úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ZAQQUM
reference:
+6
nabízím
Eko-mňam-farmářské záležitosti!
Nabízím produkty všeho druhu. Od vajec po kozí kůže. Jedná se o produkty z jedné kozí farmy v Severních Čechách jedné bláznivé kozí babičky. Kůzlečí, husí a krůtí maso, krmné sýry, syrovátka, tvaroh, kozí mléko aj.
Zviřátka jsou v přirozeném prostředí, žádné zbídačené slípky!! To sou pak vajíčka, že jeden nevěří, co má na talíři. Inu kdo zná, ví. Jezdím pravidelně minimálně jednou za měsíc na tuhle farmičku a zpět Praha, pokud má někdo zájem o kvalitní produkty, nechť mě kontaktuje! Více info via pošta.
Viva la nature!
http://www.roklanka-farma.estranky.cz/
Nesnažim se o nějakou mega distribuci, jen mě tak napadlo, že by tu třebas někdo mohl mít zájem třeba vo dobrý vajíčko!! Stejně jsem s to přivézt jen co moje brašna pobere busem. :)
Kozenky jsou ještě s kůzlátky a právě se tak akorát připravujeme na sezónu, takže prosím sýry ještě nejsou! :-) Mohu zprostředkovat i prodej koziček s PP. Plemeno Česká hnědá krátkosrstá, jsou vedeny ve SCHOK a chov je pravidelně kontrolován. Snad nemusím říkat, že ne na maso a jen do dobrých a zodpovědných rukou. V případě zájmu dodám info o jakou linii se přímo jedná.
Možnosti a ceny dopravy
skoro jako nějakej dealer. Z ruky do ruky :)
MARMELINA
---
---
13:52:48 27.9.2011
taky se mi stránky moc líbí, zajímaly by mě ceny..děkuji
LUCI643
---
---
22:53:55 9.8.2011
Dobrý den-určitě bych měla zájem,jen bych ráda věděla taky za kolik?Kolik by stálo třeba plato vajec?L.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam