• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    TUILE
    TUILE --- ---
    me ty realtime funkce fungujou jenom na systemovym skinu.
    na kralikove skinu mi to taky nejede...
    NYX
    NYX --- ---
    FATBOZZ: to ma ale smysl delat jen kdyz si to clovek prepne na to cyklovani domen, defaultne se pouziva normalne www.nyx.cz s platnym certifikatem a ruzne porty
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MADIETTA: ve firefoxu kdyz na kliknes na ty servery o1-o10 melo by se zobrazit hlaseni ze nejsou duveryhodny. Pak je potvrdit, ze vis o co se jedna
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    FATBOZZ: co? kam?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MADIETTA: podivej se sem, kdyztak potvrdit vsechny ty servery ( ano je to opruz )
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TARMAQ: mám jinej skin, ale všude jinde než na mým počítači mi to funguje, za proxy nejsem. Už jsem se přestala snažit vykoumat, proč to nejde, zvykla jsem si. ;-)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    MADIETTA: nemas jinej skin? nejsi za proxy?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TOXICMAN: realtime mi už asi rok nefunguje, bez ohledu na to, jaké psí kusy dělám :-D
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    taky vám zlobí real-time notifikace, chat atd. ? jeden den to šlo, teď už se zase nové zprávy neobjeví do reloadu...
    OMI
    OMI --- ---
    CLAVEN: ...to je konina.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KID_MCHUTT: a čo tam dať spievajúce kone?
    OMI
    OMI --- ---
    TUILE: ...jak jsem navrhoval já :-)
    TUILE
    TUILE --- ---
    a nebo avatar uskocit jen o jeden cm treba-..
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a co tam dát šipku plovoucí na ikoně? :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KEJML: Nejde jen o pixely ale hlavne o centimetry, musis pak otacet hlavou/ocima doprava kde jsou jinak nepodstatne veci. Navic tam ten text stejne casto vubec nedosahuje, takze mas pak vpravo hromadu ikonek s minimalni vizualni pomuckou co k cemu patri.
    KEJML
    KEJML --- ---
    AXTHEB: Já mám browser cca 1200 px široký (nepoužívám ho na fullscreen) a představit si to dokážu. Na druhou stranu mi nevadí ani současný stav :) Je to jen návrh k diskuzi.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KEJML: No tak to prestava fungovat na 10'' tabletu na sirku, natoz na normalnim monitoru.
    KEJML
    KEJML --- ---
    OMI: Tak přesně je to v té mobilní...
    OMI
    OMI --- ---
    nevím, jak to vypadá v mobilní verzi ani jeslti by to nebylo zbytečně složitý, ale co takhle dát na odchozí zprávě ikonu doprava? Pak už by to od prvního pohledu vypadalo jako dialog.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam