• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    MARECEK: staci se domluvit na nejakych slovech a dat je do zahlavi, aby je lide pripsali k tomu prispevku
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    nedal by se udelat nejakej system na tagovani prispevku autorem/spravcem auditka?
    Idealne tak ze pri postovani by slo zadat dejme tomu 3 klicovy slova podle kterejch by se pak daly prispevky hledat v ramci klubu i celyho systemu a zobrazovaly by se treba v hlavicce prispevku pred poctem hlasu.
    vidim v tom docela potencial pro ruzny kluby (napr o hodbe, vareni, filmech atd) kde probiha diskuze ale chodej tam i prispevky kvuli kterejm clovek ten klub sleduje (treba alba, recepty atd...) a takhle by se dalo jednoznacne vyhledat to co cloveka zajima....
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    STEMBUS: mulatky jsou drahy :(
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    AXTHEB: mnohem lepší je si uvědomit, že tam kde NYX je, je taky díky těm lidem co tu od začátku jsou a to mraveniště podporujou - a podpora kort na internetu nespočívá v tom, že ty lidi musej platit, ale v tom...že jsou ochotný se účastnit! Rozhodně je dobrý že existuje volba, aby si někdo mohl připlatit pokud mam problémy s tim, že je vidět že celý dny vymetá kluby s nahotinkama atd, tak si koupi premium a je tu krasne shovanej...

Ale při skoro každym problému, kterej tu vznikne to řešit stylem "tak si kup premiovku" to mi přijde směšný a jen to poukazuje na to jak jsou ty lidi dnešní dobou zblbý! Nehledě na to....že NYX určitě nemá axistenční problémy aby to bylo jooo nutný ;)
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    NYX: koukej si dát nějakej přesčas :)
    NYX
    NYX --- ---
    to rozplynuti zni zajimave. to jako ze tomu kazdy bude venovat minutu a ono se to nejak udela? :-)

jinak fungovat do v budoucnu doufejme bude, stacilo by cist [ NYX @ nyx :: novinky v systemu ]
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BERRY_: Ano, mnohem lepší je požadovat po někom aby desítky hodin přepisoval něco co ti nestojí za pár korun měsíčně (příp. investování pár minut do hledání kamaráda který má bankovní účet a umí poslat peníze).
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BERRY_: porid si premiovku?
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    NYX: Jo, odpovědi zvlášť už fungují, ale včera v noci chvilku neběhaly :)
    Každopádně dík .)
    NYX
    NYX --- ---
    LODBROG: diskuze s odpovedi zvlast urcite funguji. to okamzite upozornovani nemusi fungovat pres ruzne firewally, ve starsich IE apod.
    AETHER
    AETHER --- ---
    LODBROG: mea culpa, jeste jsem nemela kafe a nejak mi z toho nedoslo, ze mas premiovku, v kteremzto pripade by Ti to fungovat melo. Pro nepremiove uzivatele je to vypnute od pondelka a to je prave v tech novinkach.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    AETHER: Měl jsem za to, že jsem udělal obojí.
    Nic nového víceméně od včerejška.
    A od včerejška to teprve nefunguje.
    AETHER
    AETHER --- ---
    LODBROG: to mas za trest, ze nectes novinky a ani se nenamahas si tady projit diskuzi:)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Je dneska (a včera) nějaký důvod, proč mi nefungují prémiové funkce jako "diskuze s odpovědí zvlášť", "okamžité hlášení pošty", "okamžité hlášení odpovědí" atd...?
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    NYX: Aha, takže jsem blbě hledala, díky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    mohly by to jit vypnout podle useragenta? telefon ma v sobe normalni firefox, takze nepotrebuji chudy styly, ale 3G modul zere stavu stejne jako ostatni
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    proto psal jedno okno ;-)
    NYX
    NYX --- ---
    WOODMAKER: to muze byt problem pri psani delsich prispevku, pokud to neni nejake chytre, aby to tohle poznalo.
    KID_MCHUTT: tam jde jen o prepsani tech strev, chovat se to bude uplne stejne.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    TOXICMAN: co takhle nechat si (třeba Operou) jedno okno každých 30 sekund refreshovat? To by mohlo fungovat. (Nechť mi ostatní zdejší odpustí)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NYX: hlavně nezapomeň, prosím, uchovat možnost to vypnout :) přeci jen jsou mezi námi i puristi a konzervy jako já ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam