• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Mno a nešlo by v názvech klubů hledat i bez indexu? Aspoň v prémiovce? ;-) Kolik jich teď je?
    NYX
    NYX --- ---
    YBUKO: ale je tu pres to stare klientske rozhrani, takze opravdu netusim, co presne tu dela. tam je jen informace o pratelich, nove poste a novych prispevcich (nesleduje ale zadne kluby). dost mozna jen sleduje aktivitu nekterych lidi, nic jineho me nenapada.
    NYX
    NYX --- ---
    YBUKO: nevim
    KEJML
    KEJML --- ---
    BOFO: Já to pochopil, ale problém je podle mě stejný.Potíž je v inicializaci samotnýho real time systému, ta způsobuje potíže. Pak už je jedno, co se přes něj posílá....
    BOFO
    BOFO --- ---
    KEJML: Spatne sem se vyjadril - slo mi o upozorneni na novou zpravu v POSTE, diskuzi si aktualizovat neni zas tak casove narocny ale v poste to byla super f-ce.
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: no, pozadat majitele podobne pojmenovanych klubu, at je prejmenuji. mezera je proste delici znak mezi slovy, s tim se nic delat neda.

    cim min pismen to hleda, tim vetsi index a pomalejsi hledani. tri pismena mi prijdou byt jako rozumny kompromis.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Proc se nedaji hledat diskuze podle slov citajicich treba dve pismena? pripadne, pokud se snazim najit klub zajimave linky a nemam ho nahodou v historii/bookmarcich, taky ho nenajdu, protoze hledany string je moc kratky, i kdyz tam napisu "z a j i m a v e".
    Neslo by to nejak osetrit?
    BOFO
    BOFO --- ---
    NYX: chapu tvoje duvody ale RT posta - alespon upozorneni at clovek nemusi porad aktualizovat byla hodne dobra funkce. Nedalo by se zprovoznit alespon nejake torzo i v normalni verzi nyxu?
    NYX
    NYX --- ---
    STEMBUS: tak ona rada "porid si premiovku" je jedina mozna uzitecna v tuhle chvili, pokud tu funkci chce/potrebuje. takze co jineho takovemu cloveku lide mohou poradit? vse ostatni bylo receno v novinkach a lidem se to tady asi nechce opakovat :)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    NYX: hlavně nemá cenu mluvit o tom co by bylo feer, nekde kde to je o rozhodování jednoho člověka ;)

    myslim si ale, ze i pro non premiumlusrs by jsi mohl udržovat nějakej standard a dál rozvíjet nyx i pro ně, důvody proč už jsem napsal v předchozim příspěvku....

    každopádně tohle byla reakce spíš na standard rady typu "tak si pořiď premiovku ne". Pochopil sem že si tu funkci akoradá dočasně vypnul kvuli problemum s CPU a třeba se k ní vrátiš i pro obyč smrtelníky pokud najdeš řešení - to je ok přístup, pokud to myslíš vážně ;) thats all

    jinak mi ale tvoje reakce přijde dost křiklavá, ale chápu...téma premiovka je citlivý :))
    NYX
    NYX --- ---
    STEMBUS: takze fer reseni by bylo ty realtime funkce vypnout i lidem s premiovkou? protoze vsem to v tuhle chvili zapnute nechat nemuzu.

    btw: premiovka mimo jine vznikla prave proto, aby tu mohly byt funkce, ktere neni z vykonovych duvodu mozne povolit vsem. rt funkce do te kolonky spadly az casem...holt jsem puvodne podcenil jejich narocnost pri dane implementaci a prisly mi byt natolik uzitecne, ze jsem se je snazil zpristupnit vsem. priste se na to muzu rovnou vykaslat a vsechno nove delat jen v premiovce...bude to vic fer? asi jo. ale nevim, jestli skutecne tohle chcete :-)
    NYX
    NYX --- ---
    NASA: no vzdyt rikam, cast lidi to udela, cast ne, takze nakonec bude nutne hledat pomoci obou zpusobu => zbytecna ztrata casu. ano, nekde to mozna zpetne doplni nekdo jiny, ale nemuzes si byt jisty, ze u vseho.

    filtrovani podle slov funguje treba v klubu o flyerech, kde se filtruje podle data a mam pocit, ze to vsichni dodrzuji.

    krajnim resenim pak muze byt, ze spravce veme obsah prispevku, smaze puvodni a vlozi ho tam znovu s danym klicovym slovem + zmini, kdo byl puvodni autor. nebo mozna jen vyhrozovat smazanim vseho, kde tohle bude chybet, to by taky mohlo zabrat :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    NAVARA: ale to by mohli dělat správci :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOODMAKER: stejne tak ti budou srat na vyplnovani ramecku
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    NAVARA: problém je ten, že se ti na to lidi vyserou a žádnej správce s tím už nic neudělá. Možná jednou za čas tag:obluda s odkazama na všechny recepty.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NASA: no a jaky je to problem?

    tag:odpoved
    NASA
    NASA --- ---
    NYX: no myslim, ze chce treba v klubu o vareni mit tag "recept", ktery by vyfiltroval jenom recepty. slovo recept pritom pri filtrovani najde spis diskuzi o receptech, nez konkretni recept. ano pomohlo by davat ke kazdemu receptu treba "rcpt", jenze to spis lidi delat nebudou. to ze nekdo ze spravcu nebo autor to oznaci tagem mi prijde pravdepodobnejsi (uz jen kvuli te moznosti udelat to pozdeji)
    NYX
    NYX --- ---
    MARECEK: on je problem v tom, ze pokud pak neco takoveho chces hledat, stejne ti to nenajde vsechno k tematu, takze budes muset hledat zvlast podle tagu, tak podle moznych pojmu, ktere mohli lide pouzit. tj. lidem tim prakticky jen pridelas praci.
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    NYX: rozumim... me slo o to ze by to bylo maximalne pohodlny a prehledny a zajimavy v tom ze by to prineslo urcitou unifikaci mezi stejne zamerenejma klubama (viz. treba ty o hudbe kde by clovek moh najit stejny prispevky pres nekolik klubu)...
    kazdopadne te nebudu nijak premlouvat ale kdyby ses do budoucna nudil tak takova ficura ma minimalne jednoho priznivce :-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam