene, teroroisti jsou prece (dle nich) fianncovani z drog.. a sme tam kde sme byli... :(
    HANT
    HANT --- ---
    ale tim jsem chtel akorat reagovat na to, co psal M4JKL05 (akorat jsem se trochu rozepsal:)) to rozliseni je v reportu vicemene implicitni a vychazi z tech tri dokumentu, ktere jsem zminil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam