• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    STARE_CASY: To myslis, ze by se lide dokazali shodnout co kam patri?

    Imho by pomohl jen nejaky generator custom skinu kde by si clovek naklikal ktere fragmenty chce do skinu pridavat. A propagoval by ten timestamp i puvodnimu skinu.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    NYX: nebylo by řešením mít systémový skin pro začátečníky a pokročilé?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ty ikonky by mohly mit tooltip s poctem...
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: vetsina lidi tam ma ikonky, viz [ KAPLIK @ nyx :: pripominky uzivatelu ]
    ALEXIS: tak je tu jeste moznost ze nekdo navrhne lepsi a zaroven nematouci reseni a zavede se i do systemovych skinu.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ALEXIS: a mmch. pouzivam standardny systemovy skin, neviem vyrobit vlastny skin a nechce sa mi hladat a riesit, ktory z cudzich skinov vyzera ako standardny skin, len s tymi uzitocnymi funkciami zobrazenymi a nie skrytymi... to budes kvoli kazdemu blbcovi, ktory si nevie precitat FAQ obmedzovat vsetkych uzivatelov, ktori dane funkcie dlhodobo vyuzivaju?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    NYX: tak to ti pekne dakujem {sarcasm} :-/
    H;avne u obrazkovych+kecacich klubov je ten udaj o pocte obrazkov zaujimavy pre kazdeho uzivatela, ktory tam nechodi denne a podla toho udaju sa rozhoduje, ci klikne na klub alebo na link pod I, teraz je to velmi uzivatelsky neprivetive... :(
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NYX: a neresilo se tohle driv tim, ze si ti mene pokrocili uzivatele internetu maji precist klub pro novacky?
    ale stejne casem odstranis i to L a I, pac se lidi budou ptat, co to znamena ;) navic je to v podstate zbytecna informace nyni, pravdepodobnost, ze mezi novejma prispevkama v kterymkoli klubu (co ja mam v historii) bude obrazek nebo link je minimalne 51 % ;)
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: ty vole nyxi, co skryješ příště? Historii, protoze si ji nekdo splete se sledovanejma? Nástěnku, protože když do ní píchnu špendlíkem, probodnu si monitor?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    THESTOUPA: díky
    NYX: okej, díky
    KAPLIK
    KAPLIK --- ---
    ADMIX: pro inspiraci, sem si to poladil v cssku takto:
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    NYX: ach, opet jsem zasazen nevedomosti uzivatelu :( ja nechci zadnej skin!
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    CLAVEN: jestli je to http://thestoupa.sweb.cz/myorange_hack tak jsem to prave schoval (vcera jsem to schovaval v tangu, ale nejak jsem zapomnel ze se mi tam vali i orange)
    NYX
    NYX --- ---
    CLAVEN: napis autorovi skinu at to schova - ostatne to je ucel, kazdy skin by mel skryvat a tedy by se to melo ukazat jen kdyz se nepovede nacist zadne css (napr. pri vypadku serveru se skinem, smazani skinu apod.) aby clovek nekoukal na nenastylovanou stranku kde by byl problem se proklikat do nastaveni a zresetovat si to rucne.
    ADMIX: jo, mi to s temi cisly prislo byt dost zmatene a kazdou chvili se nekdo ptal co to I a L znamena. v html to stale je, tj. se to skinem da zobrazit dle libosti.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADMIX: Ja to mel asi nekde vypnute a zase naopak to tam vidim :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Zda se mi to, nebo se prestalo zobrazovat "NOVYCH: 30 / I 10 / L 5" ? Ja bych chtel videt, kolik je tam I a L :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NYX: nedalo by sa niekde zaškrtnúť vypnutie toho vlezlého "upozornenia" na nesprávne naloadovaný design? Ja VIEM, že mám nesprávne naloadovaný skin, už som si na to zvykol a radšej ho budem mať nesprávne naloadovaný, ako ten hnusný default.

    Teraz sa mi miesto reklám hore v prémiovke stále zobrazuje upozornenie Captaina Obviousa, ktorého sa neviem zbaviť. Ak by to šlo niekde zabiť, bol by som ti extrémne vďačný. Díky

    NYX
    NYX --- ---
    TOMAS3333: zas najit ocima zacatek cerveneho textu asi neni problem, navic jamile za tim byly jeste odpovedi, bylo to cislo uprostred bloku cerveneho textu.

    bych to neresil, tohle je prkotina. a pokud to nekomu tak strasne vadi, ve skinu to jde predelat zpatky na puvodni tvar snadno.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    NYX: v starom systeme to ale splnalo ucel lepsie, lebo ked tam bolo "NOVE: XY", tak bolo cislo posledny udaj na riadku. Teraz musim preskocit o slovo dopredu aby som to cislo videl.
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    NYX: :)) ok
    NYX
    NYX --- ---
    KUKATEKK: no ve firefoxu by to znamenalo asi nainstalovat firebug, otevrit v nem Net panel, nacist dany obrazek, rozkliknout si detaily a najit tam hlavicky, takze bude asi jednodussi pockat na nekoho kdo vi co dela :)
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    NYX: dal bys mi k tomu prosím stručný návod? nevím kde mám ty hlavičky hledat :) dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam