CONTINUITY: teť si nejsem jistý co tím myslíš? Ale házet do stejného pytle, pervitin a marihuanu a zapomenout připsat, cigarety, alkohol, a další....
Je buď účel nebo neznalost problematiky, tak či onak ten článek, chtě nechtě manipuluje, a ke všemu je na webu čt. Veřejnoprávní médium, které je povina platit každá domácnost, zkus ten poplatek neplatit? Mě je to fuk, já na bednu nečučim ani jí neplatím. A ty co z ní čerpají informace lituju. Neinteraktivní médium pro mě nemá větší cenu než sdělení, které si přečtu na dveřích hajzlu. Ale i na ten mohu reagovat, stačí když mám tužku.
Dále policii ani média nezajímají, informace běžně dostupné mezi smažkama. Jako že existuje pravotočivý a levotočivý a jaký je mezi němi základní rozdíl.
Rozlišování mezi dvěmi informacemi, považuji za nezbytnou součást celkové informace. A zase jestliže je důležitější zákaz než přístup informací, jedná se o politický nástroj. Vyz. marihuanový list ve značení protidrogovky. Nejedná se o nekonečný boj, nýbrž o udržení statusu quo, které je součástí manipulace veřejného mínění. Generování, a publikování takových to informací se musí někdo zabývat, je za to placen. A někdo to musí zaplatit, nebo dotýčný musí mít dostatečnou motivaci k napsání a publikování článku.
Je jedno co děláš za práci, pokud si za ní dobře zaplacen jsi slušný člověk a součást společnosti...
Kouříš marihuanu? Jsi drogově závislý! a jsi na tom hůře než kuřák cigaret, nabo alkoholik, hráč hazardních her, jsi na tom podobně jako závislák marihuany... Takových lží se dá vymyslet v podstatě nekonečno, pro to ten ,,nekonečný,, boj s drogamy. Dotovaný z daní. A daně platíš pokaždé když, peníze vyděláš, utrácíš. Jsi to tedy ty stejně jako já kdo chčiješ proti větru...
Jenže status quo se dá udržovat jen tak dlouho, dokud jsou příjmy větší než výdaje.
Pročpak asi nefunguje prodej marihuany v lékárnách? Jak se protidrogovka stotožní s tím že má ve znaku list marihuany, který je na straně druhé symbolem zdravý.