• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    ASKORB
    ASKORB --- ---
    Jo, už jsem je našel, je na ně odkaz pod tim článkem
    DUDE
    DUDE --- ---
    ASKORB: bushka uz pishe o ganje, DEA, utlacovani indianu, .... dlouhou dobu - kdysi mela nejaky stranky vlastni...ale newim kde uz :/
    ASKORB
    ASKORB --- ---
    Caidel_Ta pani co to napsala je fakt hustá, přečtěte si o ní, nejlepší článek o travě posledí doby myslim
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    HURÁÁ .. taky sem to zrovna našel :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    sorry, podvodnici sou stejne oba ;-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MARASAN: Vacek, ne Macek :-))
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    podvodnik macek rezignoval - http://www.novinky.cz/04/99/60.html
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Marihuana není nebezpečná - http://www.blisty.cz/2005/2/8/art21854.html
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    ATOMINATOR: cervenec 2002,presne se mi to vybavilo,cet jsem to tenkrat v lete v budejicich u nejaky hypernovy nebo neceho takovyho:) ale v lidovkach nebo MF:)
    TATKA
    TATKA --- ---
    ...koukam, ze bych se eventuelne mohl zivit i jako referent bezpecnosti prace:o) Ale nejspis bude po mne, nez se toho doziju:o)
    TATKA
    TATKA --- ---
    ATOMINATOR: diky. Ja to pochopil tak, ze se to stalo u nas - opak ale samozrejme nesnizuje vahu udalosti. Rikam si: opravdu jsem celou svou "drogovou karieru" schovaval drogy pred detmi dost dukladne? Nemohlo se neco takoveho prihodit i u nas? Asi mohlo:o/
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    TATKA
    TATKA --- ---
    MAKOSHARK: nemuzu to najit v zadnych novinach ani zpravach - nevzpomenes si na nejaky detail? Jinak jako nechci byt prilis cynicky, ale takove veci proste deti delaji, nedy vypiji redidlo, jindy snedi babicce prasky s digitalinem (to se stalo nasi dvoulete dceri a jen tak tak ji doktori zachranili zivot). Problem je v tom, ze detske otravy drogami, notabene smrtelne, vnima spolecnost uplne jinak nez treba otravu Fridexem. Blabolim pod travou:o)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    neprezila,podrobnosti nevim,je to tak rok stara udalost
    SADNBOW
    SADNBOW --- ---
    desetileta holcicka deset kouli naraz? a prezila to ? a jak se k tomu vubec dostala?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    a co jak jich jednou nejakou ta desetileta holcicka slupla deset naraz? teda bylo to v mlady fronte nebo necem takovym,no:)
    TATKA
    TATKA --- ---
    NOPOLICE: dr. Miovsky, drogovy expert z Psychologickeho ustavu, mi rekl, ze snad nebylo zaznamenano v celem svete jedine umrti, ktere by se dalo pripsat ciste MDMA, a to ani po megadavkach pres dva gramy. Vzdycky jsou v tom dalsi faktory, jako dehadratace, nadmerny pohyb (tak my starsi rikame tanci:o) a vubec celkove pretezovani, nasledne serotoninovy syndrom a pripadne organove selhani, srazeni krve v cevach, edemy apod.
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    TATKA: no taky zalezi na okolnostech jako vedro, dehydratace a podobne takze by to nemuselo byt ciste po MDMA ne?
    TATKA
    TATKA --- ---
    MUCKER: to uz se probiralo v Drogach v tisku. Jsme zvedavi na toxikologicke vysledky, kdyby to byla MDMA, bylo by to patrne prvni umrti ciste po tehle latce v CR (za nejakych deset let).
    TATKA
    TATKA --- ---
    NOPOLICE: skveka je i ta diskuse:o) Pochybuju, ze je v tomhle state vubec jedina osoba, ktera si vazi Jiriho Vacka:o) A on ma jeste tu drzost se uchazet o tak vysoky post:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam