• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    NYX: kdyz zminujes rsska, nevim, jestli nedelam nejakou chybu, ale nedari se mi dostat kanal do feedemona ani reader.google.com :(
    HASH
    HASH --- ---
    NYX: a co je podle tebe ten muj "yeti" ?

    konkretne - co presne chci?

    ty odmitas pausalne vsechno, co by fungovalo jinak nez jak to funguje ted (NYX=buh), chapu to spravne?
    NYX
    NYX --- ---
    HASH: jisty si byt nemuzu, ale odhaduji z toho, ze skoro deset let funguje, zatimco tebou propagovane reseni je takovy yeti, ktery je urcite strasne cool...pokud existuje :-)

    ty mi vycitas, ze delam zbytecne experimenty...co ja delam s jednotlivyma featurama ty chces udelat s celym dalsim vyvojem :)

    ja vazne doufal, ze kdyz jsi tak skalopevne presvedceny o sve pravde, muzes se oprit o nejaky realny priklad, na kterem bych se mohl podivat, ze to skutecne muze fungovat a pripandne se inspirovat a zavest to tu taky, ale ono ocividne ne.
    HASH
    HASH --- ---
    LODBROG: ale nikdo nevi, proc se hodiny povedly a treba refresh ne
    o to mi tu jde...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    HASH: To Tě fakt tak strašně dožraly ty hodiny? Mě teda taky, ale už jsou zpět, ne?


    NYX: Nech nám vlevo nahoře pod nickem ty hodiny, pls.
    Fakt se nám tam hoděj.
    (Mně by se občas hodilo i datum... :)
    HASH
    HASH --- ---
    NYX: a nebude to treba tim, ze projekt podobny nyxu nikde jinde nefunguje? Jak potom nekde uz mohl fungovat "takovy" zpusob vyvoje?
    Jak si ty muzes byt jisty, ze tvuj zpusob uvazovani/vedeni je ten spravny?

    tu posledni vetu v kontextu zbytku diskuze nechapu
    NYX
    NYX --- ---
    HASH: ok, tak bud musel zaniknout nebo ho nikdy nikdo nezkusil. rozhodne mi prijde byt ale zvlastni snazit se zavest zpusob vyvoje, ktery jsi nikdy nevidel fungovat a strasit, ze zustat u neceho, co skoro deset let funguje naopak nutne povede k zahube...

    ale jestli to skutecne tak je, ze nevis o nicem, co by bylo takhle vedeno a fungovalo, tak si uz asi konecne rozumime :-)
    HASH
    HASH --- ---
    navic nevim co si predstavujes pod "kde se uplatnuje to co rikas a funguje to", protoze o tom co si pod tim predstavuju ja nebo kdokoli jiny jsme se tady poradne snad nikdy nebavili
    HASH
    HASH --- ---
    NYX: diskuzi s tebou ? a jak jsou pravidla ?
    "kdyz rve vic jak 10 lidi najednou, tak to vratim" ?

    ja nevim jestli to fakt nevidis, ale ty na 90% nazoru tady seres...tak k cemu je ta diskuze?

    ty vychazis z predpokladu, ze podobny projekt existoval a musel zaniknout, tudiz zadny takovy nenajdu?

    tak proc jsi nechtel naimplementovat "MARVELuv vanocne-darkovy whish-list"? To nezapada do filosofie "zaridit cokoli" ?
    NYX
    NYX --- ---
    HASH: nad tim tu mate ted prece diskutovat, presne jak jste se toho dozadovali :) ovlivnujte vyvoj.

    tak si diskutujte kde chcete a do kudlanky mi dejte vysledek, me je fuk, jak si to zaridite. v potaz beru vsechny nazory, ktere ctu. vysledkem vasi snahy by melo byt presvedcit me, ze to chci udelat po vasem.

    ja nechci slyset o podobnem projektu, jde mi o projekt podobneho rozsahu (mnozstvim uzivatelu / funkci treba, ne konkretnim zamerenim), kde se uplatnuje to co rikas a funguje to. nebo snad chces aby se vydal nyx smerem, ktery pokud kdy nekdo zkusil, uz neexistuje, abys na nej mohl ukazat jako na priklad? :-D

    HASH: co se tyce nejakeho dalsiho smerovani...beru nyx jako misto, kde clovek muze zaridit skoro cokoliv a prijde mi, ze v tomhle smeru to ted funguje lip nez kdy driv. ja jsem v tomhle smeru ted docela (az prekvapive hodne) spokojeny.

    // koukam, ze uz mi pomalu staci jen pastovat jiz jednou napsane :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HASH: trochu moc to dramatizuješ
    HASH
    HASH --- ---
    LODBROG: jenze bonsai nepouzivaji ostatni lide, kterym pod nohama urezavas vetve

    Ono totiz zadne "ono" neexistuje, jen NYXova vecna nespokojenost s tim, co lide pouzivaji


    S tou druhou casti jsi me naprosot nepochopil - ja chci vedet, k cemu ta budova ma slouzit (duvod, proc ji stavi zrovna takhle).
    Spis bych cekal neco jako "Chci aby se na nyxu potkavali lide, kteri si chteji vymenit zkusenosti" nebo "chci aby na nyxu lide travili co nejvic casu" nebo "aby se stal mistem, odkud lze udelat cokoli" neco takoveho, co mi NYX neni schopny povedet.

    Nikdo nerika, ze je to tu ted dostatence - jen ze misto umazavani hodin by sly udelat tisice daleko prospesnejsich veci, ktere NYX z nejakeho duvodu dlouhodobe ignoruje (a ja se snazim zjistit proc).
    HASH
    HASH --- ---
    NYX: jenze z toho seznamu drobnosti neni jasne, co zmizi priste
    napis co chces smazat

    proc mam diskutovat v kudlance, kdyz se to tyka diskuzniho serveru, na kterem se diskutuje 10x lip ? Stejne porad nevidis nebo nechces videt ten zakladni problem - ja sice muzu neco co ty udelas komentovat, ale co z toho? Ty vezmes muj nazor v potaz? Stejne si nakonec udelas to, v co ty veris - k cemu potom byla moje snaha formulovat svuj nazor?

    neznam podobny projekt jako nyx.cz
    ja cekam na priklad projektu, kterym se nechces stat - stale jsi mi na to neodpovedel
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mne vôbec nevadí, že Nyx nemá konkrétnu víziu a jasný smer, ostatne už to bez konkrétnej vízie funguje 10 rokov, ale vadí mi, kurva, že odstraňuje drobnosti, ktoré fungujú, ako sú napríklad hodinky.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    HASH: Asi Nyx Tvou otázku nepochopí. Protože to je prostě koníček.
    Jako když ostřiháváš bonsaj - taky nemáš předem plán, že ji chceš "do krychle", ale tak nějak upravuješ podle citu.
    Žádná vize není - jen to tak nějak pořád není ono; doba se mění a věci jdou dělat jinak.


    NYX: On asi chce, aby jsi mu ukázal plán budovy, jak by měla stát, a kdy se co dostaví a proč.
    Jasnou formulaci - "chci aby mi nyx vydělával" nebo "chci vidět, kolik lidí sem dokážu nalákat" nebo tak.
    Nějaký jasný záměr, proč to děláš.

    Řekl bych, že Hašovi nedocvakáváš, proč to tu furt opracováváš a měniš, když už to jednou (a dostatečně funčně) běží.
    NYX
    NYX --- ---
    HASH: jak rikam, dole mas seznam problemu, ktere se postupne snazim resit :) nejake neustale fidlani s drobnostma bude tim, ze tu travim desitky hodin tydne a neustale mam pocit, ze nektere drobnosti by fungovaly lip jinak, tak zkousim ruzne varianty a zjistuji jak co funguje.

    mas kudlanku a v ni kategorii wishlist, tam muzete diskutovat, komentovat, klidne muzu, urcite se tam da zapnout i nejake hlasovani, tak nejak nechapu, kde vidis problem. ma rsska + odebirani zmen, takze muzes sledovat novinky / vse co te tam zajima a komentovat dle libosti. nemuzu se tam vymlouvat, ze to zapadnulo, driv nebo pozdeji na to nejak reagovat musim. takze se nevymlouvej a zapoj se.

    a stale cekam na nejaky priklad.
    HASH
    HASH --- ---
    NYX: ale ja se neptam na zmeny, ja chci videt, jak ty sam nyx vidis - pochopit tvoji touhu na nem neustale neco ubirat a menit - odhalit duvod ho porad nekam posunovat. Co chces z nyxu mit ?

    ja jsem psal *ucinne* . To ze jsi nam tehdy sebral wishlist, ze neexistuji zadna byt hruba pravidla pro napady, ktere se nam zdaji jako genialni a ty je proste nepochopis a odmitnes se k nim vyjadrovat, to jsou jenom stripky z mozaiky, ktera nas sere. Ty nam davas moznost se vyjadrit, ale nic vic...
    NYX
    NYX --- ---
    HASH: vzdyt jsem uz psal, ze jsem s nyxem v zasade spokojeny, tj. zadna vize v co ho nejak zmenit neni. v tuhle chvili mam v planu jen dodelat par detailu, seznam mas nize.

    vzdyt se vyjadrujte, mate tu pripominky, kudlanku apod.

    ja nechci slyset o podobnem projektu, jde mi o projekt podobneho rozsahu (mnozstvim uzivatelu / funkci treba, ne konkretnim zamerenim), kde se uplatnuje to co rikas a funguje to. nebo snad chces aby se vydal nyx smerem, ktery pokud kdy nekdo zkusil, uz neexistuje, abys na nej mohl ukazat jako na priklad? :-D
    HASH
    HASH --- ---
    NYX: jakou mas vizi - co chces, aby nyx byl ? napis to v par bodech, ktere budou zacinat treba "chci aby nyx byl serverem pro..."

    podobny projekt jako nyx neexistuje (neznam). Nikdo te nenuti delat vsechno, co si uzivatele reknou - chceme jenom moznost se ucine vyjadrit k jeho vyvoji.

    pojd na to obracene a spis mi definuj projekt, kterym nechces aby se nyx stal, protoze mas na mysli evidentne neco konkretniho a me by zajimalo co to je...
    NYX
    NYX --- ---
    HASH: ktere myslis? ja to bral proste jako tvuj pohled na vec. nema smysl te presvedcovat o necem jinem, ne

    HASH: vzhledem k tomu, ze chybi nejaka objektivni meritka pro porovnavani takovych produktu, tak ti to tezko muzu popsat nejak lip. ale ukaz mi proste projekt podobneho rozsahu, kde autori udelaji o co si uzivatele reknou a mas pocit, ze vysledkem je neco pouzitelneho. definuj si to jak chces, proste jen chci videt, jak by to podle tebe melo fungovat a co bude vysledkem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam