ANONYMOUS: o kus zpet mate seznam problemu, ktere tu ted vidim, tak probirejte z vice stran, ja si to rad prectu.
HASH: ukaz mi projekt podobneho rozsahu, kde autori udelaji o co si uzivatele reknou a neskonci[lo] to jako preplacany bastl. me zadny nenapada.
SKAFF: zpetnou vazbu mam. ctu systemove kluby, mam kudlanku (kde je vetsina rozumnych napadu a bugu zapracovana a opravena), u novych funkci si i prohledavam i zbytek nyxu, co o tom kde kdo pripadne napise. na plno veci se ptam i dopredu tady, pokud si nejsem jisty, jak na ne, ale vetsinou to skonci mlcenim (a hromadou reci pote, co to nakonec udelam podle sebe :))
zkratka vidim tu nejake problemy, zkousim ruzna reseni a co se chytne necham, zbytek casem predelam nebo zrusim (ok, obcas mi to trva trochu dyl :)). tezko je lepsi overeni nez takovy betatest ;-)
SKAFF: jeste k pozvankam. vysvetli mi tedy smysl pozvanek. ja kdyz nad tim premyslim, tak si rikam, ze idealni by asi melo byt reseni, kdy clovek par mesicu po registraci (kdy uz je jasne, ze to neni nejaky velky prudic a trochu se tu rozkouka) dostane nejake vetsi mnozstvi pozvanek najednou, aby mohl pozvat kamarady, u kterych vi, ze jsou ok. pak by se ta frekvence postupne snizovala, protoze uz tu vsechny rozumne zname ma a dalsi pozvanky by daval kdekomu. ale nejak tusim, ze rozdavat pozvanky timhle zpusobem, bylo by kolem toho jeste vic revu nez ted.