• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    WYNDMYLL_238
    WYNDMYLL_238 --- ---
    WOODMAKER: jakym stejnym nazorem se to tu furt hemzi? nazoru tu vidim mnoho
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    WOODMAKER: jasne, nemyslel jsem referendum, ktery rozhodne, ale anketu, ktera poda informaci... ale asi to zajima jen me, takze mam holt smulu..
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    HAWLIS: jestli ta anketa bude tady na tomto auditku, tak nic, protože tady se to hemží furt tím stejným názorem.
    A kdyby to Nyx dal někam na úvodní obrazovku, tak by byl sám proti sobě, protože by tím akorát rozbouřil dav a my chceme, aby to fungovalo, ne aby to bylo podle toho, jak se to líbí většině a pak to upadalo, protože by nikdo z hlasujících nepomyslel na následky.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NYX: ok, to nevim jak je dlouho, ale urcite jsem tu ještě nebyl. a proto to neumim posoudit...
    a co ta anketa na toto tema? to nedas? jde jenom o informativni zalezitost, treba se ukaze ze daleko vic lidi chce anonymni minusovani a tedy že se tady ozývá jenom pár nás zoufalců, co chtej transparentnost...
    HANNA
    HANNA --- ---
    NYX: omlouvám se, špatně jsem se vyjádřila. šlo mi o to, že díky anonymitě mínusů dávají lidé mínusy víc, než by je dávali za neanonymní situace, zatímco u plusů by to mělo být logicky opačně (nebo ne? na to jsem se původně ptala), a tím vzniká nepoměr ve prospěch mínusů. nikoli že by jich mělo být víc v absolutních číslech.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NYX: Aha, v tom pripade stale plati prvni pulka meho prispevku :)
    Jinak nesouhlasim s nazorem, ze palce by se nepouzivali, pokud by nebyli anonymni.
    NASA
    NASA --- ---
    myslim, ze vzhledem k tomu, jak se nyx rozrostl, tak zde jsou takove rozdily mezi kluby a imho by se vyplatilo vyzkouset, co navrhuje ANARCHY a kh_b, tedy dat volbu typu paleckovani (verejne/soucasne/anonymni/zadne) spravci dane diskuze.

    ano, mohlo by dojit k tomu, co pise TUILE, ale to by byl urcite mensi problem k reseni, nebot by se tykal jen par klubu.

    byla by skoda to zrusit, ci prejit jen na +, ve nekterych klubech to funguje a nemam dojem, ze by to prestalo fungovat, kdyby bylo hlasovani neanonymni.
    NYX
    NYX --- ---
    HANNA: to opravdu ne :) +/- 990935/294498
    NECROMAN: tohle prece uz v premiovce davno je. a i bez ni se da vypnout to zvyraznovani.
    KARAFA
    KARAFA --- ---
    Mno, podepisovat se snad nemusím, ne? :-P
    KARAFA
    KARAFA --- ---
    NYX: LOL, ty budeš dobrej psycholog, co?
    A dostalo se k tvejm velectěnejm uším např. i stokrát vomletá sociálněpsychologická poučka vo tom, že když s někým vodmítneš komunikovat (tzn. dáš mu najevo nechuť s ním dále setrvávat v soc. komunikaci; vono zase nelze nekomunikovat, že?:-P), tak to ten druhej považuje za nehorázný ponížení?

    Jsi lolek a sráč.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    NECROMAN: Toto je kvalitni nazor.

    NYX: Pokud chces zrusit palce dolu, tak to zrus uz uplne, protoze pak to je zas facebook like funkce, ktera je uplne k prdu a vede k tomu, ze nekdo udela greasemonkey script "I don't care"

    KH_B: tuhle diskuzi od kdy to jde na nyxu od desiti k peti, tady radsi nerozdmychavej.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    NAVARA: jo, já vím. Jenom mě napadlo ještě trochu komplexnější pojetí a pár myšlenek jsem si urovnal, tak jsem to potřeboval publikovat.

    NECROMAN: premium tu není od toho, aby poskytovalo vyhody, ale aby se podpořil server a ti, co ho podpoří, budou mít k dispozici funkce, které ten server nějak víc zatěžují.
    HANNA
    HANNA --- ---
    NAVARA: hele já jsem se diskuse na tohle téma účastnila už dřív (pročti si historii) a na svém příspěvku opravdu nevidím nic prudícího, jen se ptám na něco, co mě zajímá a co tu třeba ještě nepadlo.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    muj nazor: palecky urcite nechat, ale pouze pro registrovane - ochrana proti spam/klik botum. Dale jsem pro, at je hezky videt kdo hlasoval + i -. Jak nekdo navrhoval mit jen + palec je nesmysl, nebudeme jako omezeny Facebook.
    To, ze palecky nekteri pouzivaji k vyrizovanim uctu ci jako nastroj pro sikanu, to uz je bohuzel sideeffect, ktery tu bude u kazdeho systemu. Mozna by ale stalo za to pridat treba premium funkci pro vypnuti palcu jako takovych, kdy si uzivatel toto nastavi a nevidi zadne zvyraznene prispevky, ani skore, ani ikonky palcu nikde.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOODMAKER: tady jde o svet, kdy se tu tohle tema probira potreti... tak si 'rva proctete historii a neprudte tu znovu.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    HANNA: ale né. Tady jde o svět, ve kterém se lidé bojí nesouhlasit, aby se jim to nevrátilo. Aby nedostali třeba v dané diskuzi r-o, nebo aby se jim někdo nezačal mstít.
    HANNA
    HANNA --- ---
    ještě jedna otázka na nyxe: jestliže by v případě neanonymních mínusů podle tebe mínusy téměř nikdo nedával, vyplývá z tvých zdrojů také, jak je to s plusy? pokud se i v jejich případě chovají uživatelé podobně, nevzniká potom trochu divný nepoměr? aneb nedostávají příspěvky při současném nastavení obecně mnohem víc mínusů než plusů (díky jejich anonymitě), a neztrácí tak celkové číslo základní vypovídající hodnotu? to už by pak skutečně bylo lepší všechno než tohle - buď anonymní obojí nebo mínusy úplně zrušit. s tím, že o té nejideálnější variantě tě asi nikdo a nic nepřesvědčí ;)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WOODMAKER: sorry za tapetování, ale teď se dívám, že to "hlasovat" by nemuselo být mezi všeobecnými právy.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WYNDMYLL_238: dík :D.
    WYNDMYLL_238
    WYNDMYLL_238 --- ---
    WOODMAKER: nekomu se tvuj prispevek nelibi
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WOODMAKER: za co je to mínusko?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    jo a taky bych mezi "práva" hodil právo "hlasovat" ... aby mohli lidi s r-o hlasovat ... ale tohle není promyšlené a jistě by to mohlo mást a tak dál. Navíc by si to pár správců zakázalo pro všechny a z honění ega by se stalo diskuzní téma a to je nepřípustné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam