• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Fallie: He?? Zkus trochu rozvest proc by po legalizaci drog melo dojit k tomu, co popisujes? Je IMHO jasne, ze pokud k tomu dojde, budou drogy smet prodavat pouze koncesovani podnikatele, kteri budou podlehat obdobne striktnim pravidlum, jako dnes treba lekarnici... A ze to bude levny je nesmysl, protoze statsamozrejme na drogy uvali spotrebni a jine dane, takze cena se oproti dnesni nelegalni cene nijak zasadne nepohne, rozdil bude v tom, ze zisk pujde do statni kapsy a ne do kapes tech mafianu...
    A ehm, na ktere ze diskusi pan Presl tvrdil, ze nevznika somaticka zavislost na tvrde drogy (a na ktere konkretne, resp. co jsou podle Tebe tvrde drogy?)?
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    mno asi by bylo nejlepší drogy úplně povolit, každej bude fetovat bude to levný a dostupný, až budou mít mafíci dost závislejch, tak zvednou ceny a budou bohatí a v Drop Inu se budou zase vesele vyměňovat stříkačky a pan Presl nám na diskuzích bude vykládat, že na tvrdé drogy není somatická závislost a světový terorismus (který je z 80 až 90% zásobován penězmi z drogového obchodu) bude na to dobře.
    Děkuji nechci
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    jo ten.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    severa
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    komorous, vacek a ten poslanec za kdu-csl
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    no, já hlavně pořád čekam, že někdo navrhne, abysme zastřelili komorouse. dokud tam bude sedět ten nácek, tak se toho asi zatim moc nestane. myslim, že ten člověk má ohromnej vliv.
    TATKA
    TATKA --- ---
    ...jezis, ja uplne zapomnel nazvat idiotem taky Jirku Vacka, moc se mu omlouvam a timto to napravuju.
    TATKA
    TATKA --- ---
    Teda reknu vam... ted jsem docetl (napul v ramci sluzebnich povinnosti) snad ctyricet clanku ze vsech moznych medii, ktere reaguji na pokusy Kalouska a jeho cernokabatniku pritvrdit v "svatem boji proti drogam". Nasel jsem jen 1 (slovy "jeden") clanek v MFDnes od nejakeho pomateneho studenta, ktery s KDU-CSL souhlasi:o) Vsichni ostatni toho idiota cupali na kousky. Tohle neni IMHO jen signal, ze to tem lidoveckym zmetkum neprojde, to uz je spis prislib, ze nejaka "skorodekriminalizace" aspon pro konopi uz je na dohled:o)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KERRAY: ja uz do toho nevidim. ale tyhle vzorky se huli pouze "v rodinnem kruhu", ze jo.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    Kšeftuje se? Kde? Já jsem si dělal srandu...
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    snaha kseftovat s travou prameni z debilni protidrogove politiky statu...
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    je to tady o protidrogové politice nebo se tu kšeftuje s trávou???
    MIHAAL
    MIHAAL --- ---
    MIHAAL: smajliky visco ,-)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    v Praze se da pestovat bez rizika sklizeni nekym jinym asi jenom indoor a ten nikdo nerozdava..
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    MARASAN: Hm, nedal bys mi géčko skanku? Nebo haše... prosím prosím :)
    MISON
    MISON --- ---
    tak morava zejo...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    nevim, u nas na morave se prodavani moc nenosi, kazdej ma, kazdej pestuje, kazdej da. no problemo. prodavat travu sem videl az v praze.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MIHAAL: Znám dost samopěstitelů, co ze zásady neprodávaj.... (a když jsou o prodej požádáni, darujou...)
    MIHAAL
    MIHAAL --- ---
    tak to snad kazdej, ne? :))
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    už ste někdy prodávali hulení třeba? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam