úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
nyx :: pripominky uzivatelu
KOC256
---
---
18:11:45 5.9.2011
1 odpověď
MATHEW_ER
:
me to takto prijde divne... ale pravda ze ja do nejakych anketnich auditek nechodim no :o)
MATHEW_ER
---
---
17:18:35 5.9.2011
1 odpověď
+1
Treba
{flag}{type} [{query}]
Kde
flag: nejaky znak, kterym se vymezuje ten filtr, neco jako @ u hledani lidi, treba $
type: typ prispevku, neco jako text|poll|poll1d|poll2d|diceroll
query: prispevky obsahujici text, nepovinne
Priklad by vypadal potom jako treba
$poll
- fitr na ankety
$poll hledany vyraz
- pro vyhledavani v anketach
$text
- vypise jen normalni prispevky
MATHEW_ER
---
---
17:05:17 5.9.2011
Existuje/nesel by implementovat filtr podle typu prispevku? Jde mi hlavne o ankety.
VANEK
---
---
17:44:00 2.9.2011
NYX
: Nojo, pátek :-( A částečnou omluvou mi budiž, že nejsnazší zkoušení bylo hned tady, takže jsem chodil radši napřed do minulosti, abych se nerozplácl o zeď.
NYX
---
---
17:28:37 2.9.2011
1 odpověď
zkratka < a > nacita prispevky za krajnim zobrazenym, z toho se to da odvodit.
NYX
---
---
17:27:30 2.9.2011
VANEK
: ja prece psal, ze mas jit nejdriv do budoucnosti a teprve pak zpatky do minulosti, ne? :)
VANEK
---
---
17:25:01 2.9.2011
1 odpověď
NYX
: Poslední kombinace, co mě nenapadla, dík. Teda, funguje to tak napůl: když si dám wu od příspěvku X (začínající teda dole X-9), zvednu řekněme na 30 a jdu do minulosti, tak dostanu X-10 nahoře až X-39 dole; návratem zpátky jsem na X-9 dole až X+20 nahoře. Ale když na začátku počítám s příslušným offsetem, tak to vyjde.
NYX
---
---
13:52:46 2.9.2011
1 odpověď
VANEK
: no teoreticky asi muzes z wu zmenit pocet a jit pres < a pak zpatky na > a mel bys jich tam pak videt vic. zkus a dej vedet, jestli to funguje.
VANEK
---
---
13:45:24 2.9.2011
1 odpověď
Jde v (neprémiovém) interfacu Nyxu zkombinovat výpis na jedné stránce určitého zadaného počtu (vyššího než 10) příspěvků od nějakého konkrétního v minulosti (jako to umožňoval třeba Lopuch kombinací parametrů num a from/to)? Když si ve formuláři změním počet, začnu stránkovat od současnosti, při kliknutí na permalink příspěvku (URL s parametrem wu) jsem zpátky na 10. Když si naopak na stránce permalinku změním číslo pro stránkování, jsem hozen na nejnovější.
TUILE
---
---
22:43:20 1.9.2011
+1
zajimavej bug.
v prispevku
[ BLOODRAT @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/ ]
odpovida autor na post pod nim, prizemz na tom postu pod nim neni vedle palecku ^
TUILE
---
---
21:34:55 1.9.2011
+5
neslo by v klubech udelat neco podobnyho jako v poste - takovou listu s tim, kdo prispival jako posledni?
duvod: casto zpetne hledam prispevek nekoho, kdo vim, ze nedavno prispival, ale pod gaychatem dvou id se tenhle prispevek propadl nekam do neznama. presne id si nepamatuju, takze @xxx pouzit nemuzu.
KOC256
---
---
20:23:06 1.9.2011
NYX
:
mit nejake spesl pravidlo pro proflaknute sluzby? vimeo, YT, ...
NYX
---
---
17:52:20 1.9.2011
1 odpověď
ZELGARIS
: to zpracovat prvni tri je imho spatne reseni, ten limit je tam mimo jine proto, aby to neprekladalo treba odkazy na rapidshare apod, kde by to byl nesmysl i u prvnich tri z XX apod.
NYX
---
---
17:51:37 1.9.2011
VECTOR
: navrhni barvu :)
VECTOR
---
---
15:39:52 1.9.2011
1 odpověď
a pak poznamka, nemohla by ta cervena byt v dark skinu svetlejsi? myslim tedy systemove, sam sito klidne muzu upravit, ale urcite to vadi i dalsim lidem...
VECTOR
---
---
15:39:03 1.9.2011
Neco se rozbilo v CSS, nebot pole s reminders v poste se zacalo v systemovem tmavem skinu zobrazovat se zlutym pozadim.
ZELGARIS
---
---
14:40:05 1.9.2011
1 odpověď
NYX
: No a neslo by to treba nastavit aspon na ty 3 nebo v idealnim pripade na 5?
Nebo aspon aby prvni 3 odkazy system zpracoval a zbytek ne - ted to nezpracuje zadny :(
BTW je mozne vlozit embed video napriklad z yt i jinym zpusobem nez takto automaticky?
NYX
---
---
14:20:42 1.9.2011
1 odpověď
aby se to nesnazilo treba doplnovat title k desitkam odkazu na rapidshare apod :)
NYX
---
---
14:20:09 1.9.2011
ZELGARIS
: nesmi tam byt tech linku moc - mozna 3 a vic uz to neprevadi
ZELGARIS
---
---
14:18:41 1.9.2011
1 odpověď
Omlouvam se, pokud uz se na to nekdo ptal, ale dotaz na tohle tema jsem tady nenasel.
Existuji nejaka presna pravidla pro vkladani youtube videi na nyx tak, aby vzdy byly embed i s titlem? A nejde jen o videa.
Ptam se proto, ze nekdy mi to funguje, jindy ne.
Treba v
[ ZELGARIS @ indie hry - hrajeme levně a hlavně originálně ]
vse funguje, jak ma, a vytvoril se nad obema odkazy title (a v pripade youtube je video embed).
Zatimco v
[ ZELGARIS @ indie hry - hrajeme levně a hlavně originálně ]
to proste nefunguje.
Diky
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam