Nějak si nedokážu vybavit, jestli už se to někdy probíralo (kdyžtak mě přivítejte), ale ocenil bych, kdyby bylo možné kliknutím na NOVÉ (NEW) v záložkách zobrazit opravdu jen nové příspěvky v daném klubu. Bylo by to fajn zvláště u obrázkových klubů, kde je teď nutné čekat, než se (zbytečně) donatáhnou ty staré až do limitu výchozího počtu příspěvků. Já vím, můžete argumentovat tím, že nemám mít implicitně 50 příspěvků v klubu, ale například pro textové kluby je standardních 10 docela málo.
Druhá věc, která s tím souvisí, je zobrazování počtu nových odkazů a obrázků v klubu a možnost prokliknout se z těchto statistik do klubu s použitím filtru na href nebo img. Pokud mám řekněme, klub se 100 novými a 8 obrázky, rád bych viděl těch 8 nových obrázků. Jenže když kliknu na odkaz I8, stejně jako v předchozím případě se vyfiltrují nikoliv jen nové, ale také starší příspěvky. Takže se (v mém případě) začne natahovat posledních 50 obrázkových příspěvků. FUUUUUU. Omezit tyto filtry pouze na nové příspěvky v klubu by hodně pomohlo.