• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    VELRYBA
    VELRYBA --- ---
    No vypadá to,ře potáhnu do války a začnu brát spousty opiátů.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Místo kopírování textilu a DVD pěstuje nyní černý trh marihuanu – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/172922-misto-kopirovani-textilu-a-dvd-pestuje-nyni-cerny-trh-marihuanu.html
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    ANARCHY:
    BARA78:
    co tim myslite? jako ze vas to co vnimate kolem sebe (vase percipovana realita, ona zadna jaksi realnejsi neni) presvedcuje ze vlaka proti drogam ma smysl? proc?
    BARA78
    BARA78 --- ---
    ANARCHY: Jak jsem to tak tady v poslední době sledovala, tak sdílím stejný názor...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Obcas je pevnost meho presvedceni o nesmyslnosti War on drugs nalomena konfrontaci s tvrdou zivotni realitou ;-)
    VELRYBA
    VELRYBA --- ---
    hele mně to nebaví,sem spíš blbá,že sem se ti snažila vůbec odpovídat.
    Chtěla jsem si sem hodit filozofii a to mi stačí.
    Jestli to chcěš řešit jak nějakej politik,tak prosim nastuduju si co je v kurzu.Ale to mně fakt nebaví.
    Držela sem se tématu-drogy-válka-malý fejetonek.
    Tak vod cab.
    Když nevíš co je to ještěr-smahoještěr,tak si dopln mezery.Taky všemu nerozumím.
    Nazdar!!!
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ...no, já VELRYBĚ nerozumím taky ani slovo (Anarchy, nejsi v tom sám).
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    VELRYBA: Ehh, to, ze si nekdo vpravi neco do zily jeste neznamena, ze jde o uziti drogy...
    O tom, ze by si nase policie neco nekam sla rozdat do lesa s kverama, jsem tedy vazne jeste neslysel - mas nejake detaily o tom kde se to stalo, jestli byl nekdo zranen nebo zabit, nebo tak neco?
    Nicmene at uz se nekdy nekde neco podobneho stalo, porad nevidim zadnou souvislost s war on drugs, pripadne co tim chces rict...?
    VELRYBA
    VELRYBA --- ---
    P.s. no a lidi na drogách byli(už za dobny švejka-až doted)a budou vynalézavý,tak,že jim něco zakážeš,nebo spřísněj zákony,ale oni tak i tak si najdou jiné zdroje ke své zábavě..OOO AMSTRDAM..
    VELRYBA
    VELRYBA --- ---
    tak joo,za švejka si lidé šlehali do žíli petrolej,která jim vyvolala poblouznění a vysoké horečky-pak nemuseli na vojnu atd..Dnešní policie(néé,asi ta městská ta má jen na starost dětská pískoviště očištovat od injekčních stříkaček-tak,že nic),ale ta s protidrogová neb kriminální co má na starosti smahoještěry-ti co požívají jakýkoliv omamný látky,si to taky někdy umí užít!!!Věř,nevěř oberou partičku fetáčků no a pak si to dou s kvérama rozdat do lesa-samozřejmě vše je přijatelný knize paragrafů.No a proč armáda,vždycky se válčilo a válčit bude.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ;))) a také možná není radno dělat obecné závěry z jedné návštěvy amsterdamu ;)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    OK, potud spolu asi souhlasime - ze war on drugs je slepa ulicka bylo jasne uz pred radou let...

Nicmene kdyz jdu Tvymi prispevky dale, nachazim dalsi mne nesrozumitelne vyroky a zkratky:

Vzhledem k tomu, ze problematika drog a jejich (de)regulace byla soucasti programu uz nekolika politickych stran, a vzhledem k tomu, ze se nad temito tematy pomerne dukladne diskutovalo i v nasich mediich, tak nevim o co opiras sve tvrzeni, ze se u nas s touto tematikou neda manipulovat (nehlede na to, ze se s ni manipulovat samozrejme da - viz. pokusy poslance Severy z drogove represe vytriskat politicke body, pri cemz zcela jasne a prukazne pouzil manipulativni recnicke techniky)?

Jak si mam dale prelozit Tvuj prechod od Svejka k armade "smahooještěrůů" (co to je, takovy "smahooještěr"?) s dost pro mne nepochopitelnym prirovnanim vojaku k policii - at premyslim jak premyslim, tak nenachazim nic, co by takovy logicky pochod oduvodnovalo, kazda z techto ozbrojenych slozek ma zakony vymezenou zcela jinou oblast pravomoci a podminek pro nasazeni - takze to na mne ve vysledku pusobi zhruba jako prirovnani budiku k vetrnemu mlynu, protoze oba obsahuji ozubena kola (stejne tak armada i policie jsou ozbrojene a uniformovane organizace), tim ale veskera dalsi podobnost konci...
    VELRYBA
    VELRYBA --- ---
    chjoo,musela bych tě odvést na jiné stránky,ale ted na to nemám čas(sama nevím pořádně totiž kam.),že karel drogy nebere-je to satiristicky myšleno,že dnešní doba je na tolik zkorumpována a z bojem stop drogám to daleko nedotáhneš.tak snad se mi to povedlo přiblížit:).
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    VELRYBA: Treba to ktereho Karla mas na mysli, co to ma spolecneho s timto tematem, a co se tim snazis rict, zejmena kdyz se ptas co my na to...
    VELRYBA
    VELRYBA --- ---
    ANARCHY: a co nechápeš prosim tě na tom,že karel drogy nebere..
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    VELRYBA: Ja tomu, co pise Mucker, rozumim, nerozumim tomu, co pises Ty, proc bych tedy mel reagovat na neco jineho? Na to mam snad plne pravo...
    Svuj nazor na to muzu napsat az v okamziku, kdy budu vedet co myslis tim, co pises, protoze to opravdu ze Tveho vyroku jasne neni...
    Nebo je podle Tebe snad nemoralni, zavrzenihodne, ci snad proti zasadam nyxu, nebo tak neco, kdyz se zeptam na vyznam nejakeho vyroku?
    VELRYBA
    VELRYBA --- ---
    ANARCHY: spíš reaguj na muckera,myslím si,že ten mne dokázal pochopit doslovně.A nebo a to spíše se přidej do debaty a napiš sem něco ze sebe.EHEH.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    VELRYBA: Ehh, nejak se ve Tvem vyroku nemuzu zorientovat - co se snazis rict, nebo na co se snazis zeptat?
    VELRYBA
    VELRYBA --- ---
    MUCKER: fakt joo,tak to jsem ráda,že jsi v realitě-proč myslíš,že jezděj hlídat různý akcičky a tak..
    švejk byl voják-voják v dnešní době se rovná policajt a dohromady tvoří armádu smahooještěrůů.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    no nevim proč by nejsvobodnější nejateističtější a nejvíc feťáckej národ na světě měl bejt policejní stát - nějak sem si nevšim ;) to by to tu asi vypadalo jinak. mnohem víc jako jinde ve světě, kde ta buzerace opravdu funguje, u nás si můžeš policajtům říct o filtr ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam