• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    NAVARA: ale to by mohli dělat správci :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOODMAKER: stejne tak ti budou srat na vyplnovani ramecku
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    NAVARA: problém je ten, že se ti na to lidi vyserou a žádnej správce s tím už nic neudělá. Možná jednou za čas tag:obluda s odkazama na všechny recepty.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NASA: no a jaky je to problem?

    tag:odpoved
    NASA
    NASA --- ---
    NYX: no myslim, ze chce treba v klubu o vareni mit tag "recept", ktery by vyfiltroval jenom recepty. slovo recept pritom pri filtrovani najde spis diskuzi o receptech, nez konkretni recept. ano pomohlo by davat ke kazdemu receptu treba "rcpt", jenze to spis lidi delat nebudou. to ze nekdo ze spravcu nebo autor to oznaci tagem mi prijde pravdepodobnejsi (uz jen kvuli te moznosti udelat to pozdeji)
    NYX
    NYX --- ---
    MARECEK: on je problem v tom, ze pokud pak neco takoveho chces hledat, stejne ti to nenajde vsechno k tematu, takze budes muset hledat zvlast podle tagu, tak podle moznych pojmu, ktere mohli lide pouzit. tj. lidem tim prakticky jen pridelas praci.
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    NYX: rozumim... me slo o to ze by to bylo maximalne pohodlny a prehledny a zajimavy v tom ze by to prineslo urcitou unifikaci mezi stejne zamerenejma klubama (viz. treba ty o hudbe kde by clovek moh najit stejny prispevky pres nekolik klubu)...
    kazdopadne te nebudu nijak premlouvat ale kdyby ses do budoucna nudil tak takova ficura ma minimalne jednoho priznivce :-)))
    NYX
    NYX --- ---
    MARECEK: staci si ta slova urcit nejak dostatecne unikatni. imho tag do prispevku da asi stejne lidi jako by zaklikavalo nejaky tag nebo ho vybiralo z nabidky.
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    NYX: jo jo takhle se to resilo a resi ale podle me by bylo celkem zajimavy tohle naimplementovat jako built in funkcionalitu prispevku. nemluve o tom ze hledani fultextem ve vsech prispevkach je zbytecny ne vzdycky to vrati jenom ty prispevky co clovek chce.
    svym zpusobem by to i mohlo zvysit pocet oznacenejch prispevku protoze mi prijde ze oznaceni klicovym slovem do tela prispevku provede jenom strasne maly procento prispevatelu.
    dohnany do extremu by to slo resit tak ze si klicovy slova nadefinuje sam majitel klubu a osoba co prispiva by prispevek mohla tagovat jenom tagem ktery si majitel nadefinoval..
    NYX
    NYX --- ---
    MARECEK: staci se domluvit na nejakych slovech a dat je do zahlavi, aby je lide pripsali k tomu prispevku
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    nedal by se udelat nejakej system na tagovani prispevku autorem/spravcem auditka?
    Idealne tak ze pri postovani by slo zadat dejme tomu 3 klicovy slova podle kterejch by se pak daly prispevky hledat v ramci klubu i celyho systemu a zobrazovaly by se treba v hlavicce prispevku pred poctem hlasu.
    vidim v tom docela potencial pro ruzny kluby (napr o hodbe, vareni, filmech atd) kde probiha diskuze ale chodej tam i prispevky kvuli kterejm clovek ten klub sleduje (treba alba, recepty atd...) a takhle by se dalo jednoznacne vyhledat to co cloveka zajima....
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    STEMBUS: mulatky jsou drahy :(
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    AXTHEB: mnohem lepší je si uvědomit, že tam kde NYX je, je taky díky těm lidem co tu od začátku jsou a to mraveniště podporujou - a podpora kort na internetu nespočívá v tom, že ty lidi musej platit, ale v tom...že jsou ochotný se účastnit! Rozhodně je dobrý že existuje volba, aby si někdo mohl připlatit pokud mam problémy s tim, že je vidět že celý dny vymetá kluby s nahotinkama atd, tak si koupi premium a je tu krasne shovanej...

    Ale při skoro každym problému, kterej tu vznikne to řešit stylem "tak si kup premiovku" to mi přijde směšný a jen to poukazuje na to jak jsou ty lidi dnešní dobou zblbý! Nehledě na to....že NYX určitě nemá axistenční problémy aby to bylo jooo nutný ;)
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    NYX: koukej si dát nějakej přesčas :)
    NYX
    NYX --- ---
    to rozplynuti zni zajimave. to jako ze tomu kazdy bude venovat minutu a ono se to nejak udela? :-)

    jinak fungovat do v budoucnu doufejme bude, stacilo by cist [ NYX @ nyx :: novinky v systemu ]
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BERRY_: Ano, mnohem lepší je požadovat po někom aby desítky hodin přepisoval něco co ti nestojí za pár korun měsíčně (příp. investování pár minut do hledání kamaráda který má bankovní účet a umí poslat peníze).
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BERRY_: porid si premiovku?
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    NYX: Jo, odpovědi zvlášť už fungují, ale včera v noci chvilku neběhaly :)
    Každopádně dík .)
    NYX
    NYX --- ---
    LODBROG: diskuze s odpovedi zvlast urcite funguji. to okamzite upozornovani nemusi fungovat pres ruzne firewally, ve starsich IE apod.
    AETHER
    AETHER --- ---
    LODBROG: mea culpa, jeste jsem nemela kafe a nejak mi z toho nedoslo, ze mas premiovku, v kteremzto pripade by Ti to fungovat melo. Pro nepremiove uzivatele je to vypnute od pondelka a to je prave v tech novinkach.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    AETHER: Měl jsem za to, že jsem udělal obojí.
    Nic nového víceméně od včerejška.
    A od včerejška to teprve nefunguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam