NYX: mno to moc neodpovida na to me:
bud at neni videt nic! nebo oboje!
:))
podle mne to tak ma byt... bud je anonymni oboje nebo ani jedno.
A u te premiove mam takovej dojem, ze tam to docela otravuje - kdyz nekdo da minus, tak to ho to vyslovene varuje a odrazuje od toho dat ten minus... alespon co sem videl ve zkusebni verzi premiovky, a pak teda konstatoval ze tohle je na ho*** :)) k nicemu mi ta premiovka neni.
krom toho me neprijde moc slusne preferovat a ukryvat ty Trolly a Nenavistniky, kteri tak radi anonymne nekomu svihnou minus jen proto ze nekoho nesnasej a pod...
Fakt si mel v umyslu tyhle lidi odmenovat anonymitou? protoze to tak dopada... :O) podle me je uplne v poradku, ze si tihle lide dvakrat rozmysli davat nesmyslne minusy jen tak, jelikoz nekoho nesnasej, a lide by si mohli vsimnout ze to co dela neni uplne koser k prispevku. Minus pak bude mnohem spravedlivejsi, kdyz bude NEanonymni ... nebo at je anonymni oboje.
Stavajici model proste podle mne zvyhodnuje anonymni Trolly aby sirili svou nechut k urcitemu useru(userum), ale nema spravny ucinek na bodovani toho ktereho urciteho prispevku... a o co teda jde? o hodnoceni osoby nebo o hodnoceni prispevku? tady se to podle me miji zcela ucinkem...
zkousel si vubec co to udela? ja bych to zkusil, nejprve viditelne oboji, a kdyby to FAKT melo tak drastickej nasledek a pokles minusu by byl opravdu citelnej, tak bych pak zkusil anonymni oboje...