• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Da se nejak vratit zase zahlavi nad okno s textem? Takhle je to naprosto nelogicky, vypada to hrozne a hlavne kdyz pisu text tak nepotrebuju videt zahlavi, chci videt minule prispevky abych vedel na co reaguju..
    MLEKAR_STEIN
    MLEKAR_STEIN --- ---
    snad jen, ze takto se u delsiho zahlavi nejsou prilis pohromade ovladaci prvky a
    <vybrane> a <smazat> a <provest> jsou daleko vpravo a jakoby se ztraci
    a vznika velka mezera mezi polem pro text ktere je s tlacitkem odeslat a nahled a pridat soubor a ostatnimi tlacitky ktere tvori vlastne listu, ktera se naopak hodne roztahne
    a k uvaze moznost vlastnost vypnout. :o))))))
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Instant No Button! Star Wars funnies FTW!
    http://nooooooooooooooo.com/
    HASH
    HASH --- ---
    jojo, dalsi feature, kterou vsichni chteli
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja bych k tomu jeste dodal, ze uz nesnasim veskery netbooky a tablety a dalsi zarizeni, kvuli kterym Nyx stale komprimuje nyx vertikalne...myslel jsem, ze skryvacim zahlavim to skoncilo, ze jsme uz ziskali dost mista.

    osobne mam doma jeste 1600x1200 4:3 LCD a na nem to vypada fakt divne, zahlavi se zobrazuje vedle ale zaroven se moc nevejde. Pocitam ze v praci na fullHD 22" to bude lepsi, ale stejne mi vic vyhovoval puvodni system (ano je mi jasny ze si na to zase po case zvykneme, jako na vse..casto nic jinyho nezbyva :D)

    asi budu umyslne zmensovat browser ze stran, aby se to zalomilo... a jeste k tomu jedna vec - nyx zacal (alespon co tu jsem, od 2002) s vkladacim oknem nad zahlavim..pak se to predelalo a zahlavi bylo mezi vkladacim oknem a prispevky...rval jsem spolu s dalsima a odmital to prijmout, argumentoval tim, ze "zahlavi" musi byt z principu uplne nahore...a ted je tu zase zmena zpatky? :) tak pracne jsem si zvykl :) proc se i tohle meni, v pripade, kdy se stranka zalomi? nejde alespon tohle vratit na stav pred dnesni zmenou?
    NYX
    NYX --- ---
    ATOMINATOR: pardon, to plovouci okno jsem uz mel opravene, nahrane, ale zapomnel jsem to vymenit :) uz to funguje (zavre se odscrollovanim nahoru nebo escapem jako driv)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Záhlaví zhodnotím jen jedním souvětím. Přišel jsem o různé užitečné linky, které občas správci do záhlaví umisťují a teď jsou zřejmě mimo displej mého počítače.

    Nicméně... Pokud někde v půlce stránky chci někomu odpovědět, tak modifikované plovoucí okno je fajn, ale když se rozmyslím a už mu nic poslat nechci, tak ho nemám jak zavřít a musím stránku refreshnout, pokud tam na něj nechci koukat.
    VACA
    VACA --- ---
    Já bych si taky dovolil reakci.
    V podstatě se tak nějak stotožňuji s tím co psal MERAK, já jsem se na to vlastně nesprávně ptal v dotazech k používání a byl jsem nasměrován do této diskuze..

    Tam jsi mi osvětlil že to počítá s šířkou obrazovky na které se to zobrazuje, když je dostatečně široká, tak se to seřadí vedle sebe, Já bych měl teď dotaz/ návrh, jestli by se ti eventuelně nezalíbilo, že by se to řadilo tak jak jsi to nově udělal /dostatečná šíře = vedle sebe/ s tím, že když na to není ten prostor co se do šířky týče, že by se to seřadilo jako postaru..
    Otázka je jak s tou ikonkou správce, je to asi síla zvyku, ale mám osobní pocit že jsi to měl před tím vychytaný, nějak mi to přišlo krásně přehledný, teď v tom trochu plavu, ale pravda že jsem to ještě neviděl na široký obrazovce, jenomže né všude, a né všichni mají širokou obrazovku...

    No nechci ti do toho zase moc kecat a tím tě zdržovat, vážim si tvojí práce a neustálé snahy inovovat.


    MERAK: no k tomuhle si zase myslím že opakující návštěvník má efektivní nástroj v nastavení: "záhlaví, která jsem již jednou viděl"
    SHEILA_B
    SHEILA_B --- ---
    DIVA: jaký máš skin? já http://napalm.sf.cz/grr/ a překrývá se mě to hrozně, mám obrázky ze záhlaví v textu a někdy i text přes text :(( nerada bych měla zelený nebo černý skin :/
    NYX
    NYX --- ---
    DIVA: uz by mel byt zas ten puvodni orez zahlavi na "nudli", tak to jeho preskakovani snad nebude takove utrpeni :)
    NYX
    NYX --- ---
    PATISLAV: opraveno
    DIVA
    DIVA --- ---
    MERAK: než mezi názvem klubu a oknem pro nový text častěji skroluju mezi oknem pro nový text a zobrazenýma zprávama

    ROENICK: omlouvám se že odsouvám tenhle tvůj trefný a podnětný příspěvek ,)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    zkusim bejt konstruktivní:

    je to hrozný

    :)
    NYX
    NYX --- ---
    MERAK: tohle jsem ti zrovna psal :)

    jinak ta verze pres celou sirku se mi taky zrovna nelibi. uvidime jak to bude pusobit az dodelam zas to orezavani na stejnou vysku jako bylo doted.

    DIVA: rekni autorovi, at ho opravi. vetsina skinu importuje systemovy a pak jen meni barvy, tam by melo stacit smazat cache - protoze dost mozna stale prepisuje tu starou verzi (a reload pres ctrl+f5 to v tomhle pripade bohuzel nevyresi)
    DIVA
    DIVA --- ---
    kdyby to tak mohlo být volitelné, nová / stará verze úvodníku. zřejmě to koliduje se skinem na který jsem zvyklá a který bych docela nerada měnila, překrývají se mi texty prvních zpráv s obrázkem v záhlaví atd, docela nepříjemná inovace
    MERAK
    MERAK --- ---
    MERAK:
    i kdyz ono jde o to s jakym navstevnikem primarne pocitame .. novej navstevnik uprednosti nejdriv info o klubu az pak psani .. opakujici se navstevnik asi spis tak jak je to ted nove .. rovnou psat zpravu a zahlavi je vedlejsi to uz videl xkrat .. a vzhledem k tomu ze opakujicich se navstevniku bude vic nez nove prichozij je to vlastne logicke .. no dobre :)
    NYX
    NYX --- ---
    PATISLAV: mam opraveno, za chvilku to bude nahrane
    MERAK
    MERAK --- ---
    NYX:
    dik za reakci .. precijen k tomu mam jeste neco...

    ad zahlavi .. to chapu .. v takovym pripade hraje roli sila zvyku .. kdyz sem se zminoval o logice premyslel sem nasledovne .. ze logika spociva v tom aby veci meli jasnou a praktickou posloupnost/navaznost .. prijdu do klubu .. prectu si jeho nazev .. pak me zajima informace o klubu a jdu na psani zpravy coz souvysi primo s prispevkama v diskuzi

    to jak je to ted nove je ze prijdu do klubu .. prectu si nazev .. zacnu psat zpravu a az potom si ctu o cem klub vlastne je .. v tom nevidim logiku zadnou

    bavim se ted pochopitelne o verzi pro uzsi monitory .. i kdyz ono to samy vlastne plati i pro sirsi verzi .. kdyz beru v potaz ze lidi v evrope se orientujou "zleva - doprava"

    dalsi vec je kdyz zahlavi obsahuje vic informaci pod oknem pro psani zprav ti vznikne "nehezkej" prazdnej prostor :D .. okno pro psani zprav .. dira .. prispevky .. kdyby se to dalo aspon sbalit nazpet

    ad presah ikony .. u chatovaci listy me to prijde opodstatneny .. jde o rychly popup nastroje .. nadstavbu
    coz se o ikone v zahlavi klubu rict neda to je soucast vnitrniho designu

    premyslim nahlas ,)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    NYX: Filtrování v diskuzi funguje, ale když se chci posunout na další stránku s aktivním filtrem, už to nejde - filtr zmizí.
    NYX
    NYX --- ---
    MATHES: reloadni skin, pripadne nastav systemovy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam