aha... ja az tedko pochopil to, co znamena cela ta newska na gate.. ze na sirsich monitorech se to sklada vedle sebe a u mensiho rozliseni pod sebe..
NYX: az tedko jsem se totiz prihlasil na sirokouhlim displayi, tak vidim, ja se to projevuje.. tzn pocitam ze az se vratim ke svymu monitoru domu, tak to zase bude v podobe, ktera se mi dost libi..
tohle skladani vedle sebe mi prijde dost hrozny. sice ve chvili kdy ma zahlavi par radku a zadny velky formatovani, je bez obrazku, vejde se s velikosti formulare, tak je to fajn... nicmene jakmile to zahlavi je siroky (a tvoreny s umyslem, ze to bude siroky, tak se ten prostor schvalne vyuzije), tak je ta deformace fakt silena.. a rika si to o prepsani vetsiny zahlavi v klubech... coz jestli byl zamer, tak gratulace..
primlouvam se za format, kterej se projevuje u monitoru s nizsim rozlisenim - tedy uzke okno, kde se to sklada pod sebe...
ani moznost volby pro uzivatele, ktery format kdo chce, by neresil vzasade to zahlavi - kdyz si ho vytvorim pro zobrazeni/nastaveni na uzkem monitoru, prohilzeni na sirokem bude furt spatne..
jestli se to tady tyden resi, tak se omlouvam, procitam to tu jen velmi zbezne, vsiml jsem si teto vyriability az tedko a prislo mi to natolik sileny, ze jsem se vyjadril..