• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    GREATDRAKE: NYX: myslim, ze smysl maj argumenty obou stran/verzi, obe maji pomerne racionalni a pochopitelne argumenty, 100% dokonaly to nebude asi ani v jednom pripade, ale co takhle:

    verzi A (tedy anonymni minusy) jsme si jiz vyzkouseli, co takhle zkusit treba na mesic verzi B (transparentni minus palce), docela bych byl zvedavej, jakej by to melo vyvoj... a pote udelat jednu velkou anketu/referendum... :) nevyznam se v administraci podobnyho systemu, slo by to? aniz by to byl megaopruz pro nyxe/admina?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BROTHER: jde o internetove hrdiny, bude se to odehravat jen v poste :)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    tyhle veci se, co vim, resi spis na karlaku... :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ve chvili kdy budou minuska viditelny, bude posta a klub zasrany postama stylu "co si to 'rva dovolujes dat mi minusko, pockej az pudes priste po Zizkove, zlameme ti hnaty"
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NYX: Však tak učiň. Buď zruš zcela, či je dej neanonymní. Současný hybrid je jen stěží cokoliv jiného nežli nevyžádanou ochranou hodnotících. Nikdo se neprosil o to moci hodnotit negativně v skrytu.
    NYX
    NYX --- ---
    GREATDRAKE: je spatne, kdyz ti cca 90% te zpetne vazby zmizi, coz by se po zruseni te anonymnosti stalo. to uz bych minusy mohl rovnou zrusit uplne.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NYX: mohu poprosit o vysvětlení, toho "pokud je smyslem minusu ta zpetna vazba, tak je to imho spatne" Není žádný rozdíl mezi "to je dobré/to je špatné" v případě hodnocení daného příspěvku. Nebo jej alespoň nevidím.

    FIN
    FIN --- ---
    NYX: nelze souhlasit - kdo má nějaký názor a za svým minus si stojí, stejně se přizná a vysvětlí proč a jak. anonymita podporuje pavlačovou drbárnu a bezkulé buzerace.
    FIN
    FIN --- ---
    BROTHER:
    GREATDRAKE: přidal bych se jednoznačně a bez pochyb a už jsem to nyxovi říkal.
    NYX
    NYX --- ---
    co mam data (byt teda ze serveru, kde se hodnoti fotky), tak jakmile je to neanonymni, zmizi drtiva vetsina negativnich hlasu, predpokladam prave kvuli nize jmenovanemu. a pokud je smyslem minusu ta zpetna vazba, tak je to imho spatne a lepsi je nechat to anonymni.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    BROTHER: Přidal bych se. Bodování příspěvků má jednoznačně pozitivní efekt na absenci debat na téma "líbí/nelíbí" v obrázkových klubech a nejen tam. Je to hezký a efektivní způsob jak říci svůj názor na příspěvek, aniž bych zapleveloval diskuzi textem (a odsouval onen příspěvek do zapomnění).

    Nicméně je to můj názor, a já si za ním stojím a chci aby ho recipient znal. Je zcela jedno, co bude on/ona následně dělat. Jestli bude oplácet, hádat se... Je nešťastné, že je nyní nutno kliknout na palec dolů A napsat že se mi to nelíbí, abych dal najevo proč se tam to mínus objevilo. To už raději rovnou napíšu svůj záporný postoj. Tím ta hezká funkčnost, co přibyla u plusů ztrácí na své eleganci.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    NYX: chapu, padnej argument, ale ohl bych oponovat, ze by si lide meli stat za svymi nazory a soudy, aspon by si pak ty minusy vic rozmysleli a mohlo by to ten minusovej system nekam posunout, byt by to byl trochu experiment...
    DIVA
    DIVA --- ---
    nebo by to aspoň mohlo být volitelné. kdo chce aby byl pod mínusem podepsaný, kdo chce aby mohl vidět mínusující. připosírky můžou zůstat v anonymitě / s hlavou v písku
    NYX
    NYX --- ---
    BROTHER: tak ted jeste rekni, jak zamezis tomu, aby si to lide oplaceli na nesouvisejicich prispevcich, aby se nebali je vubec davat ze strachu z odplaty, nadavek, sporu apod.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    NYX: rad bych se pridal k zadatelum o zviditelneni negativnich palcu, klido v ramci premiovky, to je fuk, ale at tu sou, jinak je ten system spis kontraproduktivni...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DIVA:
    jasan ;-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    KOC256: tak to ty o voze. ale aj tak sa može
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DIVA:
    ja tim narazel na systemovost a nasledne by se mohlo mazat nepouzivane... a tim tu udrzovat cistotu jen zijicich...
    DIVA
    DIVA --- ---
    KOC256: viděla bych to spíš na iniciativu majitele nebo jiného zájemce o revitalizaci bez dalších podmínek, ježto prostor je relativně neomezený. vyhovoval by imo formát nově založených klubů
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam