• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    NYX: BROTHER: ja bych se jen pripomenul s ideou, na kterou nyx nejak nereagoval, pritom by to mohlo byt celkem zajimavy experiment...

    prinejmensim by mi nevadila hitparada nejvetsich nyx minusaku 1x mesicne, mam pocit, ze poslednich par dni po me nekdo jde... :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BROTHER: nerikalo se tem viditelnym minuskum tehda karma? a diky minuskovym honibrkum to tak fatalne selhalo, ze to slo pryc?
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    GREATDRAKE: NYX: myslim, ze smysl maj argumenty obou stran/verzi, obe maji pomerne racionalni a pochopitelne argumenty, 100% dokonaly to nebude asi ani v jednom pripade, ale co takhle:

    verzi A (tedy anonymni minusy) jsme si jiz vyzkouseli, co takhle zkusit treba na mesic verzi B (transparentni minus palce), docela bych byl zvedavej, jakej by to melo vyvoj... a pote udelat jednu velkou anketu/referendum... :) nevyznam se v administraci podobnyho systemu, slo by to? aniz by to byl megaopruz pro nyxe/admina?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BROTHER: jde o internetove hrdiny, bude se to odehravat jen v poste :)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    tyhle veci se, co vim, resi spis na karlaku... :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ve chvili kdy budou minuska viditelny, bude posta a klub zasrany postama stylu "co si to 'rva dovolujes dat mi minusko, pockej az pudes priste po Zizkove, zlameme ti hnaty"
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NYX: Však tak učiň. Buď zruš zcela, či je dej neanonymní. Současný hybrid je jen stěží cokoliv jiného nežli nevyžádanou ochranou hodnotících. Nikdo se neprosil o to moci hodnotit negativně v skrytu.
    NYX
    NYX --- ---
    GREATDRAKE: je spatne, kdyz ti cca 90% te zpetne vazby zmizi, coz by se po zruseni te anonymnosti stalo. to uz bych minusy mohl rovnou zrusit uplne.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NYX: mohu poprosit o vysvětlení, toho "pokud je smyslem minusu ta zpetna vazba, tak je to imho spatne" Není žádný rozdíl mezi "to je dobré/to je špatné" v případě hodnocení daného příspěvku. Nebo jej alespoň nevidím.

    FIN
    FIN --- ---
    NYX: nelze souhlasit - kdo má nějaký názor a za svým minus si stojí, stejně se přizná a vysvětlí proč a jak. anonymita podporuje pavlačovou drbárnu a bezkulé buzerace.
    FIN
    FIN --- ---
    BROTHER:
    GREATDRAKE: přidal bych se jednoznačně a bez pochyb a už jsem to nyxovi říkal.
    NYX
    NYX --- ---
    co mam data (byt teda ze serveru, kde se hodnoti fotky), tak jakmile je to neanonymni, zmizi drtiva vetsina negativnich hlasu, predpokladam prave kvuli nize jmenovanemu. a pokud je smyslem minusu ta zpetna vazba, tak je to imho spatne a lepsi je nechat to anonymni.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    BROTHER: Přidal bych se. Bodování příspěvků má jednoznačně pozitivní efekt na absenci debat na téma "líbí/nelíbí" v obrázkových klubech a nejen tam. Je to hezký a efektivní způsob jak říci svůj názor na příspěvek, aniž bych zapleveloval diskuzi textem (a odsouval onen příspěvek do zapomnění).

    Nicméně je to můj názor, a já si za ním stojím a chci aby ho recipient znal. Je zcela jedno, co bude on/ona následně dělat. Jestli bude oplácet, hádat se... Je nešťastné, že je nyní nutno kliknout na palec dolů A napsat že se mi to nelíbí, abych dal najevo proč se tam to mínus objevilo. To už raději rovnou napíšu svůj záporný postoj. Tím ta hezká funkčnost, co přibyla u plusů ztrácí na své eleganci.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    NYX: chapu, padnej argument, ale ohl bych oponovat, ze by si lide meli stat za svymi nazory a soudy, aspon by si pak ty minusy vic rozmysleli a mohlo by to ten minusovej system nekam posunout, byt by to byl trochu experiment...
    DIVA
    DIVA --- ---
    nebo by to aspoň mohlo být volitelné. kdo chce aby byl pod mínusem podepsaný, kdo chce aby mohl vidět mínusující. připosírky můžou zůstat v anonymitě / s hlavou v písku
    NYX
    NYX --- ---
    BROTHER: tak ted jeste rekni, jak zamezis tomu, aby si to lide oplaceli na nesouvisejicich prispevcich, aby se nebali je vubec davat ze strachu z odplaty, nadavek, sporu apod.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    NYX: rad bych se pridal k zadatelum o zviditelneni negativnich palcu, klido v ramci premiovky, to je fuk, ale at tu sou, jinak je ten system spis kontraproduktivni...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DIVA:
    jasan ;-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    KOC256: tak to ty o voze. ale aj tak sa može
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DIVA:
    ja tim narazel na systemovost a nasledne by se mohlo mazat nepouzivane... a tim tu udrzovat cistotu jen zijicich...
    DIVA
    DIVA --- ---
    KOC256: viděla bych to spíš na iniciativu majitele nebo jiného zájemce o revitalizaci bez dalších podmínek, ježto prostor je relativně neomezený. vyhovoval by imo formát nově založených klubů
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam