já vím že jsi teď už slyšel kritiky dost, ale teď jsem to teda konečně viděl na širokým display, nemám z toho rozum, záhlaví (zábočí:) mi u některých diskuzí utíká mimo obrazovku, takže musím scrollovat doprava, pokud ho chci vidět kompletní.
Co se týče okna pro vkládání textu nahoře, je pod ním teď obrovský prázdný místo… patřím k uživatelům, kteří mají záhlaví zobrazené pořád… Co že jsme tímto ušetřili/získali?
Další věc teda je, že mě vlastně tak trochu štve i to, že se volně editovatelná záhlaví nikdy nezobrazují kompletní, nemám tak hned přehled o tom jestli někdo něco přidal a pod… Proč to není jako další volba v nastavení? Zobrazovat i editovatelná záhlaví komplet…
Zároveň bych měl otázku, v této diskuzi jsi zmínil, že původního vzhledu lze dosáhnout nějakým skinem, chtěl bych se tedy zeptat, kde ho získat…?
Ach jo, stýská se mi po starém prostředí… je to jako by mi někdo doma někdo přeorganizoval nábytek…
osobně by mi spíš přišlo ergonomičtější mít vetší box na vkládání textu co se do šířky týče...
ještě doplním, je sice sympatický, když už tam ten ohromnej prázdnej prostor je, že editační okno pro text do jistý míry expanduje na výšku a člověk tak vidí delší část textu co napsal, než musí začít scrollovat, ale stejně nikdy nedosáhne délky většiny propracovanějších záhlaví, takže pod ním vždycky zůstane obrovská prázdná plocha, což mě osobně irituje.
Opticky to na mě dělá větší dojem nevyužitého prostoru, který přišel vniveč, než před tím přez-scrollovat záhlaví…