• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TENCOKACISTROMY: Aha, diky za osvetleni, to uz mi zacina davat smysl...
    I kdyz asi to ze mne fanouska te latky stejne neudela... ;-)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ANARCHY: Ja mam tu zkusenosti, ze koks je dobrej v kombinaci s dalsima drogama (alkohol, thc, apod...). Bez koksu jsem po nekolika "davkach" uz dost vykalenej a cejtim tu stinnou stranku latek (chce se mi spat, nedari se mi poradne artikulovat, druhej den mivam kocovinu). Kdezto kdyz jsem si pred tim dal koks, tak se mi ty sinny stranky neprojevili + jsem byl druhej den jako rybicka, zadna kocovina a i vyspanej po tech par hodinach jsem byl.

Davat to samotny jen pro efekt z toho koksu, nema imho smysl.

Jinak to je nechutne drahy, takze se to casto, alespon v mym pripade, davat neda.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    YouTube - vitalic - you prefer cocaine
    http://www.youtube.com/watch?v=2bUBILaDDTc
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    CONTINUITY: Ja s nim mam asi 15 zkusenosti, a nepopiram, ze telo nehuntuje zdaleka tolik jako treba amfetaminy, ale na mne proste ani nijak nepusobi (nabuzeni asi jako salek kavy, jak uz jsem tu psal, jinak nic).
    Ja akorat nechapu proc to lidi berou a co jim to dava - ja jsem zadne ucinky ktere by ospravedlnily tak vysokou cenu (resp. cenu vyssi nez dvacku za pro mne ekvivalentni kafe), proste nikdy nezaznamenal...
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    ANARCHY: koks tělo a mozek moc nehuntuje, jukni na zdroje. Ve srovnání s amfetaminem je jeho toxicita velmi nízká. Může sice taky způsobit stimulantovou psychózu, ale spíš až při velmi extrémním užívání nebo pokud je k tomu člověk nějak disponován.
    To, co tě na něm tak zklamalo, mi naopak přijde jako obrovská výhoda. Být ve stavu nabuzenosti bez šance si odpočinout 12-24h (po dávce amfetaminu nebo metamfetaminu) považuju za nesnesitelné. Prožívat podobný stav hodinu a v mnohem mírnější podobě může být docela příjemné ;))

Tím se nechci koksu nijak výrazně zastávat, mám s nim jen cca 3 zkušenosti, a při současné ceně mi přijde u nás absurdní ho kupovat (samozřejmě pokud člověk ty peníze může postrádat a opravdu ho to baví, pak pohoda;) A taky jsem slyšela, že se po něm některým lidem neúnosně nafoukne ego, což je taky velkej problém. Ale to se přece děje třeba i po alkoholu.....;)

V exportních zemích ničí život ilegalita kokainu. Šílená situace, kdy ze Západu na jednu stranu přichází obrovská poptávka, a na druhou pokryteckej požadavek, že se ten obchod má potírat a ničit.

V posledních desetiletích už vznikla spousta studií o tom, že s nebezpečností koksu to není až takové, včetně třeba nizozemské, která sledovala dlouhodobé uživatele asi 15 let (většina z nich během té doby užívat přirozeně přestala). Rozhodně většina uživatelů není nijak asociálních a obrovské množství lidí tu látku dokáže skloubit s naprosto normálním životem. Nekontrolovaná závislost, která je oficiálním důvodem ilegality, je spíš vzácná, a většinou to lidi po čase samotné přestane bavit. Ale ať se tohle zveřejní kolikrát chce, nic se nemění, protože samozřejmě legalizace kokainu nepřichází v úvahu, to by přece nešlo, zlikvidovat takovej miliardovej byznys, na kterým profituje i mnoho vlád a vládních organizací.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    FLUMO: No, potom tak nejak nechapu proc ty penize za koks davat, kdyz ucinek temer nejde rozlisit od strizlivosti...

Ale nechme toho, tady to asi nema co delat...
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    ANARCHY: kdyz sem zkusil koks prvne, myslel sem si, ze me natahl prodejce a chtel sem si to jit s nim "vyrikat". Pak mi zkusenejsi vysvetlili, ze je to v poradku. podotykam, ze nejsem zadna smazka a piko znam jen z rekreacnich tahu. Na to jak to huntuje telo, mozek a nici zivot v exportnich zemich mi to prijde fakt ubohy.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    chápu.. taky se mi vysmáli, když jsem dal kamarádům na ochutnání a řekl jim za kolik to bylo :) zřejmě jsem sensitivnější ;))
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    MUCKER: No, ja prave nebyl schopen rozeznat ucinky ani kdyz jsem behem 2 hodin vysosal tak 2g... A to mi uz prijde jako docela draha a neefektivni sranda, kdyz jsem totez mohl poridit za 10 korun za kafe...
    Ale nechme toho, to sem asi nepatri...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ANARCHY: :))) njn tohle rika kazda smazka :) koks podporuje tu super image "lajnovani" to je jak kdybysis balil maly a slaby brka, protoze te bavi to motat a hulit... proste s koksem musis kazdou hodinu "jit znova" coz je zrejme in :D
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    MUCKER: No, ja ho taky nikdy neuzival vic nez rekreacne a jednou za cas, ale proste posledni cca rok mam nejakou smulu na lidi co mi furt vnucujou akorat koks, coz je vec ktera mi nikdy k srdci neprirostla, a kterou jsem nikdy ani poradne nepochopil (hrnek kafe mne da vic energie)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    MUCKER: Hehe, mně to rozjelo regulérní mystický zážitek (ten popisovat snad radši ani nebudu) a pronoiu - opak paranoii, takže jsem neslyšel, jak si o mě lidi povídají hnusné věci, ale naopak (jó, to je náš kámoš) :D
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ATOMINATOR: jj mozna jo, ja to znam taky, ale nedavam si to bez podpory travy (:) a navic se mi to deje jen ve tme a po unave (tj minimalne druhy den).
    i kdyz tzv. "efekt znamych ksichtu" (kazdej je mi povedomej, pletu si lidi se svymi znamymi :)) mi to dela taky

ANARCHY: no rozmaha se jeho uzivani mezi "neuzivateli" ci jak to nazvat, napriklad u mne, kterej bych se ho byval driv ani nedotk... ostatne ta komedie s osobnimi udaji pri prodeji modafenu (jestli to tedka sledujete viz... http://domaci.ihned.cz/c1-38729340-statni-urad-musi-zlikvidovat-miliony-dat-o-pacientech-sbiral-je-nezakonne ) by to i potvrzovala..
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    MUCKER: Já teda nemám žádné bohaté zkušenosti a asi po tom ani netoužím, ale i když člověk spí, tak je to schopné rozjet zajímavé halucinace :)

Dva roky zpět jsem jeden týden testoval slabší dávky okolo 50mg za den hned po ránu a v noci jsem vždycky akorát usnul a spal 8 hodin. Ten spánek ale není plnohodnotný, protože zhruba po 4 dnech se okolo mě začínaly dít docela zajímavé věci, zkušeným uživatelům nemusím nic říkat :)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ehh, posledni dobou mam spis pocit, ze je u nas pervitin spis na ustupu - skoro vsude mi furt nekdo nabizi kokain (navic vetsinou dost zoufale narezany), ale o pervitin jsem uz nezavadil docela dlouho...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ANARCHY: ano, presne o to jde.. samozrejme ze kdyz clovek nespi, tak mu to zpusobuje ruzne halucinace, ale to je jedno, ja zas tu latku neznam v jeji "nejintezivnejsi forme uzivani" tak to nechci hodnotit, ale je to ulitly no to tam takhle halabala napsat kor dneska, kdyz se tak rozmaha rekreacni uzivani jako 'levny kokain pro zabavu'
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    MUCKER: No, ja uz po perniku mel celou radu halucinaci, to zase rozhodne, jina vec je, ze oni to tam predstavuji jako kdyby to byl bezny a hlavni efekt, ze si clovek da lajnu a 5 mesicu musi byt drzen v blazinci, protoze se pohybuje v uplne jinem, halucinacnim aagresivnim svete...
    Tedy je to tvrzeni na stejne pravdivostni urovni, jako kdyby nekdo rekl, ze po uziti alkoholu clovek ma poskozeny mozek a hruzostrasne halucinace...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    LYZIE: mam zavrate ;) pervitin - halucinace trvajici 5minut az mesic a dele? :D vic jsem radsi ani necet a story of honza vypada taky velice neotrele :)
    ale tak co cekat ve skole, ze :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam