Phchw, tak jsem tady, spousta nových příspěvků. Takže postupně.
Anarchy, Continuity: co se týče těch závislých a nezávislých. Anarchy, možná ty máš to štěstí, že jsi natolik silná osobnost, že závislosti nepropadneš, ale to zdaleka neplatí o všech. A kdo předem ví, jestli bude závilsý nebo nebude. Pokud si dovolím citovat profesorku fyziologie a předsedu Královského insitutu VB Susan Greenfieldové, i na konopných drogách se stává závislých 10 a 15% uživatelů. NEbylo by lepší, aby k drogám neměl přístup vůbe nikdo než riskovat, že určité procento tomu holt propadne a bude si peníze na drogy shánět kriminální činností.
TATKA: snažím se nesmysly neplácat, ale toto jsem skutečně slyšel na vlastní uši. Bylo mi z toho dost smutno, že pan Presl, který má evidentně vysoké charisma a dokáže dobře mluvit a oslovit mladé lidi, spíše drogy propagoval, než od nich odrazoval.
MUCKER: jak ošetříš, aby lidé závislostem nepodléhali? Kde určíš četnst braní drog, když u každého je to úplně jinak?
KERB: co se týče vztahu alkoholu a marihuany, tak jen jedna věc, alkohol jsou akorát složitější cukry, které tělo dokáže za několik hodin odbourat, THC zůstává v krvi i několik týdnu, je zde reálné nebezpečí flashbacku, což pro řidiče může mít katastrofální následky
Co se týče toho návrhu, mně vůbec nevadí, když dealeři půjdou sedět na 15 let. Vůbec, jen bych jim zavedl galeje, aby neseděli ve vězení na státní útraty