• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    vim, ze byl nejaky problem v MSIE7 s tim bocnim panelem v poste, tak jsem se na to sel podivat a ted mi to funguje spravne (aniz bych cokoliv zmenil)...tak to zatim necham zapnute a kdyby to nekomu zase blbnulo, tak at to nejak popise kdy a co presne se deje, idealne posle screenshot apod...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Poslednich par dni mi prijde ze ukladani POSTu trva strasne dlouho. Prokliky kamkoliv v pohode ale ukladani je obcas peklo. Obcas se stane (nemusi to souviset), ze se drive o ulozeni dozvim hlasenim od COMETu nez tim ze se mi reloadne stranka.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AETHER:
    to je myslim i OK napad...

stacila by podminka ze je to souvisla konverzace mezi X a Y a je provedena pres to online okynko... :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    NYX: aha, pomohlo, dik :-) obrazek smaznu at to tu nestipe do oci
    NYX
    NYX --- ---
    MR_DAN: zkus vymazat cache prohlizece
    NYX
    NYX --- ---
    TUILE: ok, zkusil jsem ted udelat drobnou zmenu, dej vedet, jestli to bude ok
    TUILE
    TUILE --- ---
    (jen tak z vytrvalosti hlasim, ze napisy sice zmizely, nicmene RT funkce se stale chovaji stejne jako predtim - tj. nekdy jo, nekdy ne a zatim sem v tom stale nevykoukala nejakej system)
    AETHER
    AETHER --- ---
    KOC256: uz nas lobovalo vic, aby se treba jeden souvisly chat ukladal jako jeden prispevek v poste, ale vypada to, ze mame smulu... ani mulatky nepomuzou:(
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: nechci, dulezite zpravy muzes ukladat do upominek/bloku nebo proste najit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYXi: nechceš nějak oddělit CHAT a POSTU? pokud prohodim par vet tam a zpatky tak mi to zabordeli i zpravy hodnotnejsiho vyznamu :(
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    NYX: juva, to jsem nezkousel...nj, jsem ovce, navykla na to, ze vyskoci male okenko, ktere se po sdileni uzavre :)
    NYX
    NYX --- ---
    WOJTISHEK: zrovna to share on facebook te pak vrati na puvodni stranku, ne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Odkazy smerujici ven by IMO mely byt do noveho okna. Ale jak pise NAVARA stejne to pojistuji prostrednim tl... :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    hmmm...tak ze by skrtatko v nastaveni? :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOJTISHEK: prijde mi lepsi, kdyz si sam muzu vybrat jestli to chci v novem (kliknu prostrednim) nebo soucasnem (kliknu levym).
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    NYXi, takova drobnost, slo by "share on facebook" tlacitko u inzeratu (pripadne kdekoliv jinde :)) otvirat v novem okne / tabu? pripadne nevim, jestli to bylo nekdy probirano, ale sly by vsechny odkazy, smerujici mimo nyx, otvirat defaultne v novem okne? :)
    NYX
    NYX --- ---
    TRISSIE: no, melo. prohlizec muze mit treba nastavene cachovani jinak, treba jen malo pameti pro cache apod.

zkontrolovat asi muzes podle toho, ze kdyz ma nyx v url n=XXXX, mela by dana stranka byt cachovatelna a nereloadovat se.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NYX: mám prémiovku, ale v poslední době se mi stránky při vracení zpět tak cca v 5-10% případů reloadují.

V klubech bych to pochopila, že tam může být něco aktivního, ale v historii? Ta by se snad měla chovat konzistentně, ne?
    NASA
    NASA --- ---
    SHADY: iirc to je pred lety pracne vydupana feature. taky jsem pro zachovani. tobe staci nelezt na historii tlacitkem zpet, ale kliknutim na sledovane, ne?
    NYX
    NYX --- ---
    SHADY: ja povazuji to nereloadovani za lepsi, protoze se tak clovek muze vratit zpet na vyplnene formulare apod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam