• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    @ NYX: rozhrani v Safari bylo zmeneno? jsem zmeny zaregistroval asi pred tydnem (prisuzuval jsem to nejakemu erroru) a od te doby jsem safari nepouzival az do dnes.. a je to priserne. prosim vysvetlit, diky.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    FANAE: lepší to, že nevš že si to adresat nepřečte, páč tě má v ignoru? tu informaci bych vocenil, abych vedel na cem sem, visajk.
    FANAE
    FANAE --- ---
    HAWLIS: No jedine to mit volitelny treba, ale takhle mi to prijde rozhodne lepsi
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NYX: mno, to osobne nemyslim ze je nejlepsi reseni. kdyz to napise, ze si to prijemce neprecte, pac me ma v ignoru, tak aspon vim na cem sem nezkousim to dal.
    NYX
    NYX --- ---
    jinak ohledne ignore se zmenilo jeste chovani v poste...uz to nehlasi, ze od nich clovek bnechce dostavat postu, ale zprava se odesle jako by nic, jen ji prijemce nedostane
    FANAE
    FANAE --- ---
    NYX: Ted je to uplne naprosto luxusne, lidi co jsou v ingore pro me proste neexistujou a tak to ma bejt, na to jsem se tesila az bude poradne fungovat, trochu opozdene chvalim vybornou praci :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: netusim, vubec nevim ze tu ta ficura je :) skinem asi jo... stejne si budu muset vyrobit kancelarskej
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: jak to je ted vlastne? vubec to tam neni, je tam display: none nebo jak? asi bych tomu mohl dat proste nejakou tridu a at si to lidi poresi ve skinu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    neslo by si jen zapnout, ze to bude zesvetleny misto none?
    NYX
    NYX --- ---
    HAWLIS: jj, presne tak.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NYX: jakoze zmizi jen odstavec ignorovanemu? ideální... :)
    NYX
    NYX --- ---
    ted na to koukam a konec odstavce by to mel asi taky uzavrit.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NYX: obyč odstavec bez dalsiho adresata je myslim vetsinou adresovan ignorovanemu, ale mam za to, ze dost lidi pouzije odstavec+enter na oddeleni právě zpravy nekomu, od zpravy dalsi. jestli mi rozumis. priklad. pisu odpoved nekomu konkretnimu, udelam odstavec+enter a jedu dalsi vec ke vsem, nebo proste obecne. predpokladam, ze tenhle odstavec, oddeleny enterem, zmizi taky, ze? asi je blbost chtit to predelat tak, aby to nemizelo, ze?
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Je pravda, že ono nepoznáš, jestli další odstavec je pro někoho dalšího, nebo jestli se vede sáhodlouhá debata o nesmrtelnosti brouka, kde každej svůj názor rozepíše do 8 odstavců...
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: melo by se to snazit skryt skutecne jen tu cast adresovanou ignorovanemu...pokud je cast ignorovanemu a dalsi odstavec bez udani adresata, tak to asi skryje i to.
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: A Když někdo v jednom přípsěvku píše více lidem, nebo třeba jeden odstavec ignorovanýmu a druhej někomu jinýmu (nebo nikomu, jen do davu bez udání jména), tak to řeší jak? Skryje všechno/skryje čast/neskryje nic?
    NYX
    NYX --- ---
    KRALIK: nepodarilo se nacist nahled z vimea...kdyztam to dej do kudlanky, ja to opravim
    NYX
    NYX --- ---
    HAWLIS: ono to dlouho (tak pul roku tipuju) fungovalo tak, ze tyhle smazane casti byly jen castecne zpruhlednene...prave aby to slo nejak otestovat ;)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NYX: parada, dikes. je to sice jen v premiovce, ale aspon o dalsi duvod vic, si ji zapnout. uz by me to melo rozhoupat snad :)

    (jj nedivim se ze nikdo nehlasil problem, pac i kdyby byl, tak si toho nikdo nevsimne, pac proste nevidi ze zmizelo neco vic:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam