• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NYX: no prave ze kolikrat mam pocit, ze jsem ten inzerat necetl. resp. vkladajici ho aktualizuje z urciteho duvodu, tj. inzerat je aktualni. pro me to znamena to same, jako by ho tam znovu vlozil.
    dodelas prosim to vyhledavani @... ?
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: proc? pokud klub sledujes, uz jsi je cetl a nema smysl te tim otravovat znovu, ne?
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NYX: a nemuzou se v klubu objevovat taky? jo a v trzisti v poli search nefunguje vyhledavani inzeratu podle ID zadavajiciho, coz je taky skoda.
    NYX
    NYX --- ---
    NINE_OF_NINE: mel by, ale nespolehal bych na to
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Podporuje "nyx hosting" hotlinkovani?
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: protoze v trzisti se nahore ukazuji i aktualizovane inzeraty, v klubu ne.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    proc se [ tržiště / počítače ] tady zobrazuji uplne jine inzeraty, nez kdyz do trziste vlezu pres odkaz trziste / pocitace ?
    EDASX
    EDASX --- ---
    WOODMAKER: davam minus za grafomanii
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ALCATOR: anonymita minusek nikomu nebrání shazovat nějakého jednotlivce tím, že mu budu dávat furt minuska a pár oveček by se mohlo chytnout a přidat nějaká, jiné by mohly začít hledat, proč je ten příspěvek podřadný (má minus) a hodnota informace by se jen tak pronic zanic snížila.

    A teď dostanu za svůj příspěvek pár minusek a chci vědět od koho, protože každý si všímá jiných záporných vlastností, jako je opakování toho stejného furt dokola, vůbec se zabývání tím vysvětlit ti to, nepodání žádné nové informace, ...

    Fakt, že se může začít objevovat ten jev, že bude správce dávat r-o těm, co jeho příspěvky (příspěvky jeho slečny) hodnotili záporně, je o tom, jak moc se správce snaží, aby diskuze za něco stála. A když někde vidím čtyři omínuskovaný příspěvky od jednoho uživatele a nic jiného tady nepsal, tak bych rád viděl, jestli to ominuskoval stejný člověk a podobně. A taky bych rád někdy napsal "co bych mohl udělat pro to, abych ti svými příspěvky víc vyhovoval?".

    Ale moc si tu psychologii nedávám a už vůbec nevidím lidem do hlavy, tak(y) nevím, jak by to dopadlo, kdyby.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    TRISMEGISTOS:

    1. Upřímně řečeno, míra idiocie lidí, kteří jsou schopni v auditoriích o vtipech dávat pluska za totálně zprzněné vtipy, by spíše naznačovala, že by bylo záhodno, aby lidé zdůvodňovali, proč dávají plus. Ono totiž pluskování může být (zkušenost z DraciDoupe.cz) používáno jako forma vlezdoprdelkování (= "jsi moje holka, tak dostaneš plus ke každému příspěvku")

    2. Jestliže někdo do diskuze přispěje vhodným příspěvkem, tak z logiky věci (= do diskuze chodí především ti, které téma zajímá) budou převažovat pluska nad mínusky (= bude více těch, kteří ocení přínosný příspěvek, než těch, kteří autora nesnáší a dají mu schválně mínus).

    3. Pokud je přidaný příspěvek takový, že jej někdo považuje za vhodný a někdo za nevhodný (například někdo znalejší má pocit, že právě přidaný vtip je zprzněn), tak je OK, když autor vidí, že za první den dostal +10, ale druhého dne má už jen +8, tzn. 2 lidé příspěvek označili za špatný. Může to pro něj být zpětná vazba "OK, něco je na tom špatně", nebo nad tím mávne rukou podle pravidla "není na světě člověk ten, který by se zalíbil lidem všem".

    4. Chceš-li autorovi dát najevo, že považuješ jeho příspěvek do diskuze za kontraproduktivní, máš 3 principiální možnosti -- mínusko (anonymní), flame v diskuzi (veřejné zostuzení), nebo pošta (soukromé upozornění). Flamy tu nikdo nechce, na tom se snad shodneme. Takže bez možnosti mínusek ti zbývá jen jedna cesta -- napsat dotyčnému do pošty, že jeho příspěvek nebyl vhodný. Kdo nemá rád anonymní mínuska, ať to tak dělá nadále. Ale moje zkušenost jako několikaletého správce DraciDoupe.cz ukazuje, že jen mizivé procento lidí (i s ohledem na devastaci společenského vzdělávání z doby minulé) umí přijímat kritiku tak, jak by se přijímat měla, většinou ji lidé berou jako vyhlášení války. Výsledkem pak je, že ty někomu něco vytkneš, a on se po tobě od té chvíle vozí.

    Zdejší systém "veřejných plus a anonymních mínus" je rozumný. Asi jako demokracie -- není to nejlepší, ale nic lepšího nikdo doposud nevymyslel. Ne ve "světě", kde je inteligence atd. rozložena normálním způsobem.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    no kdybys to nekam ukladal asi by te to nezabilo ;-)
    NYX
    NYX --- ---
    to cislo na uvodni strance je obcas nepresne, asi protoze se pak na last neukazuji prispevky z privatu. ja mel za to, ze resite ty popupy.
    MKAA
    MKAA --- ---
    NYX: tak zmena, ted uz vidim po kliknuti 2 z Oznamovaných 3 napriklad.. zajimave :)) a to prosim delam vse stale stejne :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    NYX: po kliknuti na prispevek prave nevidim vubec nic,,, jen hledani ale ne svuj oznaceny prispevek.. co zase teda delam spatne?
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: si ty dulezite otevri do novych tabu, ne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    to je ten problem... vyskoci na me 5 upominek... bezne vyridim jednu a nejsem schopnej se k ostatnim doklikat...
    NYX
    NYX --- ---
    a pokud to nechcete videt, tak si to vypnete.
    NYX
    NYX --- ---
    vzdyt vite jakej, ne? text toho prispevku tam je.
    MKAA
    MKAA --- ---
    VECTOR: no proto nechapu, k cemu mi jako ma tahle informace byt, kdyz to nefunguje, nepotrebuju to videt...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    MKAA: nejen ze nevis jakej, ale nevis ani kdo, protoze je ta ikonka moc mala a ID se tam nepise.
    MKAA
    MKAA --- ---
    KOC256: taky nechapu, k čemu je oznámení, že někdo ohodnotil muj prispevek, kdyz ani nevim jakej... to ma jen premiovka nebo co? to pak nepotrebuju vubec videt.. kdyz se pres ten odkaz na ten prispevek nedostanu.. k cemu to je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam