• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    NYX: a slo by i pro nepremiove udelat odsouvani do doby kamene? protoze proste ja nemam premiovku, nejak ji nepotrebuju, ale tohle by se mi hodilo uz jen z duvodu, ze ve sledovanych mam kluby kam chodim pravidelne a v historii mam kluby, ktery navstevuju sporadicky a nebo nechci aby je bylo mozne videt, kdyz se mi nekdo koukne na profil...a celkem me rozciluje, ze nejde proste nejaky klub definitivne odnavstivit jak je to treba na lapiduchu..
    NYX
    NYX --- ---
    TUILE: ano
    TUILE
    TUILE --- ---
    doba setrvani ve statistikach se zmenila na 360 dni i pro nonpremium.
    znamena to, ze diskuze z historie mi zmizi az po roce? :/
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    NYX: vřelé díky. Potvrzuju, že to funguje.
    NYX
    NYX --- ---
    STARE_CASY: tak uz by to melo fungovat
    NYX
    NYX --- ---
    a dela to zjevne i chrome, ten rozblika ten pinnuty tab.
    NYX
    NYX --- ---
    BLAMI: co jsem ted hledal ohledne toho omodrovani, deje se to u "pinned" tabu pote, co se jim zmeni title...cislo s tim (asi) nema nic spolecneho.
    BLAMI
    BLAMI --- ---
    NYX: asi ne ... zkousel jsem to, ale vypada to trivialne, takze si to pro nyx opatchuju a budeme vsichni spokojeni :) On je to zas nejakej internetovej pseudostandard pac jsem si vsiml ze posledni nightly buildy firefoxu podle kulatych zavorek "omodruji" taby takovou tou notifikacni modri.
    NYX
    NYX --- ---
    BLAMI: se mi ty kulate zavorky s cislem uprostred strasne nelibi a predpokladam, ze tohle rozsireni pouziva jen minimum lidi, tak se mi do toho nechce. veme to aspon i hranate zavorky? :)
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    GENERIXX: to jo, to zobrazí tu jednu konkrétní odpověď a funguje to v pohodě. Mně jde o situace, kdy vidím třeba 30 nových, přičemž se mi zobrazí jen polovina příspěvků, kde je pár odpovědí od různých lidí na ignorovaného. A občas mne pak zajímá, co to tentokrát řekl, že vyvolal takovou vlnu. Číst to pořád nemá smysl, ale takhle jednou za čas mi zvědavost nedá a tak bych rád nakoukl způsobem jednodušším než je v nastavení rušit ignore. Jsem prostě línej. ;)
    BLAMI
    BLAMI --- ---
    Nebylo by mozne dat pocet nove posty v title do zavorek, aby si toho vsimlo tohle rozsireni do firefoxe? https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tab-badge/?src=api
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    NYX: nezkousela jsem to po poslednich updatech skinu a migraci na new server, tak nevim jak to je ted, ale nikdy jsem si nemusela nikoho vyndat z ignore kdyz jsem si mermomoci chtela precist co psal (respektive na co mu nekdo opovida, samostatny posty asi videt nebyly nikdy)
    NYX
    NYX --- ---
    GENERIXX: aha, tak s tim si to mozna pletu.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    STARE_CASY:
    NYX: me to vzdycky fungovalo tak, ze kdyz nekdo odpovidal ignorovne osobe, tak stacilo kliknout na ten odkaz na post na zacatku (ten zluty nick na ktery kdyz najedu mysi u neignorovaneho tak se zobrazi na co odpovida) a dany post se mi po odkliknuti upozorneni ze tohohle cloveka ignoruju zobrazil...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NYX: tak i tak děkuju, no :)
    NYX
    NYX --- ---
    KID_MCHUTT: aha, ted jsem to spatne pochopil. to co popisujes asi ani opravit nebude, tezko rozlisis jaka cast prispevku je odpovedi ignorovanemu a jaka je treba uz urcena vsem apod. to filtrovani odpovedi ignorovanym je takove experimentalni celkove z tohohle duvodu a resit jeste tohle se mi vazne nechce :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NYX: ok, dík za odpověď :) mě to překvapilo, zas tolik lidí v ignore nemám, tak jsem si toho předtím nevšiml
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    mám takový bugísek - když někdo odpovídá na někoho, koho mám v ignore, v seznamu klubů se mi ukáže, že jsou nové příspěvky v klubu (ty pak samozřejmě nevidím).
    NYX
    NYX --- ---
    TOMMY69: Jinak tohle je tim, ze v klubech a poste je automaticky prevod odradkovani, v osobnim ne. Mel by tam byt checkbox, ale kouknu a kdyztak dodelam at je defaultne zaskrtly jako vsude jinde.
    NYX
    NYX --- ---
    TOMMY69: To je schvalne
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    Nevim, jestli do kudlanky, nebo sem..

    V zalozce Osobni se chova html jinak, nez v klubech a poste..a nebylo to tak vzdycky..

    Kdyz vlozim tenhle kod:

    <img src="https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/465608_3718508414685_1265104776_o.jpg" width=540/>
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    <img src="https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/267290_2109708955704_7669775_n.jpg"/>

    v poste i klubech se pomlcky zobrazi mezi fotkama, v Osobnim vedle.. pres <br> to asi funguje.. ale spis mi jde o to, proc je to nekde tak a jinde jinak :) Diky..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam