KEJML: Vím jedno. Pokud nenapíšu ani jednou, že chci zrušit anonymní palce, tak se rozhodně nic nového nestane. Házím kostkou a jednou ta šestka padnout musí.:-)
"Vypni si palce" pro mě není řešení. Zajímá mě, kdo a jak hodnotí moje příspěvky.
Znovu to zopakuji a budu to psát pomaleji. Mně osobně jsou minus palce ukradené, nejvíc se bavím při čtení obhajoby, proč minus palce musí být anonymní. Víš, pro mě je slovo anonymní skoro sprostým slovem. A třeba právě proto, že minus palce jsou anonymní, tak já ho nikdy nepoužiju. Pokřikovat z davu chráněn anonymitou masy, to není nic pro mě.
MATHEW_ER: Boj s větrnými mlýny, to předvádím. Ale s tím nic nenadělám. Za to může podle psychologa můj příliš silný smysl pro spravedlnost - tak mě "ohodnotili" v PSP, kam mě poslali, že se ve škole často peru.:-))
Ty píšeš o hodnocení nadprůměrné obsahové hodnoty. S tím nemám žádným problém, ale dost často jsem svědkem toho, že se partička pokročilých uživatelů internetu domluví a jiného chudáka začnou minusovat všude, kde se objeví. Prostě mi ten mechanismus přijde poněkud nešťastný. Ale jo, beru to, Nyxovi se to líbí a když už je možno filtrovat podle počtu minusu v klubu, tak to je tedy pecka. Škoda jen, že ten s právy mazacími nepozná, proč tam ty minusy jsou.