• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    TUILE
    TUILE --- ---
    teda jeste lepe, kdyby se po vyfiltrovani prispevku dalo sdruzovat do temat.
    viz tu TUILE:
    pokud nekdo ustavicne troli v nahatech slecnach, tak po vyfiltrovani jeho prispevku se clovek nedozvi i to, ze obcas i docela rozumne prispeje do odbornyho auditka o nozich.
    TUILE
    TUILE --- ---
    bylo by mozny do vyhledavani zahrnout jenom verejny kluby?
    obcas by me zajimalo, co po vyfiltrovani meho ID vydi ostatni a jelikoz vetsinu prispevku pisu do neverejnych klubu, tak se to dohledava spatne.
    prihlasovat se kvuli tomu pod fejkovym ID se mi nechce...
    NYX
    NYX --- ---
    TUILE: ano
    TUILE
    TUILE --- ---
    doba setrvani ve statistikach se zmenila na 360 dni i pro nonpremium.
    znamena to, ze diskuze z historie mi zmizi az po roce? :/
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    NYX: vřelé díky. Potvrzuju, že to funguje.
    NYX
    NYX --- ---
    STARE_CASY: tak uz by to melo fungovat
    NYX
    NYX --- ---
    a dela to zjevne i chrome, ten rozblika ten pinnuty tab.
    NYX
    NYX --- ---
    BLAMI: co jsem ted hledal ohledne toho omodrovani, deje se to u "pinned" tabu pote, co se jim zmeni title...cislo s tim (asi) nema nic spolecneho.
    BLAMI
    BLAMI --- ---
    NYX: asi ne ... zkousel jsem to, ale vypada to trivialne, takze si to pro nyx opatchuju a budeme vsichni spokojeni :) On je to zas nejakej internetovej pseudostandard pac jsem si vsiml ze posledni nightly buildy firefoxu podle kulatych zavorek "omodruji" taby takovou tou notifikacni modri.
    NYX
    NYX --- ---
    BLAMI: se mi ty kulate zavorky s cislem uprostred strasne nelibi a predpokladam, ze tohle rozsireni pouziva jen minimum lidi, tak se mi do toho nechce. veme to aspon i hranate zavorky? :)
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    GENERIXX: to jo, to zobrazí tu jednu konkrétní odpověď a funguje to v pohodě. Mně jde o situace, kdy vidím třeba 30 nových, přičemž se mi zobrazí jen polovina příspěvků, kde je pár odpovědí od různých lidí na ignorovaného. A občas mne pak zajímá, co to tentokrát řekl, že vyvolal takovou vlnu. Číst to pořád nemá smysl, ale takhle jednou za čas mi zvědavost nedá a tak bych rád nakoukl způsobem jednodušším než je v nastavení rušit ignore. Jsem prostě línej. ;)
    BLAMI
    BLAMI --- ---
    Nebylo by mozne dat pocet nove posty v title do zavorek, aby si toho vsimlo tohle rozsireni do firefoxe? https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tab-badge/?src=api
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    NYX: nezkousela jsem to po poslednich updatech skinu a migraci na new server, tak nevim jak to je ted, ale nikdy jsem si nemusela nikoho vyndat z ignore kdyz jsem si mermomoci chtela precist co psal (respektive na co mu nekdo opovida, samostatny posty asi videt nebyly nikdy)
    NYX
    NYX --- ---
    GENERIXX: aha, tak s tim si to mozna pletu.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    STARE_CASY:
    NYX: me to vzdycky fungovalo tak, ze kdyz nekdo odpovidal ignorovne osobe, tak stacilo kliknout na ten odkaz na post na zacatku (ten zluty nick na ktery kdyz najedu mysi u neignorovaneho tak se zobrazi na co odpovida) a dany post se mi po odkliknuti upozorneni ze tohohle cloveka ignoruju zobrazil...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NYX: tak i tak děkuju, no :)
    NYX
    NYX --- ---
    KID_MCHUTT: aha, ted jsem to spatne pochopil. to co popisujes asi ani opravit nebude, tezko rozlisis jaka cast prispevku je odpovedi ignorovanemu a jaka je treba uz urcena vsem apod. to filtrovani odpovedi ignorovanym je takove experimentalni celkove z tohohle duvodu a resit jeste tohle se mi vazne nechce :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NYX: ok, dík za odpověď :) mě to překvapilo, zas tolik lidí v ignore nemám, tak jsem si toho předtím nevšiml
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    mám takový bugísek - když někdo odpovídá na někoho, koho mám v ignore, v seznamu klubů se mi ukáže, že jsou nové příspěvky v klubu (ty pak samozřejmě nevidím).
    NYX
    NYX --- ---
    TOMMY69: Jinak tohle je tim, ze v klubech a poste je automaticky prevod odradkovani, v osobnim ne. Mel by tam byt checkbox, ale kouknu a kdyztak dodelam at je defaultne zaskrtly jako vsude jinde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam