• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KID_MCHUTT: Já nestál ani o jeden z tvých. Jsi klikař.:-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    COWBOY: děkuji, toto byl poslední příspěvek, který jsem od tebe chtěl číst.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KID_MCHUTT: Vypněte anonymní palce dolů a já přestanu o tom mlít. Není to férová nabídka?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    COWBOY: přestaň už o tom mlít a vypni si jejich zobrazování, easy, ne?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    PETJU: Vrtám se v tom rád, aspoň si dělám obrázek o zdejších obzvlášť vyspělých uživatelích internetu. Už zase se našli dva zoufalci, kteří mi prostě ten palec dolu dát museli.
    Nyx se celou dobu prezentuje jako místo pro rozumné lidi, tak proč vytvářet takovouhle nerozumnost? Opravdu to nechápu a byl bych rád, kdyby šlo u mých příspěvků vypnout ty palce dolů. Někomu může připadat moje jednání poťouchlé, ale berte to tak, že zrušení palců dolu se mi náramně uleví.:-))
    PETJU
    PETJU --- ---
    COWBOY: Moc se v tom vrtas. Stejne to za chvili vysumi.. Najdou se zde prapodivne existence ale tak, proste to ignoruj. Cilit se nad ichtylama a ortodoxnima paleckarema je uricte zbytecny. Proste si to vypni..porad je zde par normalnich, kteri ti nazor, vytku atd. namisto palecku primo napisi..
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KEJML: Říkáš buď a nebo, jako jednička nebo nula, ale přitom myslíš buď něco nebo nic. Pokud by platilo to tvé, že buď chceš vědět nebo nechceš vědět, tak bys v prvním případě měl mít možnost vědět. Jenomže tak to v současné době nefunguje.
    Ano, zajímá mě, co si o mně myslí místní osazenstvo, ale rozhodně nejsem zvědavý na to, aby mi kdejaký posera palcoval příspěvky jenom proto, že jsou moje.
    Nikomu nebráním mi dát palec dolů, ale ať se podepíše. Pokud se podepsat nechce, tak ať si ten palec vrazí do prdele, třeba se mu uleví ještě víc.
    Omlouvám se za hrubší výrazy, ale tohle schovávání v davu je mi krajně protivné.
    PETJU
    PETJU --- ---
    KEJML: Tak.
    KEJML
    KEJML --- ---
    SUN_VU_KUNG: Je to ta první možnost, ale nevidiím na ní nic špatného. buď tě zajimá, co si myslí místní osazenstvo o tobě a o ostatních, nebo tě to nezajímá....
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    NAVARA: protoze censored .
    SUN_VU_KUNG:nevede , poznají to sami .. .časem.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    AXTHEB: Já ho probírám poprvé. A jestli to někomu nelíbí, tak ať si mě vypne. Mám chuť se k problému vyjádřit a předpokládám, že se to smí.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    AXTHEB: Klidně koupím a popovídám... ale statistika je jedna věc a pocit z prostředí, ve kterém lidi diskutují je věc zcela jiná. Statisticky tady můžeš naroubovat x všelijakých funkcí, které budou podle statistik zaručeně fungovat, ale ve finále to lidi otráví, protože smysl těch věcí je ovlivněný statistikou a ne praktičností pro lidi...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NAVARA: znova se ptám (nikdo mi na to neodpověděl) - když si ty palce vypnu, tak je to tak, že vlastně existují dál, jenom já je nevidím? Nebo tím vypnutím zcela zablokuji palcování u svých příspěvků? Protože pokud je to to první, tak je to jen další nesmysl, že císař si myslí, že má nové šaty, ale všichni ostatní vidí něco jiného... nechápu, proč vzniknul naprosto nesmyslně překombinovaný systém, který používá různé zástěrky a schovávačky místo toho, aby to normálně transparentně fungovalo daleko jednodušeji.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SUN_VU_KUNG: Ja si to myslim proto, ze sem videl jak to na jinych serverech nefunguje. Nyx sel dal a nejak ty data spracovaval statisticky a vyslo mu to dost presvedcive... az ho nekde potkas kup mu sklenici neceho dobreho a nech si o tom popovidat:)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    AXTHEB: To, že si to ty myslíš ještě neznamená, že to tak ve skutečnosti je. Jistě víš, že se tady ozvalo nemálo uživatelů, kterým to rozhodně vyvážené nepřijde. Takže jestli je to jen proto, že si to ty a nyx myslíte, tak je to dost smutné.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    COWBOY: Neni problem v tom ze pises, ale ze probiras uz prilis mockrat probrane tema.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Komu vadí, co píšu, ať si mě vypne. jestli se tu o problému smí diskutovat pouze v určenou dobu, tak je ta diskuze k ničemu.

    Jak já bych vám rád dával palce dolů, ale když nevíte, že je ode mne, tak to pro mne nemá smysl. Šlo by, že bych si zapnul, aby můj palec dolů byl jmenný?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    AXTHEB: To jsem psal hned na začátku, že kdejaký srab by v případě jmenného palcování svůj palec pouze cumlal. A těmto je potřeba nějak pomoci.
    Prostě pokud někomu chci říct, že je něco špatně, tak to řeknu sám za sebe nebo držím.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Komu vadi anonymni palce, at si je vypne - proc to tu musime porad dokola resit, kdyz uz to bylo jednou rozhodnuto? Jak gramofony...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    COWBOY: Nevim, nepocitam to, ale nejake byly. Netusim ani jesli jich bylo aspon priblizne stejne jako palcu nahoru. (obava pred jmennou konfrontaci by u mnoha lidi byla mnohem silnejsi prekazka nez tvuj iracionalni strach z vlastni anonymity)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam