• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    AXTHEB: Takže se zavede anonymní palcování dolu, jako nástroj msty pro ty, co se neumí druhému postavit čelem? Rozumím slabším se musí pomáhat.:-)
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Nicmene nyx o tomhle psal tady v tomto klubu minimalne 3x co si pamatuju. Staci zalistovat zpet.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SUN_VU_KUNG: Zkoušelo to hodně různých diskusních serverů po světě. Nefunguje to.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    AXTHEB: Rozumím. Ale - zkoušel to vůbec někdo? Nebo je to jen předpoklad? Je přece daleko horší, že se někdo může mstít v rámci anonymity, může podrážet právě lidi, které z nějakého důvodu nemá rád, ale nemá dost odvahy s nimi komunikovat normálně, případně nemá dostatek vtipu. To, že lidi by palce nedávali tolik a z tak jednoduchých pohnutek, jako je prostě averze - bylo by to z toho, že se nemůžou schovat a tím pádem zváží, jestli pro ně má takový palec vůbec smysl. Paradoxně se tím právě odfiltrují nesmyslné palce, protože to nejlepší - anonymita, prostě nebude. A ti, co chtějí svůj názor skutečně ukázat se toho bát nebudou. Tím pádem se nebudou objevovat v podstatě ty nepřínosné palce z averze, což je z principu žádoucí. A verbálně agresivní lidi - pokud jsem tady něco takoého zaznamenal, tak si to většinou řekne o celkem jednoznačnou reakci ostatních, kteří to dřív, než byly palce, klidně psali do fóra, takže bych neřekl, že se toho bojí.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SUN_VU_KUNG: Problem je v tom, ze system s jmennymi 'palci dole' nefunguje. Lidi potom napr. nedavaj palce dolu lidem verbalne agresivnim nebo vseobecne oblibenym, pripadne se ze palcovani navzajem msti.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUN_VU_KUNG: Pak zřejmě nejde o kvantitu, ale kvalitu.:-))
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    COWBOY: Zvláštní je, že těch lidí, co chtějí tu anonymitu zrušit není rozhodně málo... možná víc, než těch s těmi chabými argumenty proti.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUN_VU_KUNG: Taky jsem pro, aby bylo vidět i toho sraba, co dává palec dolů. Ale vím, že s tím tady neuspěju. Osobně je mi u prdele, kdo mi dává palce dolů a stačilo by mi, kdyby mi to ani neulazovalo, že jsem nějaký palec (kamkoli) dostal. A jestli má někdo potřebu palce dávat, tak ať si je dává a jemu se to zobrazuje. Palce takhle jsou podle mě fíčura na píčuru.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NAVARA: ten fejk byl na mě?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    co zacit rozdavat readonly na tenhle klub fejkum co to tu periodicky pleni?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    SUN_VU_KUNG: precti si en greatdrakeuv navrh znovu a poradne. Pro argumenty proti filtruj predevsim nyxe.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ESTEN: Přišel jsem proto, že jsem narazil na věc, která prostě nedává smysl :) A tak jsem šel zjistit, proč se s tím nic nedělá. Tu diskusi jsem právě pročetl a je z ní vidět jedna jasná věc - i když se v ní objevilo několik naprosto logických a rozumných stanovisek, tak ve výsledku jsou ignorována z nějakého nepochopitelného děsu před tím, že by najednou bylo vidět, kdo palcuje dolů :) Nejlogičtější řešení je ukázat ikony a ID všech, ať palcují tak, nebo tak. Je to vyvážené, nikomu to nestraní, nedělá to stíny pro schovávání se... prostě jako v hospodě, taky si musíš dávat pozor na to, co řekneš, nebo ji chytneš :))) A to řešení co jsi mi poslal moc nechápu, jaký je rozdíl mezi tím, že se objeví anonymní mínus nebo anonymní mínus s ikonkou otazníku? :)


    PETJU: Mě to začíná dráždit z principu, jinak jsou mi ty mínusy plusy jedno :)
    PETJU
    PETJU --- ---
    SUN_VU_KUNG: Jak rikam, vypni to a mas klid ;)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    SUN_VU_KUNG: hele, bud sis prisel postezovat a predvest svoji moralni vysi (nebyl bys prvni), nebo te opravdu zajimaji duvody, proc palce dolu nejsou videt. V takovym pripade s trochou snahy a filtrovani jich tu par najdes.

    Ja osobne povazuju za nejlepsi reseni tohle: [ PATEJL_CZ @ nyx :: pripominky uzivatelu ], ale nyx asi neveri ze to stoji za implementaci, protoze by to nikdo nepouzival.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    PETJU: jej, no jo, máš pravdu, už se mi tam ty mínusy slétávají :D Bože to je trapárna :))))))))
    PETJU
    PETJU --- ---
    SUN_VU_KUNG: Ale houby srabarna, proste zadne palce nevidis. Osobne mi to je u zadnice a nejake minusky a plusy neresim..
    Vsadim se, ze uz si minusky schytal i tady, co? :) Kasli na to ;)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    PETJU: a to je pak stejná srabárna jako ignore? :) že palce sice jsou, jen je uživatel nevidí? Nebo to je úplné vypnutípro jeho příspěvky? :) My staré kreatury ještě z magea jsme zvyklí věci řešit přímočaře, bez podobných schovávaček jako je ignore a palce :D
    PETJU
    PETJU --- ---
    SUN_VU_KUNG: Doporucuji si to palcovani vypnout ;)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ESTEN: no, četl jsem to, ale výsledek jaksi žádný. Vlastně možná jeden ano, poserové s osobními komplexy se schovávají za anonymitu palců dolů :) Úžasný systém, který si pěstuje lidi, co si neumí stát za svým názorem :) Mě je to číslo palců fuk... ale když prostě vidím, že něco dostane palec dolů, i když pro to není žádný RACIONÁLNÍ důvod, tak chci vědět, kdo má takový problém, že mu to stálo za ten palec dolů... současné polovičaté řešení je nesmysl, dráždí mě prostě takový cenzorský systém. Jo, a palec nahoru a dolů jsem ještě nikdy nedal, když si už něco myslím, tak buďto to napíšu rovnoud o diskuse a nebo nepíšu nic :)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    SUN_VU_KUNG: tahle debata tu probehla uz aspon dvakrat, zalistuj trochu do historie...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam