• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Docela mi vadí, že v bookmarks jsou kategorie klikací jako celý pruh, nikoliv jen nadpis kategorie. Jsem zvyklý klikat do prázdného místa okna pro získání fokusu a takhle často nechtě rozbalím kategorii. Dřív to dělal jen proužek reminderů, ale teď je to peklo. :(
    JACOB
    JACOB --- ---
    MURHAAYA: To uz se tady taky parkrat bez vysledku resilo.. Sam nerozumim tomu, proc nelze zavest (0), kdyz jsou tam nejake kladne/zaporne hlasy ;)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    VECTOR: co se palecku tyka...

    kdyz se pocet kladnych a zapornych palecku vyrovna, tak clovek muze mit klidne 10+ a 10-, ale nema zadnou indikaci toho, ze nekdo hodnotil a neni na co kliknout, aby videl, kdo hodnotil pozitivne. Neslo by udelat neco jako je (+1) ... tak (0) ktera by indikovala vyrovnane hodnoceni, narozdil od niceho, ktere by indikovalo zadne hodnoceni?
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    GAF: zrovna sem si chtel stezovat na lagovani a ono uz se to resi.

    Sledoval jsem to pres sledovani trafficu v chromu a prisoudil jsem to zatim reklamam, ktery se nacitaj, dyl. Chvili jsem si myslel, ze to blokuje proxy v praci, ale doma to taky laguje.

    Prislo to ale az po nejaky dobe od prichodu nove verze myslim.
    NYX
    NYX --- ---
    GAF: on je tam nejaky hw problem. kazdopadne novy server uz by mel byt na ceste, ve virtualu jsem si tu pripravil celou konfiguraci, tak pak uz by to snad melo jit rychle.

    laguje to hlavne behem indexovani do fulltextu, tj. ctyrikrat za hodinu (v 02, 17, 32 a 47)
    GAF
    GAF --- ---
    NYX: díky za info, NYXu zůstávám věrný tak či tak :)

    --- laguje to víceméně pořád - čekám třeba 20s na otevření pošty nebo překliknutí na klub, zobrazení palců... asi cokoliv. Pak to pár minut běhá normálně a pak zase.
    GAF
    GAF --- ---
    NYX:
    MADIETTA:

    jj, sleduju to stejně, stále to trvá. Máme to stejně i s kamarádem; pět různých lokalit s dobrým připojením a čtyři různé počítače.

    Je to zhruba od doby nové verze. Ale ne uplně od té doby - určitě jsem novou verzi poprvé načetl párkrát normálně rychle.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    VECTOR: Kdyz uz, tak to povolit/zakaz na urovni klubu.
    Ja jsem naopak rad, ze se nemusim probirat hromadou prispevku s obsahem "dobry/pekny/vitej/atd...".
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VECTOR: šetří to místo, kdy u některých fotek nemáš zahlcen klub 500x (yeah, i tak hodnocený fotky v klubech mám) variantama na slinty "pěkný, sluší, kočička, nic moc,..."?
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Prosim, mohlo by byt zruseno to paleckove hodnoceni prispevku? Nebo aspon nahradit facebook stajlem jen pozitivni hodnoceni? Staci se jen podivat na to, jak to narusuje diskuzi a dela to z lidi jeste vice povrchni bytosti. Proc by mel clovek vlastne na diskuznim foru diskutovat, kdyz muze svuj nazor vyjadrit jednim tlacitkem..?
    NYX
    NYX --- ---
    EOLIS: no, v IE7 uz resim jen aby to "fungovalo", kosmetiku uz jsem vzdal.
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    NYX: tady. ovládací prvky uplně všude nezarovnané skoro vše atd...


    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: no a teď, když přibydou v klibech nové příspěvky, tak se v seznamu booklých už objevuje, že v klubu nové příspěvky jsou. Jak tu ale pár dní nejsem, všechno se jakoby smaže
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NYX: RSS nepoužívám, heslo používám to náhodně generované nyxem, tuším 10 znaků - písmena + čísla, uložené v prohlížeči ho nikde nemám ;)
    NYX: ok, zkusim ;)
    NYX
    NYX --- ---
    TOOMIX: kdyztak se zeptej nekoho jineho (idealne s premiovkou) at vleze do klubu a rekne ti ze statistik kdy jsi v nem byl naposledy, z toho treba neco poznas.
    NYX
    NYX --- ---
    TOOMIX: nemas v nejake ctecte ty rsska danych klubu? neloguje se nekdo na tvuj ucet? :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    rád bych se zeptal na jednu věc, děje se mi to od mé registraci na nyxu, pořízení prémiovky na to nemělo vliv.

    V pátek jsem odjel pryč, na internetu jsem vůbec nebyl. Teď jsem přijel, zapnu nyx, a opět koukám, že až na 3 auditka žádné nové příspěvky. Rozkliknu ústav, nih, cokoliv, a tam všude nové příspěvky, ale všechny označené jako přečtené ;) Windows 7 Pro 32-bit, Firefox, Chrome, IE, všude stejný, vždy jsem trvale přihlášený jenom v jenom prohlížeči, windows jsem za tu dobu přeinstalovával asi 2x

    NYX
    NYX --- ---
    EOLIS: dej screenshot.
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    Mě to sice nalaguje vubec, zato se mi včera (nebo v pátek večer) úplně rozpadl skin.Vlastně nic nevypadá tak jak má a formátování je uplně v háji.
    NYX
    NYX --- ---
    GURBON: ok, vypnu BB na dalsi tyden
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam