Já bych si taky dovolil reakci.
V podstatě se tak nějak stotožňuji s tím co psal
MERAK, já jsem se na to vlastně nesprávně ptal v dotazech k používání a byl jsem nasměrován do této diskuze..
Tam jsi mi osvětlil že to počítá s šířkou obrazovky na které se to zobrazuje, když je dostatečně široká, tak se to seřadí vedle sebe, Já bych měl teď dotaz/ návrh, jestli by se ti eventuelně nezalíbilo, že by se to řadilo tak jak jsi to nově udělal /dostatečná šíře = vedle sebe/ s tím, že když na to není ten prostor co se do šířky týče, že by se to seřadilo jako postaru..
Otázka je jak s tou ikonkou správce, je to asi síla zvyku, ale mám osobní pocit že jsi to měl před tím vychytaný, nějak mi to přišlo krásně přehledný, teď v tom trochu plavu, ale pravda že jsem to ještě neviděl na široký obrazovce, jenomže né všude, a né všichni mají širokou obrazovku...
No nechci ti do toho zase moc kecat a tím tě zdržovat, vážim si tvojí práce a neustálé snahy inovovat.
MERAK: no k tomuhle si zase myslím že opakující návštěvník má efektivní nástroj v nastavení: "záhlaví, která jsem již jednou viděl"